Ustalarim Acil Yardim

blutx

Kullanıcı
Yörük usta şevkini kırmak istemem fakat mezarlara bel bağlamayın çok çok nadir emare çıkar !fakat kral, komutan, yönetici mezarı dersen veya lahit dersen içinden çıkan emareler değerli olabilir.

Yörük2006

Kullanıcı
ustam ilk defa böle birşeyle karşılaşıyorum boşluktan yarım adım çıkıyorum çubuklar açılıyor geri giriyorum kapanıyor. buzamana kadar ilk defa çubukların bu kadar kararlı bir şekilde tepki verdiğini gördüm. benim yüksek kanaatim ise 50-60 metre gerisi büyük kayalık ve tespit ettiğim yerin ise 10 metre dibinde su kanalı var bu kayalarda muhtemelen işareti var ve adım sayısı bu yere gelmiş olabilir. birde ustam çubuklar bu yeri uzaktan çekim aldı.

Yörük2006

Kullanıcı
Ustam buzamana kadar girisler hep doguda idi bunun batisi çökmüs degerli tespiti yapmadim ustam. Bakicagiz ne cikacak

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

tuncers

Kullanıcı
ustam benim bulduğum mezarların hiç birinin girişi aynı yöne bakmıyor mezar girişleri genelde güney doğu yönünde olur derler ama bana kalırsa yalan bir bilgi. ama boşluk tespiti yaptığın yerde çöküntü mıcır kalıntıları olan yer varsa giriş büyük bi ihtimalle orasıdır..

Yörük2006

Kullanıcı
Ustam nerden baksan 10 a yakin mahzen, oda gördüm hepsi doguda girisi hatta merdivenli olan bile vardi bu dedigim farkli bir bölge b akalim ne olacak ustam. Ustam ne micir var ne bisey bakalim ne cikacak

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üst Alt