Asi avcı usta ne demek istedinbu bir yere gitmez yakın diyorsan yakındır araştırdığında göreceksin bunu burdan yazmanıda rıca ediyorum
![]()
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Asi avcı usta ne demek istedinbu bir yere gitmez yakın diyorsan yakındır araştırdığında göreceksin bunu burdan yazmanıda rıca ediyorum
![]()
Yeni bir konu açınız.Uçurum kenarında ters dönmüş çarık işareti ile ilgili bilgi verebilirmisiniz. Uçurumda olduğu için sadece 1 tane çarık var dört tane kapama kayanın küçük olanın üstüne sinsice yapılmış kabartma halde ve ters duruyo yani tabanı yukarı ucu aşağı bakıyor.
M normal bir çizimde adım hesabıdır sayıdır ama buradaki M ye benzetilen bir dekor sanat işçiliğidir. Diğer taş ise temizlenmeli ve o taşın yeri kesinlikle orası değil. Ya örülü bir taş yığınının en alt bloğunda olur yada yerde düz kayada olur. Doğru noktaya getirirseniz lahiti gösterir diğerine pek bir anlam veremedim. Anlam veremedim derken tam halini görmek gerekir. Bir kapı sütününada yapılır bir anıtada yapılır. Kullanım alanı geniştir. Lidyalılara ve mısırlılara hatta romalılara ait tüm kale ve saraylarda neredeyse görebilirsiniz. Alman ve yunan işçiliği sarf edilmiş mermer kaplama tarihi konutlarda da görebilirsiniz. İstiklal ve karaköy de mevcut.Arkadaşlar bunların anlamı nedir.
Valla gönlü güzel insan ben güncel olan mesaja istinaden yorum yaptım. Eski konuyu ben hortlatmadımKonu millatan önce açılmışumarım ilk fotodaki M harfinin üst kısmındaki kasa alınmıştır
![]()
M=su=kanalKusura bakmayın ustalar elimde şuanlık tek r esim var![]()
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Suçlu kimValla gönlü güzel insan ben güncel olan mesaja istinaden yorum yaptım. Eski konuyu ben hortlatmadım![]()