Yılan başı ve etraftaki işaretler! | Sayfa 3 | Define işaretleri ve anlamları

Yılan başı ve etraftaki işaretler!

TATLARLI

Kullanıcı
Cevap: Yılan başı ve etraftaki işaretler!

yazmakta tereddüt etmiştim keşke yazsaymıştım. Evet incir ağacıdır o ağaç. Şelaleden kuzey yönü o ağacı verir zaten buna orada pusula ile tekrar bakın..Ağaçtan Bir metre suyun olduğu yöne doğru geriden. bu unutulmamalı.

enver

Kullanıcı

Sayın Ustalar yorumlarınız için çok teşekürler!Tatlarlı usta nekadar derinlikte aramalıyım?birde kaynak suyu var demiştim şelalenin ve incir ağacın olduğu yerde.siz geriden diyorsunuz 1 metre.kaynak suyun yerindemi yoksa ağaç kökünün gerisindemi?çünkü su doludur orası.hem dereden gelen su hemde kaynaktan çıkan su.saygılar!

KANAS_USTA

Vip Üye

enver
dere ıcınde kırılan tasta cıkan ısaret makas ısaretı altından bır mıktar emare cıkması lazım ama asıl yerın selalenın dustugu yerde,
kapı var kardes hemde cok saglam.

enver

Kullanıcı

Selamun Aleykum !KANAS_USTA.Lutfen rica ediyorum resimle cizermisiniz soyldiginiz yerleri mumkunse ve yorumunuz icin tesekurler!Tesekurler ve saygilar!

KANAS_USTA

Vip Üye

şelalenın dustugu yerde dur sag ve sol yan duvarlarda kapı var bırısı bos ve muhtemel tuzaklı ıken dıgerı doludur sagdakı dolu olmalı suan ınceleyemedım ama yerı anladın ınsallah.
ıcerısı oldukca dolu toplu malzeme.

aga.0074

Kullanıcı

sizce bu oyulan yerlerde her hangi bir keski murc yada kayayi yontacak bir emare izi var mı...cunku sonucda selale burasi suyun yottuguyla insanin yottugunu iyi analiz etmek lazim derim..bu sekilde resimlere bakildiginda ben birsey goremedim...dostlarim sakin yanlis anlamisin ben kendi açimdan yorum yapiyorum saygida kusur oldu ise affola...

Süper Usta

Yasaklı
Yasaklı

dere içine konulan gömüler itinayla konulmuştur ve çok zor yerlerdir ve işaretleri ustaca gizlenmiştir yılan başı dediginizde bir nevi işaretir ama yılan başı değildir fotolarınızda işaretleri görmek imkansız fotolarınız bir nevi görsellik amaçlı çekilmiş halınizdende belli zaten piknik esnasında cekilmiş fotolar
define arıyorsan eger çok itinali fotolama yapacaksin minicik işaretler 5 mtreden görülmez yani kısaca tekrar fotolama gerkli iyi günler

enver

Kullanıcı

Selamun Aleykum Sayin Usta Arkadaslar!Aga_0074 usta ESTAGFIRULLAH yorumunuz icin tesekurler.ben ne olursa olsun oraya bakacagim usta cok yakinda vede ne oldugunu bakacagiz hep beraber.Super usta gezmeye gitmedim yanliz acemi oldugumdan resimleri oyle cekmisimdir.yanliz isaret buldugum tasalarda yikayip temiszlemisimdir ve oyle resimlerini cekmisimdir.Kanas Usta kizmayin lutfen yanliz zamaniniz olursa lutfen onlari resimde cizebilrimisiniz?rica ediyorum usta.vede ne gibi tuzaklar olabilir.birde lutfen kapilar derinde mi yoksa hemen tasi kirip oyle mi aciliyor?Tesekurler ve Saygilar!

KANAS_USTA

Vip Üye

Kayanin yuzunde giris gorursun isaretide olur

enver

Kullanıcı

Üst Alt