Ben omg yapan yerin rrsmini gondeteyim.usdam sizin isaretledihinizi ben goremiyorumIsretledigim tepe omega yapan yerin icimi
Ben omg yapan yerin rrsmini gondeteyim.usdam sizin isaretledihinizi ben goremiyorumIsretledigim tepe omega yapan yerin icimi
Ben omg yapan yerin rrsmini gondeteyim.usdam sizin isaretledihinizi ben goremiyorum
OMG yapan yer buranin on tarafi usdamsoru işareti bıraktığım o kaya parçası bulunduğu kayaya ait değil o kaya parçasının arkasına bak istersen....
+ geniş oymanın karşısına denk gelen ilk kayada kasa ara...
Truva ustanın giriş dediği yere bende katılıyorum orda mezar giriş olabilir....
Ekli dosyayı görüntüle 9303
Truva hocam noktayı koymuş.Hedefin iki akarın arasındaki tepe görünüyor. Bu resim üzerinde detaylı bir inceleme yapacağım yarın çizerim dedetaylarıyla
Bir tarafı kuru dere vadimsi bir yapı akara birleşiyorIki akar yok usdam ,Akar benim durup resim cekdigim yerdedir ,Karsida akar yok ,O alan bir Yarim adagibi dir
Usdden gelen kuru bir dere var acaba bunumu dersiniz.Bir tarafı kuru dere vadimsi bir yapı akara birleşiyor
Anladım.usdadımIki dere birleşiyor biri kuru olan kışın akabilir yazın kurur.digeri alan dere diğerine göre bu ikisinin arasındaki ada yada üçgen neyse buranın ortasındaki tepecik hedefin