5 Uçlu yıldız ve üstündeki kıvırcık çivi! | Define işaretleri ve anlamları

5 Uçlu yıldız ve üstündeki kıvırcık çivi!

enver

Kullanıcı

Sol tarafı

Sağ ve alt tarafı!

Arka tarafı!

ÖN tarafı !

Aynı yerin etrafındaki resimlerin devamı!,

İşaretin 15yada 20mt arkasındaki yerin devamı!

Selamun Aleykum Sayın Usta Arkadaşlar!Hava şartları müsait olmadığından dolayı hiç bir yere çıkamıyorum.eskiden çektiğim resimlerden forumda konu olarak paylaşmaya devam.bu yıldızı yolda yürürken bulduk.baktığı yön batıdır.yine aynı bölge yanlzı buraya ilk defa gitiğim için o gün de hava müsait olmadığı için sadece bukadarını bakmak ve çekmek zorunda kaldım.zaman ve hava müsade etmedi.bu yıldızla ilgili sizden yorumlarınızı rica edeceğim.birde işaretmı acaba ?yoksa öylesine yapılmıştır?Yorum Sizin!Saygılar ve teşekürler!

Son düzenleme:

enver

Kullanıcı
Cevap: 5 Uçlu yıldız ve üstündeki kıvırcık çivi!

Arkadaşlar bu kaya işaretin solundaki üst taraflarından da düşmüş olabilir.onu bende bilemiyorum.Sizin yorumlarınız onu belirleyecek.!Kayanin arka tarafi toprak içindeydi.resimlerde de görünüyor!Teşekürler!

Son düzenleme:

HARBİCİ

SERKAN
Kullanıcı

işaretli yıldızlı taş bildiğin işarettir. defineleme işareti. çivisi de yön verir. taş sabit değilse belki yönde yanılma yapabilir. bilmediğim bölüm için konuşmayım.

diğer resimlere gelince sadece bir tahmin olarak söylüyorum. bu kaldar yalpak taşı durup dururken aşağıya dökülmemiştir heralde. işaretlediğim resimin üst tarafından çalılık gibi görünen alandan bir boşluk kontrolü yapılabilir. boşluk kontrolü sonuç verirse girişi de boşluk aldığın noktanın oklara tekavül eden yerinden bulunabilir. kolay gelsin.

Süper Usta

Yasaklı
Yasaklı

bu tasın üst tarafının arka tarafı nasıl bir yer düzlük mü tepemi varsa fotosu ekle ve bilgi lazım

enver

Kullanıcı

Selamun Aleykum!Harbici usta yorumunuz için teşekürler.dediğiniz yere bakacağım.yanlız şunu da söyleyebilirim ayırmak çok zor o yerdeki taşları .yani yukardan mı düşmüş yoksa yolun kendisi mı öyle çünkü kayaların yapımı çok parçalıydı.hepsi değil tabiki .inşaALLAH anlatabilmişimdir usta.Süper usta resimlerin üstünde hangi taraf olduğunu yazmışımdır usta.yine de söyleyeyim.işaretin sol tarafı kayalık tepe.arka tarafı yol bir yere kadar ondan sonra HARBİCİ ustanın işaretlediği yerdir.Teşekürler ve saygılar!

Süper Usta

Yasaklı
Yasaklı

Selamun Aleykum!Harbici usta yorumunuz için teşekürler.dediğiniz yere bakacağım.yanlız şunu da söyleyebilirim ayırmak çok zor o yerdeki taşları .yani yukardan mı düşmüş yoksa yolun kendisi mı öyle çünkü kayaların yapımı çok parçalıydı.hepsi değil tabiki .inşaALLAH anlatabilmişimdir usta.Süper usta resimlerin üstünde hangi taraf olduğunu yazmışımdır usta.yine de söyleyeyim.işaretin sol tarafı kayalık tepe.arka tarafı yol bir yere kadar ondan sonra HARBİCİ ustanın işaretlediği yerdir.Teşekürler ve saygılar!
işaretli taşin üst tarafında kayalıgın üst tarafını soruyorum

enver

Kullanıcı

Evet usta onda haklısınız.ama maalesef yok usta.o kadarını bilemediğim için düşünemedim usta.gitiğimde tabiki bakıp resimlerini çekeceğim.Teşekürler!

Süper Usta

Yasaklı
Yasaklı

işaretli taşın altınıda fotolama ımkanın varmı göründügü kadar ama o üst tarafı mutlaka olmalı

rafet5757

Kullanıcı

enver yıldzla bu taşın arası ne kadar mesafe

KARE(KUKIR)

Kullanıcı

Üst Alt