Üç Tarla Hakkında

disikedi

Crazy Cat Lady
Kullanıcı
Değerli ustalarıma selamlar saygılar. Allah tüm işlerimizi hayırlı kılsın inşallah.yardımlarınızı isteyeceğim konu şöyle : üç ayrı ekilip biçilen tarla var. Birbirlerine çok yakın. Bu yeri henüz görmedim. Ancak kesin bilgiler edindim.iki tarladan yıllar önce küp çıkıyor. Tahminim çok yüzeyden. Öküzün ayağının göçtüğü yerden. Diğerinde ise yakın zamanda büyük meşe ağacının dibinden kanallı sunak taşı çıkıyor. Tarlalar çok yakın akrabalarımın yeri. Burda araştırma yapmak istiyorum. Sizce gittiğimde ilk bakmam gereken yer nereler olmalı.? Neye göre hareket etmeliyim? Yardımcı olursanız çok sevinirim. Teşekkürler saygılar..

esrarengiz2828

Kullanıcı
burdaki arştırmanız cihazsısz ve çubuksuz zor olur çıkan kanallı taşı ancak resimlemeli yada şiş yöntemi ile bakılmalı yüzeysel olarak cihaz tutulursa bazı bilgilere sahip olunabilir büyük bi ihtimal antik yaşam alanı toprak altında kalmış gibi düşünülür saygı vede sevgiler

disikedi

Crazy Cat Lady
Kullanıcı
Ustam çıkan küpler dolu ve oldukça kıymetli. Bu kesin bilgi.yerleşim yeri buluntuları çıkması normal tabi ama bukadar yüzeyden iki dolu küp çıkması şaşırtıcı. O sunak taşı çıkartılmış yalnız yönü yapısı bozulmuş. Çubuk ve makina kesin çözüm olur tabiki ancak pek imkan bulamayabilirim. Yüzeye yakın başka küpler var ise nasıl bi yol izlemeliyim.?

esrarengiz2828

Kullanıcı
Ustam çıkan küpler dolu ve oldukça kıymetli. Bu kesin bilgi.yerleşim yeri buluntuları çıkması normal tabi ama bukadar yüzeyden iki dolu küp çıkması şaşırtıcı. O sunak taşı çıkartılmış yalnız yönü yapısı bozulmuş. Çubuk ve makina kesin çözüm olur tabiki ancak pek imkan bulamayabilirim. Yüzeye yakın başka küpler var ise nasıl bi yol izlemeliyim.?
yüzeye yakın küplerin en garantisi cihaz bence derinlikde fazla yokmuş o zaman düşünmeye bile gerek yok ama bulan geride bırakırmı o meçhul inşallah raslarsınız bence cihazsız gitmeyin yada yeri görün ondan sonra içiniz rahat gidin yani dolu

MAVRAN

Vip Üye
Birincisi üç tarlanın konumları, ikincisi büyük meşe ağacı kaç adet var ve tarlaya göre konumları ve üç tarlayaı aynı anda görecek yüksek yeri bulman. Böyle yüzeyde cikmalarınin bir sebebi tarlanın sürekli işleniyor olması olabilir. Çok iyi korumalı bir yerdi zamanında. Ancak 2828 Kardeşimin de yazdığı gibi burada cihaz veya cubuk olmadan birsey aramak çok zordur. İğneyle kuyu açma misali. Mutlaka iyi bir Çubukçu bulmalisiniz. Ağaçlar kaç adet ve ağaçlarda çakılı çivi varmı. ALLAH Yardımcınız olsun.

esrarengiz2828

Kullanıcı
ba9399f625458fb02ab06363fe4e7c19.jpg
ağaçların bunun gibi yaşlı olmasına dikkat edin nasip bu gorselden olduğu kokden parası alinmistir örnek

General Mobile 4G Dual cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

KANAS_USTA

Vip Üye
Meşe ağacı gücü temsil eder adeta tanrilastirilmis incilde Ben Tanriyim manasina gelir.
Dünyevi anlamda yonetim gorevi kedisine verilmis ust duzey bir kisinin mezar var orda halkina esenlik getirmis biri.
Velhasıl;
kanalin yonu muktemelen kuzey olup agacin 8. Ve 19.m kuzey istikametinde (yön çok onemli değil) yerde müjdesi olmali yakinindan eskiye ait yol varmiymis onuda sor.
Saglam bir mezar mevcut saygilar.

disikedi

Crazy Cat Lady
Kullanıcı
Çok teşekkür ederim değerli ustalarım. Bilgilerinizi tecrübelerinizi paylaştığınız için. Hepsini dikkate alıcam. İnşallah kısa zamanda daha çok bilgi ve resim edinip size sunarım. Saygılar hürmetler..

Üst Alt