Türk Milleti Ve Devleti Güçlüdür | Sayfa 2 | Define işaretleri ve anlamları

Türk Milleti Ve Devleti Güçlüdür

wolf81

Kullanıcı
Katılım
21 Haziran 2015
Mesajlar
113
Beğeni
317
Puanları
63
Yaş
43
Tehdit Devam Ediyor...
Paralel denilen bu yapının güçlü olduğu yer Ordu değil Emniyet tir. Tutuklandığı söylenen askerlerin şuanda Emniyette olduğu unutulmamalıdır. Emniyet içerisinde başlayacak bir kalkışma bu iki grubun tek güç haline gelmesine fırsat verecektir.
İşin daha tehlikeli olan boyutu ise yargı mensuplarının da tutuklandığı görüntüsü ile Emniyet e alınmasıdır. Böylece tek bir merkezde yargı ve kolluk kuvvetleri buluşacak ve koordinasyon çok daha kolay hale gelecek tir...
Bu ihtimal uzak bir ihtimal gibi gelse de stratejik açıdan mükemmel bir oyun planı oluşturmaktadır. Karşımızda ki insanların aptal olmadığını biliyoruz. Bu olay birkaç askerlerin yaptığı bir çılgınlık olarak görülmemeli her ihtimale karşı bu üç yapının birbirleriyle olan bağlantısını kesecek önlemler derhâl alınmalıdır. Yoksa yarın iş işten geçmiş olacaktir. Dün geceki darbe kalkışmasından sonra gözaltına alınanların arasında darbe kalkışmasının üst rütbeli yönetimi bulunmamaktadır.
Bunların sayısı 90 civarındadır.
Hepsi en ağır techizatla hazır beklemektedir.
Üst yönetim Deşifre olmamıştır.
Halen ikinci darbe riski devam etmektedir.
Teyakkuzda bulunulmalıdır.
Bu bilgi çok değil. Çooooooooook sağlam bir bilgidir.
Cumhurbaşkanı ve Başbakan boş yere meydanları bırakmayın demiyorlar.
Haydin uyanık olmaya..
1- Darbenin şifresi; Marmaris'ti. Cumhurbaşkanı dün orada öldürülseydi işte o zaman çok daha fazla sayıda darbeci general meydana çıkacaktı.
2- Bu nedenle Türkiye'nin dört bir yanındaki birliklerde görevli pek çok darbecinin kulağı Marmaris'teydi. Ama bekledikleri olmadı.
3- Erdoğan'ın CNN Türk'e canlı bağlanması çoğu darbeciye geri adım attırdı. Yaşıyordu ve meydan okuyordu. İşte bu darbeye set çekti.
4- Erdoğan'ı canlı CNN Türk'te gören pek çok darbecinin hevesi kursağında kaldı. Doğan Medya Center da bu nedenle darbecilerin hedefi oldu.
5- Erdoğan'ı basit bir telefon görüntüsüyle de olsa ekrana çıkıp yaşadığını göstermesi düğümü çözdü. Darbecilerin çoğu geri adım attı.
6- Hatta Erdoğan'ı ekranda canlı gören kimi darbeciler televizyonlara bağlanıp asker kışlasına dönsün nutukları attı.
7- Şimdi pek çok kişiye anlaşılmaz gelen ve ülkenin dört bir yanında süren üst rütbeli gözaltılarının nedeni bu; darbeye teşebbüs.
8- Türkiye sanılandan çok daha büyük bir darbenin eşiğinden döndü/dönmek üzere. Henüz tehlike tam geçmiş değil. Meydanlar çok önemli.
 

