Üçgen oyma!

A21MEDLi

Admin
Cevap: Üçgen oyma!

yolun önünde uçurum var demişsin,
sana yolu tarif edeyim yol ve ucurum şöylemi;yol daracıktır yolun solu veya sağı uçurumdur.bu yol sağa veya sola sapıyor ilerledikten sonra yol genişliyor,düz alana geçiliyor..
sağ sol dememdeki amacım,senin yola hangi yönden gittiiğini bilmemdendir

KANAS_USTA

Vip Üye

gordugun ısaretın resme göre sağ taraf 20 m cıvarında kesme tasların bulundugu duz çayırlık ve karemsı bır alan ve de dıkılı tas varmı bır bak birde o işaretin ikizi olacak...

yoksa; dırek cızgının altıdır.

Moderatör tarafında düzenlendi:

enver

Kullanıcı

Selamun Aleykum!yorumlarınız için teşekürler sayın ustalar!A21MEDLİ usta .yol evet daracıktır göründüğü gibi.yaklaşık 50metreden sonra dediğiniz geniş alana geliniyor.yanlız bu alana giderken üçgen oyma solumda kalıyor vede ucurum sağımda kalıyor.sonra dediğiniz gibi geniş alana geliniyor.lütfen bu yorumunuzun devamını söylermisiniz?teşekürler.KANAS_USTA yorumunuz için teşekürler.kayanın içinde bakmadım hiç.birde dediğiniz gibi 2o metreden sonra o kesme taşlara yada dikili taşa hiç dikkat etmedim usta.gitiğimde ona da bakacağım.birde işaretin ikizi olabilir demişsiniz.nasıl bir şey olmalı ikizi?aynı kayamı?Saygılar!

köprü

Kullanıcı

kayalar ne güzel üçgen oluşturmuş

A21MEDLi

Admin

arkadaşım senin sağını solunu bilmiyorum resime bakarak yazıyorum,gerekirse çizimimi oraya göre uyarla,siyah karaladığım yolun dağ tarafıdır....kırmızı ile çizdiğim çizgi yoldur,kırmızı çizgiyi iyi incele kıvrımına kadar oradaki yol bunun benzeri olacak,teyitlersen devam ederim.

Son düzenleme:

A21MEDLi

Admin

bu yolu çizimsiz anlatayım,
dar yoldan ilerlerken sağa bi viraj var,virajı geçtikten sonra,önünde öne doğru çıkıntılı geniş bi dağ veya kaya var yol bu öne doğru çıkıntılı dağın etağinden geçip sola doğru viraj var ilerledikten sonra genş alan varıyorsun.
benim anlatımıma göre sağ tarafım dağ kesimi sol tarafım uçurum kesimidir.ben hangi taraftan geliyorsam orasını sen anla..ve cevapla...yolun üzerinde durmamın sebebi,yolda dağ kesiminde yola yakın iki mağara veya 2 mezar var

Üst Alt