Mezar içi su dolu..metal yok.Çizdiğim yerleri muhakkak boşluk ve metal testi yapmanız lazım
Mezar içi su dolu..metal yok.Çizdiğim yerleri muhakkak boşluk ve metal testi yapmanız lazım
Boş hrr yer.Cihaz degersiz veriyor. Metal algılamadı...saol
Cubuk yoktu..pulse dedektor ve pron elic bakildi. Boş.Odaya Cubukla bakma imkanı yok mu?
Var mıdır yok mudur? diye.
Hayırlısı olsun.Cubuk yoktu..pulse dedektor ve pron elic bakildi. Boş.
Bildin..harmanin orası bitki örtüsü yer altı mexarın yapı işaretini çimene veriyor... bu açilmayan mezar muhtemelen.. tam ksrşısı yolun altı açılmış mezar var..biede arka sağ tarafta acılmış mexar var..bu hsrman ortada kalıyor..muhtemelen mezar..her taraf kamara yer benim.ilerde bi ayar cekicem..Şu konuyu okuyabilirsiniz.
Define için işaret sayılabilecek bitki türleri
Defineye ilgi duyan bir insanın kesinlikle bulunduğu coğrafyaya hakim olması gereklidir. Hangi uygarlıklar yaşamış, bu uygarlıkların ölü gömme ve tapınma gelenekleri nelerdir, bunların tespit edilmiş örnekleri varmıdır gibi. aynı zamanda bulunduğu yerdeki toprak yapısını bilmesi, bazı bitki...www.definemekani.com
İyice bsk yüzeye vuran yer altı mezarın yapısı yüzeye çimene vurmuş....bu acilmayan mezar..ön ve arka taraflarda 2 mezar var.acılmış..Slm ustadim gerçekten bitki örtüsü yeraltındaki mezarı yada odayı gosteririmi bize
Bakildi.mezar su dilu.metal yok.Çizdiğim yerleri muhakkak boşluk ve metal testi yapmanız lazım
Az ilerede su kanalizasyonu mu var oyleyse bir dusus soz konusu, bundan emin olduktan sonra ve kayadaki isaretleri gordukten sonra burada gomu var. Buranin eski halini hatirlarmisin yada eskiden burasi selale olmaliydi ve derenin sagli sollu gomu yerleri olmali veya bir tek gomude olabilir isaret belirler. Tabiki benim yerimde de ayni burada ki gibi yerlesim yeri ve yol gecirmislerdi yani arastirma kisitlaniyor. Ama benim yerimde 2 tane gomu karsilikli sekilde
Dereye kim define saklar. Derede define ariyan bu işten zerre anlamaz.sallar emice.. su mu yok ..burası mezar yeri..Az ilerede su kanalizasyonu mu var oyleyse bir dusus soz konusu, bundan emin olduktan sonra ve kayadaki isaretleri gordukten sonra burada gomu var. Buranin eski halini hatirlarmisin yada eskiden burasi selale olmaliydi ve derenin sagli sollu gomu yerleri olmali veya bir tek gomude olabilir isaret belirler. Tabiki benim yerimde de ayni burada ki gibi yerlesim yeri ve yol gecirmislerdi yani arastirma kisitlaniyor. Ama benim yerimde 2 tane gomu karsilikli sekilde alindigi kesindir.
Pulse dedektor bakildi. Proton elic.. boş...resimleri silebilirsiniz.. ben silemedim. AdminOdaya Cubukla bakma imkanı yok mu?
Var mıdır yok mudur? diye.
Pulse dedektör ile kontrol edildi.hiç bir emare yok. Yer altı cihazı ile bakıldı tık yok..(protn elic )bisey yok.. zambak cigeginin orasi mezar,metal yok içi su dolu...
Proton oda buluyor metal göstermez kolay kolay, yazılımında var bir şeyler farklı daha iyi bir cihaz ile rezistivite özeliği. olanPulse dedektör ile kontrol edildi.hiç bir emare yok. Yer altı cihazı ile bakıldı tık yok..(protn elic )bisey yok.. zambak cigeginin orasi mezar,metal yok içi su dolu...