3 Tane çeşme mı yoksa 3 giriş mi?

kakavanchi

Kullanıcı
Cevap: 3 Tane çeşme mı yoksa 3 giriş mi?

300 mt yeterli benim icin... cesmenin tam onunde yalak olmalı.. topragın altında kalmıs olabılır...bı bakın bakalım oraya... sonra catalın bırlestıgı yerdeki kanalllı tası bul.. soledigim tası... vs vs devamına bakarız...

enver

Kullanıcı

Yorumlariniz icin tesekurler!Usta ozurdilerim dereye 300mt demisim yanliz dere 70mt uzaktaymis .olcu olarak da benim hatam.ve bahsetigim dere konumda ki deredir usta.yani Y ye gelen dere yani bizim oldugumuz yerdeki dere sag tarafta kalan ve en sonda ufak bir selalenin oldugu deredir.yani resimlere baktigimiz zaman Y yaptigi yerde bizim yerden yani cesmelerden gelen dere batiya akan dere sag tarafta kalan deredir.Tesekurler!

İRON

Kullanıcı

çeşmenin civarında çöküntü var mı mubarek kardeşim.yada tepelik bi alan mevcut mu.ve yahut canlıların gelip gittiği yol patika kervan yolu vs...??

kakavanchi

Kullanıcı

tamamdırrrrr.... simdi tek sey kaldı kanallı tastan basla ıkıncı bı selale ara daha buyuk olsun... olacagını sanmıyorum gercıde.... dırek o ısaretledıgım kanallı tas var ya o TAS... YANI O TAS ISTE ANLA ARTI... HADI BEN KACAR

kakavanchi

Kullanıcı

Unutmadan metal testı oranın cevresı ama suyun ıcınde

enver

Kullanıcı

Yorumlariniz icin tesekurler!fakir--baba usta cokuntu yer bilmiyorum ama tepelik alan desen doludur vede eski patika yolu vardir.cok eski tabiki.kakavanchi usta metal tesi diyorsunuz?derenin icindemi cesmelerin ordami ?Tesekurler!

kakavanchi

Kullanıcı

kanallı tas senin yerin... cesme dere catal bunlar hıkayesi.. hıkaye orda bıtecek... basarılar

Üst Alt