tüm ustalar yardım!!kaya mezarımı?

BoZKurT

"R@m@z@N" ☪︎
Forum Düzeni
Cevap: tüm ustalar yardım!!kaya mezarımı?

yok ya xrummer ile reklam postu kasıyolar oluyo böyle şeyler

evet haklı zebun usta,

onay kodu koydum faydası oldu,bu kezde uye arkadalar her seferınde onay kodu sıkıcı oldu dedı.kaldırdık.

impossibleman

Kullanıcı

Ustam toprak kırmızı olması itibarıyla mezarlık olarak kullanılmış olabileceği kanısındayım. Kayalarda hediyelik veya kapalı yerler olabileceğini düşünerek yerleri işaretledim. Kayalar çok eski ve yıpranmış o yüzden burdan birşey çıkarmak epeyce güç olacak. Burada heryer eğer kırmızı topraklı ise bu tepeye bundan sonra Kırmızı topraklı tepe diyelim. :) Bu bölgeyi araştırdığınıza göre isimlendirme gerekli.

Kervan07

Vip Üye

cizimler için çok teşekkürler impossibleman ustam:) tespitleriniz çok mantıklı..

havalar ısınınca sizin cizimlerinizi arazide uygularım..benim merak ettiğim bir konu daha var..gerçi çoğu ustamızda bilir: bu sizin 4.resimde bahsettiğiniz gibi kayanın yapısı resimde çok farklı,sonradan yapma gibi fakat ben o kayayı inceledim ve üzerine kola döktüm ama bi reaksiyon göremedim.kayanın yüzeyi traşlı..şimdi burda merak ettiğim,kayanın belirli bir bölgesine horasan sıva yapıldığında, horasanın belli olmaması için ne gibi uygulamar yapılıyor? sıva kuruduktan sonra,üzeri traşlanıyormu?

ersan

Vip Üye

kervan07 ustam burlarda cubuklatrlan incele kaya mezar alanindasin hemde malzemeli olan mezari bulmalisin ,cantare ,ustam saten sana yilani gustermis bu tasin ustunu cubuklarlan bir yokla yilan yuvasinin ustunde durabilir ve parasina bakti yunu dikatli incele baya zorlu bir gumun var .

cantar

Kıymetli ustamız.
Kullanıcı

yerin çok güzel ama nasibin mi bilmem
iyi değerlendir kuşunolduğu yer X işaretinin olduğu yere odaklan
.

ersan

Vip Üye

kervan usta ,,cantar ustam ,,mi bir dinle neden dersen benim bikere bir ,x, isareti buldum duz bir maranin giris yerinde arkadaslar marayi 3 ay kazdilar ben yine i ,x, isaretin tam ustunde mezarina razgeldim,
bilesinki ,x, isaretinden uzak deyildir giris yerin.

Üst Alt