Ustalarım böyle bir işarete denk geldim sizce anlamı nedir yardımcı olursanız çok mutlu olurum şimdiden herkese teşekkür ederim | Define işaretleri ve anlamları

Ustalarım böyle bir işarete denk geldim sizce anlamı nedir yardımcı olursanız çok mutlu olurum şimdiden herkese teşekkür ederim

Macera tutkunu

Kullanıcı
Ustaların böyle bir taşla karşılaştım sizden değerli yorumlarınızı bekliyorum benim görüşüm oda içinde mezarlar olduğunu söylüyor tabii ki siz üstatlar ne derse ona göre hareket edeceğim

Ekli dosyalar

• IMG_1686.jpeg
    IMG_1686.jpeg
    2.8 MB · Görüntüleme: 41
  • IMG_1687.jpeg
    IMG_1687.jpeg
    3.1 MB · Görüntüleme: 39
  • IMG_1688.jpeg
    IMG_1688.jpeg
    3.2 MB · Görüntüleme: 41

bestami31

Kullanıcı
Ustaların böyle bir taşla karşılaştım sizden değerli yorumlarınızı bekliyorum benim görüşüm oda içinde mezarlar olduğunu söylüyor tabii ki siz üstatlar ne derse ona göre hareket edeceğim
Evet çevremde mezarlar var diyor boşluk tespit lazım, mezar bulursan kaya mezarıdır güneybatı veya kuzeydoğuda giriş vardır, şunu gördüm kazıda temel kazarken çıktı; iki tane mezar bitişik üzerine toprak ve taş yığma yapılmış birinin girişi güney batı dan 30 metre tünel ile, ikincisi de kuzey doğu giriş tüneli, mezarlar 8 metre falan derindeydi, odada metan gazının olma ihtimali çok yüksektir can güvenliğiniz ilk planda olsun kolay gelsin

Kader25

Usül Olmadan Vusül Olmaz.
Admin
Çok farklı bir figür ve figür üzerinde sunak ve ayak izi mi izdusum mu ne olduguna karar veremediğim isaretlemeler mevcut.

Belki ilk olarak bir "kuş" figürü yapıldı. Sonradan da üzerine bu isaretlemeler yapıldı.

Bu figurun etrafını biraz anlatın.
Baktığı istikamette neler var ve yon nedir?
Arkalarında yanlarında neler var.
Bitki örtüsü de dikkat çeken farklılıklar var mı?
Yığma var mı? Dere var mı, yakın mı?
Etrafta dikkat çeken başka kayalar var mı, şekil ve renk farklılığı olan?

Ayrıca şu konuyu okumanizda fayda var:

💫💫💫💫💫💫💫💫💫

Concuk

Kullanıcı
çok güzel bir eşkiya gömüsü sol kanadı olan sağ kanadı olmayan bir kuş tıpkı sol kol koyma yeri olan ama sağ kol koyma yeri olmayan koltuk taşı gibi, ikiside eşkiya sistemi ikiside eşkiya gömüsü,ana hedef kuşun sağ tarafı zaten baktığı yer orası peki neyi arayacaksın orda kuşu ilgilendiren birşeyler su olabilir kuyu dere çeşme gibi ,tüneyeceği taşlık kayalık ağaç gibi
ana hedef olmayan yer zaten kuşun üzerine işlenmiş oda ve mezarlar kuşun altı ve çevresi
burda ek olara ufak meblağ olarak kuşun içinde saklamada yapılabiliyor bir dedektörle yoklamakta fayda var

dardanos

BAKMAKMI GÖRMEKMİ ????...
Vip Üye
Konu sahibi kardeşimiz bu notumu görür ise resimde işaretlediğim okların ucuna hangi yönlere denk geldiğini yazarsa memnun olurum ve yardımcı olmaya çalışırım

Ekli dosyalar

• 1000010791.jpg
    1000010791.jpg
    2.2 MB · Görüntüleme: 13
Üst Alt