Ustalara selamlar | Sayfa 5 | Define işaretleri ve anlamları

Ustalara selamlar

tuarec

Vip Üye
kurbanın olayım mayıs ayında bir resim çekersen aynı yeri aynı yerden eylul ayında çekersen farklı renk tonu ışık farklı olur siz haklısınız resim sizin ama internete düştukten sonra sahibi umumidir internete kendiniz ekliyorsanız en kestirme yoldan notere gidip onaylatmanız gerekir resmi prosedörü bilmiyorum ama şu ana aklıma gelen bu ben ikna oldum resmi siz çekmişsiniz tamam var olun ufkumuzu genişlettiniz

balkaya34

Vip Üye
kurbanın olayım mayıs ayında bir resim çekersen aynı yeri aynı yerden eylul ayında çekersen farklı renk tonu ışık farklı olur siz haklısınız resim sizin ama internete düştukten sonra sahibi umumidir internete kendiniz ekliyorsanız en kestirme yoldan notere gidip onaylatmanız gerekir resmi prosedörü bilmiyorum ama şu ana aklıma gelen bu
Ustaçığım Niye baska birinin gerçekmi sahtemi belli olmayan bir resmini savunursunuz, Buna notere filan gönderiyorsun,
Gerçekse bu resim sahibi cikar bu resmi ben cekdim der ,Olur biter,
Bu resim İrandan Iraktan gibi bir kelime yazdınız, Şimdi altında hasan tunç ciķdı,

balkaya34

Vip Üye
@balkaya34 sahte olup olmadıgına karar vermek o kadar basit olmamalı tarih saat ve kişi adı ile resim çekilerek guncellendi ve turkiyede dendi başkasıda ırakta dedi kime inanacaksınız eşkiya belgelerinden gördugum işaretler var ama fotosu yok şimdi siz buna eşkiya işaretimi diyorsunuz veya deyilmi diyorsunuz anlayamadım bazı bölgelerde ressam elinden çıkmış işaretler olurken bazı bölgelerde işaret demekte zorlanacagımız slaş çok kötü resimler ile karşılaşabiliyoruz ama ikiside eşkiya işareti @balkaya34 ustam çok küçük alanda çok işaret gördük kaplunbaga yılan tavuk kemençeli çeşme şelale 3 tepeler işaretlerini gördüm
Bak burda yazmışsınız TURKIYEDE DENMIS ,IRAKDA denmiş filan ,
Yazınız yukarda usdam ,
Herneyse kusura bakma iki satır yazayım dedim, Kelimeler bizi sürükledi usdam,

balkaya34

Vip Üye
@tuarec usdam sizin yazınızı kopyaladım yapıştırdım ,,
- Diyorsunuzki- ( bilmiyorum ama şu ana aklıma gelen bu ben ikna oldum resmi siz çekmişsiniz tamam var olun ufkumuzu genişlettiniz )
Bu sizin yazınız bunu sonradan gördüm usdam,
ASLA kabul etmem ,Ben çekmedim ve bu resim TURKİYEDE degil , Ve ben asla boyle işlere girmem,
Usdam SALATA malzemelerini önüme koydular Bana dayak yedireceksin ,En iyisi Iyi akşamlar usdam diyorum, Kal sağlıcakla,

