Yığma analizi

bydark

Kullanıcı
Cevap: Yığma analizi

harbici kardes siz bu isten anlıyorsunuz,asi kardes o topragın meyil verdigi yeri uzaktan cekse bosuna kas yapmamıs olacak,birde bu tip yerlerde toprak zamanla kaymasın diye istinat duvarları yaparlar meyil aldıgı yöne dogru,orayı yakaladıktan sonra acması cok basit,işciligi cok degil,en önemliside ben bakirim daha bozulmadım diyor yer,asi kardesimiz acaba bu yıgmanın etrafında işaret varmı_? ne varmıs bi ögrensek yıgmanın altında, cubuk işide oldum olası kafama yatmamıstır ya neyse :))

HARBİCİ

SERKAN
Kullanıcı

harbici kardes siz bu isten anlıyorsunuz,asi kardes o topragın meyil verdigi yeri uzaktan cekse bosuna kas yapmamıs olacak,birde bu tip yerlerde toprak zamanla kaymasın diye istinat duvarları yaparlar meyil aldıgı yöne dogru,orayı yakaladıktan sonra acması cok basit,işciligi cok degil,en önemliside ben bakirim daha bozulmadım diyor yer,asi kardesimiz acaba bu yıgmanın etrafında işaret varmı_? ne varmıs bi ögrensek yıgmanın altında, cubuk işide oldum olası kafama yatmamıstır ya neyse :))

asi abime ramazan pek yaramamış anlaşılan. göbek fakirhanenin balkonu ile yarış ediyor. biraz gezip göbeği eritecek gibi :D

ne öğrendiysem sizler sayesinde arkadaşlar. ben hiçbişey bilmiyorum. sizlerden öğrenip gözlemliyorum. ve sizlerin anlattıklarınızdan en mantıklı olanları seçip bu şekilde yorumlamaya çalışıyorum.

ASİAVCI

Kullanıcı

abi yerdeki taş yığıntıları yığmanın yapısı bunlar az çok belli ama benim en merak ettiğim bu yığmanın meyil almaya başladığı nokta olurdu. Bizede en iyi bu fikir verirdi. Yığılmaya başlanan noktadan genişlik ve doağlın ayrımı çok kolay olur. Bunu sende tahmin edersin. Burası güzel bir odalık boşluğu buldun ise buranı üzerinde biraz daha araştırma yapılabilir. üzerinde durmaya değer bir yer. En güzelini ise daha net resimler anlatırdı. Hakkında hayırlısı diyelim abi. Burası nerededir bize yakınmı?

kendi köyüm

ASİAVCI

Kullanıcı

ben buranın en ufak taşına kadar seceresini cıkardım nasip olursa diğer hallerinide burada paylaşırım evt burası taş yığmadır bu yığmanın dağılmaması için özellikle meyilli olduğu tarafda büyük taşlarla cevirme yapılmıştır tek odalıdır ve oda 8mkeredir giriş arkamdaki ardıçın eteğindendir 2 mt yakın dromusu vardır içinde altın yok diğer metal testi yapılmamıştır

bydark

Kullanıcı

asiabicim cok degerli mezar cesitleri degil bunlar,ama etrafta bi işaret olmus olsa hani diyecegim acaba tünel girisi falanmı ozamanda tadından yenmez :) ama sanırım etrafta gözunuze carpan bi seyler yok,bildigimiz klasik yıgma mezar... ama yinede nasip ne cıkacagı belli olmaz...ummadıgın taş baş yarar demişler dimi :)

bydark

Kullanıcı

valla ne diyelim sen cimrilik etmissin etraftan resim koymamıssın hiç :) ama diyorsanki ben gezdim gördum etrafta burdan daha guzel manzaralı yer yok,e napacaksın otur sende manzaranın tadını cıkar :)

ÇALKAYA 28

Document/Belge/Usta
Kullanıcı

ustam bu sefer malzemeden çalmışşın çevre resimleri yok

Üst Alt