Yığma taşlar | Sayfa 2 | Define işaretleri ve anlamları

Yığma taşlar

tuarec

Super Moderatör
7 sayısı 11 sayısı 17 sayısı özeldir toplamı 35 yaparki 5x7 yassam birşeyler anlaşılır sanırım 17 basamaklı yerden mujde veya malını alırsın 7 basamaklı yerdende alırsın makina ile kontrol et şimdi dersinki 11 basamaktandan alayım olmaz ordan sadece kazı izni alırsın konuya katılımın çok zayıf neyse inşallah dedektör yade makinaların görüntü veya mal var der o zamanda aytekin ustamın dedigi gibi telgraf çek 11 le ruhsatlandıralım orayı

Keban23

Kullanıcı
Sanki tuzaklı yer gibime geliyor yapıya bakınca sana alt sistemli bir tuzak oluşumunu garanti edemem ama yüzdesini 51 olarak nitelendiririm

KASKASKASA0

Kullanıcı
7 sayısı 11 sayısı 17 sayısı özeldir toplamı 35 yaparki 5x7 yassam birşeyler anlaşılır sanırım 17 basamaklı yerden mujde veya malını alırsın 7 basamaklı yerdende alırsın makina ile kontrol et şimdi dersinki 11 basamaktandan alayım olmaz ordan sadece kazı izni alırsın konuya katılımın çok zayıf neyse inşallah dedektör yade makinaların görüntü veya mal var der o zamanda aytekin ustamın dedigi gibi telgraf çek 11 le ruhsatlandıralım orayı
O alandan toplu mezarlar açıldı iç tarafında sürünerek gireceğin içeri doğru 50 60 m kadar 3 tane lahit çıkarıldı oda içerisinde birşeyler var mı bilmiyorum bölge çok zengin mihrakların olduğu ana kayanın altında doğru toprak yüzeyi yaklaşık 5 6 m kadar temizlendi girişleri açıldı yani giden gitti . Bu yığma dikkatimi çekti kuytuya ve uçuruma denk geliyor baktım etrafın kapatılmış kuyu buldum irili ufaklı taşlar ile ağzına kadar basılmış dron aldım sırf alan etrafını dikkatle incelemek için ayın 3 inde geliyor yürüyerek çok tehlikeli konumda detaylı çekimler yapabilirim . Yığma iç yüzeyinde 3 tane 2 parmak girecek murc izi çoklu ufak murc izleri var ve üzerine ince patika yol kurulmuş yakın civarında böyle yol için yığma yapılmamış. Yığmayı dağıttım tabanındaki ana kayada kurşun dökülmüş kiremit tozları ile girişi üstten değil muhtemelen esas girişi bulmak için uğraşıyorum

tuarec

Super Moderatör
O alandan toplu mezarlar açıldı iç tarafında sürünerek gireceğin içeri doğru 50 60 m kadar 3 tane lahit çıkarıldı oda içerisinde birşeyler var mı bilmiyorum bölge çok zengin mihrakların olduğu ana kayanın altında doğru toprak yüzeyi yaklaşık 5 6 m kadar temizlendi girişleri açıldı yani giden gitti . Bu yığma dikkatimi çekti kuytuya ve uçuruma denk geliyor baktım etrafın kapatılmış kuyu buldum irili ufaklı taşlar ile ağzına kadar basılmış dron aldım sırf alan etrafını dikkatle incelemek için ayın 3 inde geliyor yürüyerek çok tehlikeli konumda detaylı çekimler yapabilirim . Yığma iç yüzeyinde 3 tane 2 parmak girecek murc izi çoklu ufak murc izleri var ve üzerine ince patika yol kurulmuş yakın civarında böyle yol için yığma yapılmamış. Yığmayı dağıttım tabanındaki ana kayada kurşun dökülmüş kiremit tozları ile girişi üstten değil muhtemelen esas girişi bulmak için uğraşıyorum
rasgale kardeş

drapeta

Kullanıcı
Ormanın ortasında küçük taşlar ile kilitleme yapılmış üzerlerinde toplamda 6 murç var mezar olduğunu düşünmüyorum. Yamaç gibi yerde üzerinde ince patika yol var ve ulaştığı nokta tam üzeri bitiyor ne tür bir yapı olabilir ? Mezarlık 3 km kadar zirvede eski ibadethane var kapalı şekilde duruyor kayada 100 den fazla yagdanlik çukuru var mihrap değil 3 ayrı merdiven sistemi biri 7 sağa doğru duvar yüzeyinde bitiyor . Ortadaki 11 tane sonra bitiyor. Bir diğeri kayanın tepesine çıkıyor 17 adet bitimde tek şunu çukuru içinde 3 murc izi yönü. Sağ taraf ileri yön Çayırlık. Sol tarafta kalinti halinde yapilar mevcut irili ufakli taslik . Burayla ugrasmayacam kokusu alındı toki ev yapacak yakın dönemde kapatıldı alan . Bu noktayı gördüm mahsen olma ihtimali var mı? Hafiften kilit sistemini bozdum yağmur sökmeye başlamış arkası dolgu destekli olduğu için iri kafalarla cesaret edemedim kaldırmaya. Sizce ne tür birşeye bakıyorum etrafa çok dikkatli baktım sunu çukuru yok
yığmanın kendisi cicek deseni verilerek yapılmış gül yada papatya yada başka cicek cozemedım bende ustalarımın fikrine katılıyorum bayan mezarı ve ve mevzu yığmanın altında..

Üst Alt