Toprakta kireç

Roni

USTA - KÂŞİF
Super Moderatör
Kuyu aramaya devam..
kuş kafasına benzeyen taşın ensesindeki oyuntu yönüne kaydım,zira buradaki kırmızı toprak bitti ve arkaya uzadı.
başka kaya yok.
ikinci çıkan taşda yılan kafası gibi..su mu içiyor,birşeymi yiyor anlamadım 😁
kuyu duvarına benzeyen set önüne doğru bakıyor.
Kırmızılık öbek şeklinde devam ediyor.
@Kervan07 @Roni

Katmanlarda ani geçiş çizgileri element yoğunluk noktasıdır daima. Fakat net katmanı anlamak gerek. Bitki örtüsünü de paylaşmanızda fayda var. Bazen bitkiler toprağın altını anlatır

Roni

USTA - KÂŞİF
Super Moderatör
Ustam hoş geldin,iyisindir inşAllah. burasının yüzeyi pek ot bitmeyen sarı toprak,sadece akrep otu vardı.

Hoşbuldum ALLAH razı olsun İnş’ALLAH. Çok şükür iyiyim sizde iyiyseniz.
Bahsettiğiniz bitki su gözesin çeşme dibinde içme suyu eşiğinde kendini gösterir. Bitki aynı zamanda zemindeki suyun işaretidir. Çevreyi irdelemek analiz etmek gerek.

Dedektif

Vip Üye
Hoşbuldum ALLAH razı olsun İnş’ALLAH. Çok şükür iyiyim sizde iyiyseniz.
Bahsettiğiniz bitki su gözesin çeşme dibinde içme suyu eşiğinde kendini gösterir. Bitki aynı zamanda zemindeki suyun işaretidir. Çevreyi irdelemek analiz etmek gerek.
Saol ustam,olana Şükür iyiyiz.
Teşekkür ederim

Kervan07

Vip Üye
Kuyu aramaya devam..
kuş kafasına benzeyen taşın ensesindeki oyuntu yönüne kaydım,zira buradaki kırmızı toprak bitti ve arkaya uzadı.
başka kaya yok.
ikinci çıkan taşda yılan kafası gibi..su mu içiyor,birşeymi yiyor anlamadım 😁
kuyu duvarına benzeyen set önüne doğru bakıyor.
Kırmızılık öbek şeklinde devam ediyor.
@Kervan07 @Roni
bu işaretlerin olduğu yerde mutlaka dolgu tünel çıkar ve labirent şeklinde ilerler. kademeli olarak da aşağıya iner. en son 18 veya 23 metreye kadar inebilir. bu tarz yerler kazı ile sonuçlanmaz. ne demek istediğimi kazı ilerleyince anlarsınız! tek çözüm tılsımı çözmek,cihazla noktayı tespit etmek ve karot salmak. başka hiç bir şekilde sonuç alınmaz!

Dedektif

Vip Üye
Abi,tılsıma işaret eden kayaya gömülmüş bir demir bilya vari birşey vardı.alıp attım.en ufak bir rahatsızlık olmadı şimdiye kadar.
Yorumun için teşekkür ederim
Tüm uyarılarını dikkate alacam..o kapsamda değiliz zaten..yanlış kayaya çarptık sanırım

Üst Alt