• Hoş Geldin Ya Şehr-î Ramazan

Ustalarima bırakıyorum güzel yorumlarını

TRUVA

USTA
Admin
Buraya gidersen bu kayanin uzerinden gerisindeki yamac tepe manzarasini gormem.lazim. ok ile isaret ettim. Karsidaki yamacin devami ve bi kayanin arka tarafina kalan gerideki tepeyi goster bana. Sana bir nokta gosterelim. Bu kaya arkadaki zirveyi isaret ediyor.

Ekli dosyalar

• 20260218_235858.jpg
    20260218_235858.jpg
    2.4 MB · Görüntüleme: 12

MustafaReis16

Kullanıcı
Siz bunu anlaymadisaniz bu işi çözemezsiniz boşuna hiç uğraşmayın hayatında işaret Görmeyen bir insan benim ne demek istediğimi anlar.
Sana çizdiğim yerleri bakmam gereken yerlerdir işlem yapman gereken yerlerdir oralar senin noktandır
Hocam anlıyorum çizdiğimiz yerleri farkediyorum okadarda cahil değilim elbette ama siz oraya çizim yapıp G yazmissiniz okdar onu anlamadım ben Bu İslerde Benim Tecrubelerimde Yüksek emin olabilirsin

Nik

USTA
Admin
Hocam anlıyorum çizdiğimiz yerleri farkediyorum okadarda cahil değilim elbette ama siz oraya çizim yapıp G yazmissiniz okdar onu anlamadım ben Bu İslerde Benim Tecrubelerimde Yüksek emin olabilirsin
G yazmam Görsel anlamında bir çok konularımda var bir şey yazman gerekiyor yoksa site atığın Görseli kaydetmiyor.
Gelelim sizin Görsellinize .
3 şey diyor.
1,sırtıma bak ayaklarım yok diyor buradayım.
2,altıma bak diyor ama bir yumurta kadar bir taşı dikkasızca alırsan üstüne düşerim burası sana mezar olur diyor.
3,baktığım yönü dikkat et ana mal oradadır.
Allah'a emanet.

MustafaReis16

Kullanıcı
G yazmam Görsel anlamında bir çok konularımda var bir şey yazman gerekiyor yoksa site atığın Görseli kaydetmiyor.
Gelelim sizin Görsellinize .
3 şey diyor.
1,sırtıma bak ayaklarım yok diyor buradayım.
2,altıma bak diyor ama bir yumurta kadar bir taşı dikkasızca alırsan üstüne düşerim burası sana mezar olur diyor.
3,baktığım yönü dikkat et ana mal oradadır.
Allah'a emanet.
Daha detaylı anlatma şansınız varsa sizin yorumlariniz üzerine işleme baslayacagim

Deli Fırat

USTA
Super Moderatör
Eğer boğa ise baktığı yönü araştırmak lazım ayrıca burda gördüğüm kadarıyla boynuzlar yere eğimli ustaların dediği gibi kayanin kendisi yakın çevresi hatta altında araştırmak lazım

• Beğen
Tepkiler: Nik

Nik

USTA
Admin
Daha detaylı anlatma şansınız varsa sizin yorumlariniz üzerine işleme baslayacagim
Değer ustalarin'da görüşleri al .
Size hem çizdim hemde anlatım kısaca .
Tüm görüşleri al hepsini bir araya topla o na göre işlem yaparsınız.
Sonucu yazarsınız rasgele.

Üst Alt