MAVRAN

Super Moderatör
Katılım
31 Aralık 2014
Mesajlar
3,123
Beğeni
8,769
Puanları
113
Yaş
56
Konum
Trabzon_Kocaeli
Bu darbeye kalkışanları şiddetle kiniyorum aman dileyen o mehmetciğe vuran yobazlarıda onlardan daha cok kınıyorum
ALLAH Sizden razi olsun ASIAVCI Ustam. Bakın şimdi huylandım acaba ustam benim içinde böyle biri olabileceģimimi düşündü. Abim Özel Harekatı, Yeğenim yine özel harekatci iki arkadaşım ordudan Alpay olarak emekli çok sayıda danidığım.
Ve şimdi o rutbesiz askerler emir kulu olanlar ve yine emre ideatsizlik yapmamak için emri uygulayanlar ve elini kaldıran ve teslim olanlar.
Hiçbirine yapılacak en güçlü şirketi dahi onaylamiyorum ancak kunahsiz insanların üzerine ucak uçuran tank sürelerede karanfil uzadacak kadar ahmak değilim.
İnsan Halim olmalı selim olmalı mazlumun yanında olmalı. Sanırım anlatmak istadiğimi anlattım Ustam.
 

ASİAVCI

Kullanıcı
Katılım
10 Kasım 2012
Mesajlar
295
Beğeni
-26
Puanları
0
Konum
ankara
subaylar konusunda hem fikiriz ama o mehmetcige vuran yobazlar için aslaaaaaaaaa
 

Manyetik

Kullanıcı
Katılım
9 Mart 2016
Mesajlar
38
Beğeni
128
Puanları
33
Yaş
42
Açik konusmak gerekirse arkadaslar turkiye buyuk bir tehlike atlatti..Zaten etrafimiz ates cemberi..Icerdede pkkyi bitirme noktasindayken ve isid tehlikesi devam edrken turkiyenin böyle bir tehlikeyi halkimizin emniyetin ve ordumuzun desteyiyle ic ve dis mihraklarin çabalarini sonucsuz birakti...Ülkemizin manevi degerleri ekonomik degerleri milyarlarca dolarlik rezerv ülkemizin iç ve dis yatirmlari yabanci yatirmlar ulusumuzun ve çocuklarimizin geleceyi son anda kurtarildi....Basimizdaki siyasetci kim olursa olsun ister sagci solcu bu ulkenin lideridir...ona yada siyasetciye yapilan darbe onlara yapilmis olmayip yukarida saydigim degerlerimize darbe yapilib ekonominin ucmasina insan kuyruklarinin olusmasina sebebiyet verecekti...Allah turkiyemizin yuzune bakti...Bunu unutmadanda belirtmek isterim....Tabi bu olanlari ordumuza mal etmemek gerekir...iyi kotuyu ayrt etmek gerekir..Turkiyemizin teminati herzaman güclu ordumuz olmustur....Guclu ordu demek guclu turkiye demektir..
 
Son düzenleme:

ikizceli

çalışmalarınızı yasal yapınız.
Vip Üye
Katılım
11 Eylül 2013
Mesajlar
7,166
Beğeni
25,688
Puanları
113
Yaş
67
Konum
ORDU- SAMSUN-ANKARA
değerli arkadaşlarım,
sosyal medyada bir askerimizin başının kesilmesi verilmişti. hepimiz üzülmüştük. lakin olayın aslının öyle olmadığı ,asker kardeşimizin ismi ile yaşadığı açıklandı. böyle bir durumda,insanlarımızı infiale sürükleyen böyle uydurma haber yapanları lanetliyorum.
 

esrarengiz2828

Kullanıcı
Katılım
12 Mart 2016
Mesajlar
3,241
Beğeni
6,237
Puanları
113
Konum
nicopolis
ustalarım ve yönetici arkadaşlar bu siteyi bu olaylar başladığında kapamanızın yanlış olduğunu düşünüyor kendiniz girerken diğer üyelerin giremesinin olay yaratacağınıda düşünmüyorum aslında o akşamlar sitenin aksine açık olması ve bu ülkede definecininde çok olması ile ilk öğrenen arkadaştan konu açıp millet uyarıla bilir vede daha çok yardımcı oluna bilirdi diye düşünüyorum ve sitede asker bile olsa bu yönden daha iyi olurdu deye düşünmüyor değilim saygı vede selamlarıımla
 
Üst