ustalarım bana yardımcı olurmusunuz

firat

Kullanıcı

s.a ıkı cukur var derınlıklerı 20 cm bırbırıne uzaklıgı 1 mt kadar bırının ıcınde sag ayak var topugunda artı dıerınde oyuk var oyugun oldugu cukur guney yonunu gosterıo ve 10 metre ılerısınde baaslayan sayısız oyuk var ayak doguyu gosterıo 20 mt kadar lerısınde 6 7 cm buyuklugunde bı aartı ısaretı var artı ısaretının cevresınde kesme taslar var az ılerısı yokus asagı 15 mtre kadar yıne bı kayanın uzerınde oyuk var parmak kalınlıgındaakı kanal oyugun uzerınden gecıp kayanın dıer ucuna gıdıo ve sag tarafında 4o metre uzaklıkta yuk bı yer var uzerı duz ordada yerdekı kaya uzerınde murc ızlerıyle 20 ye 20 yuvarlak cızızlmıs murc ızlerı bellı ve sadece ortasındaa tek bır murc ızı var yerlesım yerı cevrede hep yıkıntılar vara kuyu var ve bu yerden denız cok net gorunuo bunun hıkayesı nedır yardım ltfen

firat

Kullanıcı
Cevap: s.a

bi resmı ıkı defaa etmısım

Moderatör tarafında düzenlendi:

firat

Kullanıcı

metin abi ben ilhan bana ulasırmısın ltfen

operatör

Yasaklı
Yasaklı

İki kuyu var.biri belli öteki 100metre ötede sekinin orda oda var.

Süper Usta

Yasaklı
Yasaklı

oymalara 3-5 adım çevresinde odaları mevcut zaten oymaya dikkatlı bakıldıgında illaki bir taraflarında yön verilmiştir sadece dikkatli bakacaksın

A21MEDLi

Admin

-1.resimdeki oymadan fazla uzaklaşmadan kendi kayasının çevresini araştır.
-6.cm lik haç eğer üzerinde yönlendirici nişan yoksa ?sondur artık.
-ayağın önünde,balık sırtına benzer yükseklik var o yükseklikte araştırmanı yap.

ASİAVCI

Kullanıcı
Cevap: ustalarım bana yardımcı olurmusunuz

güzel resimlerin varsa bu işaretler sonuçsuz kalmaz konunun devamı üyenin sonuça ulaşması için günceldir
KONU SAHİBİ ARKADAŞ BU KONUNA ÖNEM VER VE CEVRE RESİMLERİYLE BİRLİKTE TEKRAR GÜNCELLE

TRUVA

USTA
Admin

Kardeş, orada iki tane taş yığma varmı tepede kapatılmış izlenimi veren bir yer.varsa biri mezar biri maldır.çevresini ve detaylarını görmeliyiz.biraz açıklama yapın.

firat

Kullanıcı

ustam yerı musaıt degil simdi tsklerr ılgınız ıcın

Üst Alt