Tüm Define Mekanı Sevdalılarına Selamlar | Sayfa 2 | Define işaretleri ve anlamları

Tüm Define Mekanı Sevdalılarına Selamlar

Kervan07

Vip Üye
dostum hoşgeldin inşallah yeni emarelerle gelmişsindir

Hoşgeldin kervan ustam.Bizleri Merakta bıraktın.

Kervan hana ulaştı bakalım neler var heybelerde tekrardan hoş sefa getirdin aramıza

hosgeldin can dostum aramiza baya bir uzledik senin yorumlarini.

kendini tam sevdirmiş alıştırmışken,M.F. Ö. nın , dediği gibi böylede bırakılmazki.

S.a. Hoş Geldiniz İyi forumlar dilerim.Saygılar.

Dostum tekrar mekana hoş geldin
Mekandan bir süre uzaklaşanlar hakkında
Her kesin iki düşüncesi oluyor
Birincisi acaba dünya meşkalesi mi çok giremiyor!
İkincisi de define peşinde koşturuyor herhalde!...
Dediğin gibi biz bir aileyiz
Yoksa herkez hepimizin aklında
İnanırmısın bazen en son ne zaman girmiş diye
Bir çoğunuza yönetim / ustalar tarafından bakılıyor
Özlüyoruz yorumlarınızı / muhabbetlerinizi...
Sizlerden ricamız
Bu tür uzaklaşmalarda
Arada bir bu şekilde sıkıntı olmadığını bildirmeniz
En azından merak etmeyiz
Rabbim kimsenin emeğini boşa vermesin
Yar ve yardımcımız olsun
Muhabbet ve dua ile vesselam

Abi seni tanımıyorum ama adetler gereği hoşgeldin. Siteden uzak kalman inşaALLAH hayırlı bir sebepten dolayıdır. Rabbim sıkıntı göstermesin inşaALLAH.

aleykumselam,
hoş geldin kervan ustam.

ilgi alaka için çok teşekkür ederim arkadaşlar..ben tüm yazı köyde geçirdim.o dağ senin bu dağ benim gezdim durdum.yıllarını dağlarda geçirmiş çobanların rehberliğinde çözülmeyi bekleyen işaretler zincirinde kendimi bi kaptırdım ve 4 ay sonra bi uyandımki kış gelmiş:) defineden çok,doğa ile ilgilendim. kendi bölgemizde yetişen bitki örtüsünden,hayvan çeşitlerine kadar tüm doğayı öğrenmeye ve anlamaya çalıştım.bilmediğim o kadar çok şey varmışki inanın şaşırdım.
zaman içerisinde sizinle resim ve video paylaşımlarım olacak inşallah.şimdilik tüm arkadaşlarıma hoşbulduk diyorum ve nice sağlıklı mutlu günler diliyorum.iyiki varsınz:)

ECE07

Kullanıcı
...07 Tekim diye seviniyordum, ama olsun iki de iyidir. Tekrar Mekanınıza hoş geldiniz kervan07 usta.

Üst Alt