Yapının Ne Olduğuna Dair Yardımcı Olabilecek Varmı? | Define işaretleri ve anlamları

Yapının Ne Olduğuna Dair Yardımcı Olabilecek Varmı?

düsünceli87

Kullanıcı
Katılım
7 Aralık 2016
Mesajlar
24
Beğeni
18
Puanları
3
Yaş
37
Arkadaşlar burayi gelen yagmur sularinin birikmesi ile sel acti cukurun icindeki taş paralel bicimde taslarin üstünde duruyodu baglanti yapmislar kenarlari örme tas videoda görüldügü gibi yapi ne yapisi olabilir giris midir ? Girisse ne ile karsilasabiliriz? Yada mezar olabilir mi ? Bu kadar örme tas ile mezar olacagini da zannetmiyorum hadi diyelim mezar o büyük tasi niye paralel bicimde taslarin üstüne koysunlar yardimci olurmusunuz.
 

Mirkut

Vip Üye
Katılım
3 Nisan 2016
Mesajlar
1,948
Beğeni
5,404
Puanları
113
Selamunaleykum kardesim.
Mezar odasi olma olasiligi yuksek gorunuyor, yalniz sizden once birileri burayi gormus ve calisma yapmismi birseylerde alinmis olabilir alinmamista olabilir. Eger bosluk alabiliyorsaniz acilan yerin etrafindan dolanarak baskabir oda varmi ona bakmalisiniz. En onemlisi metal tesbiti yapilmali. Videodan net anlasilamiyor varsa elinizde resimleri cevreyide gorebilecegimiz sekilde resimleyebilirmisiniz. Yuzeyde varsa bir isaret onlarida gorme sansimiz olur.
Saglicakla selametle kalin
 

ikizceli

çalışmalarınızı yasal yapınız.
Vip Üye
Katılım
11 Eylül 2013
Mesajlar
7,166
Beğeni
25,688
Puanları
113
Yaş
67
Konum
ORDU- SAMSUN-ANKARA
@Mirkut usta mezar odasiysa eger ne yapmak lazim derine mi inmek lazim yoksa girisi falan varmidir ?
girişse zaten olduğu yer. yapılması gereken hemen iki adım üst meyilinden boşluk tespiti yaparak , tünel görülüyormu yoksa odayamı rastlanıyor ya da boşluk görülmüyormu,belirlemek gerekir. bir işareti olasaydı yapılış amacı anlaşılabilirdi. ama görünürde bir işçilik mevcut. bir çok nedeni olabilir. boşluk tespiti yapılmadan sakın ola bir tasarruf düşünmeyiniz.
 

Mirkut

Vip Üye
Katılım
3 Nisan 2016
Mesajlar
1,948
Beğeni
5,404
Puanları
113
ALLAH teala sizden razi olsun ikizceli abi cok aciklayici bir sekilde anlatmissiniz.
Sabah itibari ile siteye giris yapabiliyordum fakat sitede bir haller vardi duzeni degismisti yazi dahi yazamiyordum. Simdi Elhamdulillah duzeldi.
ALLAH a c.c emanet olun selametle
 

BABACONDA

DiScOvErY
Kullanıcı
Katılım
25 Nisan 2016
Mesajlar
986
Beğeni
2,692
Puanları
93
Yaş
51
Konum
iDA
sevgili arkadaslarimizinda belirtdigi gibi burasi kilise kaçiş kuyusuna benziyor guney dogu yonundemi kaliyor en net bilgiye yine siz gerekli olcum ve kontrolleri saglayinca ulasacaksiniz olcumlemeyapamiyorsanir kuyunun icini bosaltin ve ne oldugunu gorun. yine anlaşilmaz ise tekrar resimleyin yardimci olmaya calişalim.
 
Üst