Hocam bana göre bura zaman kaybı tabi nasip kısmet yani hep bırak git diyemem kayalar hep parçalanmış üzerinde olan isratler bile hep dökülmüştür varsa bile yani kaya dayanıklı bir kaya deyil hep parça atmış beli zaten ama ben olsam buraya cihaz bile tutmazdim dikkatimi bir nokta çekti üst bölgeden alt bölgeye kadar bir yapiştirma gördüm yada bana öyle geldi büyük bir uzantı noktası siyah olan. Yada harç mi yakından bakmak lazım o bölgede bir uzantı verilmiş ve ana kaya yüksekte kalırken o içe doğru cökmüs gibi yani o bölgeyi bir incele yada yakın bir aşama olarak atsan güzel olur onun dışında bana göre çok vaktini harcama çünkü gezilecek güzel noktalar var kolay gelsin işaret verilen noktalarida cihazın ile bir analiz et nasip işidir bizler çıkmaz desekte nerede neler çıkıyor hiç beli etmez sadece fazla yorma kendini bu tür noktalarda sağlam bir kaya deyil çok parça atmiş hayırlı bayramlar kolay gelsin bu arada üst bölgeleri yada karşı bölgeleri icin bir şey diyemem aramalarını bu bölgede yogunlaştir üst tarafları olabilir karşı tarafla olabilir ben sadece kaya için yorum yaptım tekarar kolay gelsin