Hayırlı olsun ustam.
hayırlı uğurlu olsun yaradan utandırmasın =))
iyi düşünelim iyi olsun ustam gittiği yere kadar kovalıcam valla=) bir yerden sonra iş paradan puldanda çıkıyor inada dönüşüyor=) iyimi kötümü batıyorum ustam enazından bunu söyle=)@drapeta usta, bu aralar çok gözüme batıyorsun haberin olsunDur bakalım nereye varacak.
@drapeta usda ALLAH yardımcımız olsun, Takdir onundur, INSAALLAH iyi olur,iyi düşünelim iyi olsun ustam gittiği yere kadar kovalıcam valla=) bir yerden sonra iş paradan puldanda çıkıyor inada dönüşüyor=) iyimi kötümü batıyorum ustam enazından bunu söyle=)
iyi düşünelim iyi olsun ustam gittiği yere kadar kovalıcam valla=) bir yerden sonra iş paradan puldanda çıkıyor inada dönüşüyor=) iyimi kötümü batıyorum ustam enazından bunu söyle=)
ben tşkkr ederim ustam bölesi saygın tecrubeli adaplı bi mekanı bize sunduğun için=) dilerim hepmiz için hayırlısı olur hayırlı değilse bile yaradanım hayırlı eyleyip nasip etsin inş=) saygılarbizim mekanda kötünün ne işi olakielbette iyi yönde. teşekkür ederim bizimle yürüdüğün için.
Ve tüm kullanıcılara bu vesile ile teşekkür ederim, sitemizi ailemizi tercih ettikleri için.
Bozkurta sormuşsun ama bende fikrimi söyleyeyim, önceki yazılarını da hatırlıyorum ustam çok daha acemiceydiiyi düşünelim iyi olsun ustam gittiği yere kadar kovalıcam valla=) bir yerden sonra iş paradan puldanda çıkıyor inada dönüşüyor=) iyimi kötümü batıyorum ustam enazından bunu söyle=)