Ünvan Güncellemeleri hk | Sayfa 2 | Define işaretleri ve anlamları

Ünvan Güncellemeleri hk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SiyahBeyaz

Super Moderatör
Ve aleyküm selam. @BoZKurT ustam Bu güzel düşüncen için ve sarıyı bize yakiştirdiğiniz için teşekkür ederim 🙂 Aslında çok iyi olucakti eğerki Wen @Roni yi kırmızı yapmamış olsaydınız 😅 onun icabına bakmak için şartlar eşitlenmis olucakti. Neyse yine arayı iyi tutucaz mecburen 😅

Kafkaslı

Vip Üye
kıymetli abim, seninde gönlümüzdeki yerin bellidir, lakin daha önceden rengimde yerimde iyidir dedin diye müdahale edemiyor sana farklı renk veremiyoruz. müsade ettiğin zaman uygularız inşAllah.

hatırlatmış oldun, buradan öncelikle ikizceli-ismail abi ve aliveli44-rüştü dostumuza ve tüm Hakka rucu etmiş yakınlarımıza Allahtan rahmet dilerim. mekanları cennet olsun.
Eyvallah mubarek sağolasın gönlü güzel insanlar ALLAH CC hepsine rahmet etsin
biz artık yaşlandık gençlere yer açmak lazım.

Son düzenleme:

nik

USTA
Admin
selamunaleykum,

Arkadaşlar merhaba,

Daha öncede benzer güncellemeler yapmış olup dönem dönem değerlendirmeler yapıyoruz. Forumda aktif olan gönülden destek olan dostlarımızın ünvanlarını güncelliyor emeklerini görmezden gelmemeye gayret ediyoruz. Kendilerine bu güncellemeleri sormadık , umarım kabul ederek bizi mutlu ederler.(ayrıca uzun zaman aktif olmayıp durumlarından haber vermeyen ünvanlarıda maalesef geri çekiyoruz, böylece kontenjanda açılmış oluyor.)

@Roni Süpermodluktan Adminliğe
@nik Süpermodluktan Adminliğe
@SiyahBeyaz Vip üyelikten Süpermodluğa
@kocyigit01 Vip üyelikten Süpermodluğa
@Reedmann Vip üyelikten Süpermodluğa

Ayrıca,
@pelteks ustamız ve @balkaya34 ustalarımızda Vip üyeliğine yükseltilmiştir.

Arkadaşlarıma teşekkür eder tüm aileye hayırlı olmasını dilerim.
Allah razı olsun Üstadım bizi bu göreve layık gördüğünüz için çok teşekkür ediyorum değerli kardeşlerime de hayırlı olmasını diliyorum Fırsat buldukça dilimiz döndükçe vakit oldukça layık olmaya çalışacağız ve Cümlemize hayırlı olsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt