Yorumun için teşekkür ederim ustam ve sence havuzun neresinden başlayalım?Kum kaya.
Sunak, mezarla alakali.
Diğer oyuklar kullanım amaçlı.
Asıl önemli yer,
Arkadaki zirvedeki kayalık.
Anıt mezarların olma ihtimali çok yüksek.
Ekli dosyayı görüntüle 49196
Burası okyanus.
Senin ilgilendiğin kayalık ise havuz sayılmaz.
Kum kayalikdaki boşlukları bulman lazım.Yorumun için teşekkür ederim ustam ve sence havuzun neresinden başlayalım?
Arkadaki kayalıklar kalenin bulunduğu tepe oraya özel olarak gideceğim çünkü biraz sıkıntılı bir bölge.
Öyle bir balık sırtı bir yer ki hocam arkadaşımın komşusunun evin arkasında bu yer ve komşusuna kayayı parçalayıp taş duvar çekeceğim bahçeye diye izin almış komşusu da onaylamış şimdi orada cihaz yada çubuk kullansak olay çok farklı yere gider ki etrafında bir kaç komşu daha var cihaz yada çubuk şuanlık bize sıkıntı yaratabilir ağaç dikiyoruz da diyemeyizKum kayalikdaki boşlukları bulman lazım.
Çubuk, cihaz desteği alman gerekecek.
Yoktur.Öyle bir balık sırtı bir yer ki hocam arkadaşımın komşusunun evin arkasında bu yer ve komşusuna kayayı parçalayıp taş duvar çekeceğim bahçeye diye izin almış komşusu da onaylamış şimdi orada cihaz yada çubuk kullansak olay çok farklı yere gider ki etrafında bir kaç komşu daha var cihaz yada çubuk şuanlık bize sıkıntı yaratabilir ağaç dikiyoruz da diyemeyizalternatif bir yol fikir var mıdır
Yani boşa uğraş mı olur diyorsun hocamYoktur.
Hiç riske girmeyin.
Burayı unutun derim.
Burası Roma.
Mezarda dolu degildir diye kanaatim var.
Kum kayalardaki mezarlardan çok şey çıktığını hiç duymadım.Yani boşa uğraş mı olur diyorsun hocam
Kum kayalardaki mezarlardan çok şey çıktığını hiç duymadım.
Tespit de yapamıyorsunuz.
Burayı
Anladım hocam sağolasınKum kayalardaki mezarlardan çok şey çıktığını hiç duymadım.
Tespit de yapamıyorsunuz.
Burayı unutmak en iyisi.