KaranLik

Kullanıcı
değerli ustam selamlar,sorduğun sorular için cevap bulabilmesi için maalesef geniş zaman dilimine ihtiyaç var.bir sene çalışıp 2 hafta yıllık izin ile memlekete gidiyorum.birde düğün dernek denk gelirse koca sene çöp olup gidiyor.Sadece alanlara gidip farklı zaman diliminde foto alıp ufaktan bir dağ havası alıp dağ başında bir çay içebilirsek ne mutlu.Birde her tespitten sonra alana kazma vurmak vicdanımı sızlatıyor.Ya yanlış bir tespitse biraz daha ders çalış diyorum kendi kendime.Allah doğru zamanda nasibimiz varsa verir inşallah..Boş kaldıkça belgeleri okuyorum.Yabancı yerli tüm herkesi takip ediyorum.Son nokta işaretlerini not alıyorum.Son nokta işaretlerinin hangi taşta ne konumda olduğunu yanında ne olduğunu not alıyorum.Yani çok çalışıyorum ama herşey 2 haftalık izin içine sığdırmaya çalışıyorum.Nasip artık.
Eşkıya belgelerin de son nokta yoktur. Ermeni kayıtlarında bile son nokta yoktur. Bu kayıtların hepsi şifrelidir. Şifreli olduğu için kimse malzeme alamıyor. OMEGA usta eskiden bu belgeler ile ilgili şifreleme tekniğinden söz etmişti ama doğru belge elinizde ise şifreler ile sonuca varabilirsiniz. Eşkıyalar bazen medeniyeti işlerini kullandığı için belki medeniyet işaretlerinden yada işlerinden nasiplenirsiniz inşaAllah. Eşkıya işlerini araştırıyor iseniz gerçek belgeler ile yola çıkmaklısınız yoksa ömrünüzü bu yolda heba edersiniz.

babacan3441

Kullanıcı
Eşkıya belgelerin de son nokta yoktur. Ermeni kayıtlarında bile son nokta yoktur. Bu kayıtların hepsi şifrelidir. Şifreli olduğu için kimse malzeme alamıyor. OMEGA usta eskiden bu belgeler ile ilgili şifreleme tekniğinden söz etmişti ama doğru belge elinizde ise şifreler ile sonuca varabilirsiniz. Eşkıyalar bazen medeniyeti işlerini kullandığı için belki medeniyet işaretlerinden yada işlerinden nasiplenirsiniz inşaAllah. Eşkıya işlerini araştırıyor iseniz gerçek belgeler ile yola çıkmaklısınız yoksa ömrünüzü bu yolda heba edersiniz.
ustam haklısın.Belkide hiçbir zaman sonuca varamayacağım.Bu nedenle her ne olursa olsun elimdeki mevcut bilgileri paylaşmaya ve paylaşılanlardan yazılanları dikkatle okuyup araştırıyorum.Kim ne yzarsa not alıyorum.Tüm medeniyetleri okuyorum.Nasip varsa olur inşallah .Çaba bizden takdir Allah tan.Sağol ustam

Reedmann

Super Moderatör
değerli ustam selamlar,sorduğun sorular için cevap bulabilmesi için maalesef geniş zaman dilimine ihtiyaç var.bir sene çalışıp 2 hafta yıllık izin ile memlekete gidiyorum.birde düğün dernek denk gelirse koca sene çöp olup gidiyor.Sadece alanlara gidip farklı zaman diliminde foto alıp ufaktan bir dağ havası alıp dağ başında bir çay içebilirsek ne mutlu.Birde her tespitten sonra alana kazma vurmak vicdanımı sızlatıyor.Ya yanlış bir tespitse biraz daha ders çalış diyorum kendi kendime.Allah doğru zamanda nasibimiz varsa verir inşallah..Boş kaldıkça belgeleri okuyorum.Yabancı yerli tüm herkesi takip ediyorum.Son nokta işaretlerini not alıyorum.Son nokta işaretlerinin hangi taşta ne konumda olduğunu yanında ne olduğunu not alıyorum.Yani çok çalışıyorum ama herşey 2 haftalık izin içine sığdırmaya çalışıyorum.Nasip artık.
Yalnız değilsin Bende senin gibi yıllık izni bekliyorum Adım çıkmış dokuza inmez sekize hava almak için dağa taşa çıksam millet nereye gitti diyormuş 😀 Dedim merak eden varsa bana takılsınlar 😀😉 Senede bir günde olsa bir umut var kardeşim

babacan3441

Kullanıcı
Yalnız değilsin Bende senin gibi yıllık izni bekliyorum Adım çıkmış dokuza inmez sekize hava almak için dağa taşa çıksam millet nereye gitti diyormuş 😀 Dedim merak eden varsa bana takılsınlar 😀😉 Senede bir günde olsa bir umut var kardeşim
Bir umuttur gidiyoruz.Aynı bende öyleyim aha yine dağa doğru gidiyor diyorlar :)

Üst Alt