Öyle mi dersinizMuhtemelen boşa kürek sallıyorsunuz.
Nasibiniz kadar Rast gelsin..
Öyle mi dersinizMuhtemelen boşa kürek sallıyorsunuz.
Değmez mi yani üstadCihazın baston cihaz galiba yani büyük bir deyer vermemekle beraber bir mazeme algilamiş boşlugu blok şeklinde algilamiş muhtemelen çok değerli deyil ama boşda deyil yinede ustalarda bi baksın görüntüye
Umarız öyledir üstat saygılarEyer bu görüntüyü aldiysaniz cihaz mazemeyi görmüş çünkü bende kulaniyorum 4 tane var anlarim bu aşamada cihaz boşluk ve mazemesini algılamiş
Nasip reis bakacağız göreceğiz boşa dolu mevlam bilir .Muhtemelen boşa kürek sallıyorsunuz.
Üstadım kazdıgımz yerin yan tarafında bu şekilde bi yer bulduk üst katmanı yine çakıllı taşlı ortası kalıp halde çamur mu desem ne desem bilmiyorum ama dikkat çekici . İlk hali otlu olan açılmış halleride mevcut gördüğünüz gibi ne diyorsunuz
Bu iş bizi yoracakAskerlikte temel kural;
Düşmanı görürsen ateş edersin.
Hedef düşman.
Bizim hedefimiz ne?
Malzeme yada oda içindeki malzeme.
Tespit var mı abi sizde?
Tespit varsa sorun yok..
Tespiti birde başka usulde teyit edersiniz.
Sonuç olumluysa hedefe doğru ilerlenir.
Katmanlar Tespit ve teyit edilen yerde doğru istikamette gidildiginin bir emaresi olarak değerlendirilir. Bir yerde bir kısmı açılmış yerin katmanlarina bakarak hareket etmek sizi yorar kardasim.
Hedef tespiti ve teyidi yapıldıktan sonra da derinliği bilmeniz lazım ki işlemin nasıl yapılacağına karar verilebilsin.
Yukarıdaki anlattığım çerçevede hareket etmeniz sizi zaman, finansman kayiplarindan kurtarır.
Yazdıklarımı değerlendirmenizi rica ederim.