Ustalara selamlar | Sayfa 4 | Define işaretleri ve anlamları

Ustalara selamlar

tuarec

Vip Üye
helal olsun ustam kuşu yakalamışsın arılarıda işaretleyebilirnisin onun altında üçgen arayacaz belkide başka bir gömü modellemesidir
tamam ustam üçgeni gördum daga dogrusu gizli ügeni gördüm belgeye göre yazıyorsanız resim belgeyi teyit eder

tuarec

Vip Üye
Merhaba @tuarec ,Yani bu resimi siz görmediniz,
Yani bu resim Sahte , Saniyorum Bu resimler Rusyadan dağıtılmış resim ler,
Sizin gördüğünüz hic resim yokmu Eskiya belgelerinden bir resim ,
@balkaya34 sahte olup olmadıgına karar vermek o kadar basit olmamalı tarih saat ve kişi adı ile resim çekilerek guncellendi ve turkiyede dendi başkasıda ırakta dedi kime inanacaksınız eşkiya belgelerinden gördugum işaretler var ama fotosu yok şimdi siz buna eşkiya işaretimi diyorsunuz veya deyilmi diyorsunuz anlayamadım bazı bölgelerde ressam elinden çıkmış işaretler olurken bazı bölgelerde işaret demekte zorlanacagımız slaş çok kötü resimler ile karşılaşabiliyoruz ama ikiside eşkiya işareti @balkaya34 ustam çok küçük alanda çok işaret gördük kaplunbaga yılan tavuk kemençeli çeşme şelale 3 tepeler işaretlerini gördüm

Son düzenleme:

balkaya34

Vip Üye
@balkaya34 sahte olup olmadıgına karar vermek o kadar basit olmamalı tarih saat ve kişi adı ile resim çekilerek guncellendi ve turkiyede dendi başkasıda ırakta dedi kime inanacaksınız
Selam @tuarec usdam ,
Eğer bu isaret sahte olmasaydı ,Bu resmin sahibi benim ,ben bunu resimledim bunun malzemesi nerde diye bütün sitelerde konu açardı , Diye düşünüyorum,
Aslında böyle sahte resimleri koyup yayınlamakta biraz etik olmaz gibi ,Yani yinede sizler bilirsiniz,
Yazdığınız yanıtta TARIH,SAAT, VE Kişi adı ile güncellendi diyorsunuz ama sahibi yok, Sadece merak ettim usdam
Definecilikde uğraşan her insanda bunun Sahte oldugunu anlar usdam,

tuarec

Vip Üye
Selam @tuarec usdam ,
Eğer bu isaret sahte olmasaydı ,Bu resmin sahibi benim ,ben bunu resimledim bunun malzemesi nerde diye bütün sitelerde konu açardı , Diye düşünüyorum,
Aslında böyle sahte resimleri koyup yayınlamakta biraz etik olmaz gibi ,Yani yinede sizler bilirsiniz,
o zaman şöyle diyelim sizresimlediginize göre resim sahte degil çalıntı peki aynı işaret başka yerde olamazmı dedigim gibi facebookta yayınlayan adam adını soyadını tarihi ni yazarak resim güncellemesi yaptı her resmi her konuyu arşıvlemeye kalkarsak bilgisayarda yer kalmayacak guzel gördugumuz işareti sakladık yönetimden rica ediyorum benim bu konuda paylaştıgım kadın fotosunu kaldırın sevgi ve saygılarımla

Moderatör tarafında düzenlendi:

balkaya34

Vip Üye
o zaman şöyle diyelim sizresimlediginize göre resim sahte degil çalıntı peki aynı işaret başka yerde olamazmı dedigim gibi facebookta yayınlayan adam adını soyadını tarihi ni yazarak resim güncellemesi yaptı her resmi her konuyu arşıvlemeye kalkarsak bilgisayarda yer kalmayacak guzel gördugumuz işareti sakladık yönetimden rica ediyorum benim bu konuda paylaştıgım kadın fotosunu kaldırın sevgi ve saygılarımla
Selam saygı değer @tuarec usdam,
Dünyanın hiçbir yerinde çekilen bir resim diğerine uymaz, Mutlaka bir fark.olur,
Birde varsayalım birileri boyle bir işlem yapacak olsa dahi, her sitede , siteye eklenen resim ler o sitenin armasını taşır, Yani biri çıkar Yanlış oldugunu söyler veya hatırlatır,
Kaldik eskiya belgelerinde olan resim ler asla birdaha ayni ölçüde bir baska alanda olmaz,
Bazı araştırmacılar bu.isaretlerin 11 bölgede 32 alanda veya benzer rakam ve alanlarda oldugunu yazar ,Yalan bunlar , Bu resim ler 1 tanedir ,

Üst Alt