umbra usta dikatine | Sayfa 2 | Define işaretleri ve anlamları

umbra usta dikatine

tuarec

Vip Üye
sitede bu resimlere yorum yapacak çok az kişimi var yoksa bilgisini saklamak isteyiP mezara götürmek isteyen çokmu bilemedime k1.jpg

tuarec

Vip Üye
sandık kayada maden testi yap makina öterse definedir ötmesse mezardır ama az bir şey olması gerek teyit için sorayım resim çekerken yönünüz kuzey olamalı

Keban23

Kullanıcı
Hocam bana göre bura zaman kaybı tabi nasip kısmet yani hep bırak git diyemem kayalar hep parçalanmış üzerinde olan isratler bile hep dökülmüştür varsa bile yani kaya dayanıklı bir kaya deyil hep parça atmış beli zaten ama ben olsam buraya cihaz bile tutmazdim dikkatimi bir nokta çekti üst bölgeden alt bölgeye kadar bir yapiştirma gördüm yada bana öyle geldi büyük bir uzantı noktası siyah olan. Yada harç mi yakından bakmak lazım o bölgede bir uzantı verilmiş ve ana kaya yüksekte kalırken o içe doğru cökmüs gibi yani o bölgeyi bir incele yada yakın bir aşama olarak atsan güzel olur onun dışında bana göre çok vaktini harcama çünkü gezilecek güzel noktalar var kolay gelsin işaret verilen noktalarida cihazın ile bir analiz et nasip işidir bizler çıkmaz desekte nerede neler çıkıyor hiç beli etmez sadece fazla yorma kendini bu tür noktalarda sağlam bir kaya deyil çok parça atmiş hayırlı bayramlar kolay gelsin bu arada üst bölgeleri yada karşı bölgeleri icin bir şey diyemem aramalarını bu bölgede yogunlaştir üst tarafları olabilir karşı tarafla olabilir ben sadece kaya için yorum yaptım tekarar kolay gelsin

tuarec

Vip Üye
orda öküzmü eşekmi bir hayvan var direk ben öküz diyorum girişe mesafesi 51 birim veya katları veya bölümleridir buyuk olasılıkla
orda haç var 10 kilometre öteden gözükecek buyuklukte kaya yapısı geregi erimiş buda dini tesis alanı işareti
mihrap var ve sanduka var ha manastır önü kayalıklarda incelenebilir öküz de mahsen olma olasılıgı var bu resimlere göre resimler daha net gelirse fikir degişebilir belki

Üst Alt