Yer Altı Şehrimi Acaba ? | Define işaretleri ve anlamları

Yer Altı Şehrimi Acaba ?

Yörük2006

Kullanıcı
ustalar ben tarlada bir taş çıkardım ve bu taşın arkası kesilmedi taşlar birbiri ile kilitlenmiş bir şekilde yerin 1 mtreden az derinliğinde sabit bir şekilde taşları çıkarmaya başladım çıkardım çıkardım ve yaklaşım4 adım giderek bu taşları çıkardım baktımki arkası kesilmiyor taşların sonra geri kapattım burası ne olabilir ?(ayrıntı taşlarda horasanda var

wolf_52

Kullanıcı
neye göre, yer altı şehri dediniz_? yer altı su kaynağı varmı_? kaybolan hayvan ? tesadüfen giren kaybolan vs yada evsane si varmı köyün yaşlıların anlatdığı? çok soru işareti bırakıyor sorunuz resim olsaydı daha net cvp lar gelebilrdi.....

Yörük2006

Kullanıcı
Efsane hikayeler var bu tarlada tarih in gelmis gecmis en cok hazinesi var orda cok mal cikti halada cikiyor

Moderatör tarafında düzenlendi:

aydin-28

Kullanıcı
tamamen toprak altında kalmış eski bir yerleşim alanı üzerindesin.bölgenin tarihini araştırmanı tavsiye ederim.

Yörük2006

Kullanıcı
Tarihi acik ve net ustam ermeni bolgesi vede bolgede tumulus gibi goze batar fiziki dogalarin haricinde hattinde fazla yer alti mahz3nleri gibi belirtiler var ve bu tarla túm bolgenin bulgularinin toplandigi yer gibi sanki hersey burada mevcut saygilarimla

Üst Alt