Açılmayı bekleyen işaretler anlayana ? Zambak çiçeği ve yüzeye vuran oda mezarı şekli. | Sayfa 2 | Define işaretleri ve anlamları

Açılmayı bekleyen işaretler anlayana ? Zambak çiçeği ve yüzeye vuran oda mezarı şekli.

grikurt28

Kullanıcı
Şu konuyu okuyabilirsiniz.
Bildin..harmanin orası bitki örtüsü yer altı mexarın yapı işaretini çimene veriyor... bu açilmayan mezar muhtemelen.. tam ksrşısı yolun altı açılmış mezar var..biede arka sağ tarafta acılmış mexar var..bu hsrman ortada kalıyor..muhtemelen mezar..her taraf kamara yer benim.ilerde bi ayar cekicem..

grikurt28

Kullanıcı
Az ilerede su kanalizasyonu mu var oyleyse bir dusus soz konusu, bundan emin olduktan sonra ve kayadaki isaretleri gordukten sonra burada gomu var. Buranin eski halini hatirlarmisin yada eskiden burasi selale olmaliydi ve derenin sagli sollu gomu yerleri olmali veya bir tek gomude olabilir isaret belirler. Tabiki benim yerimde de ayni burada ki gibi yerlesim yeri ve yol gecirmislerdi yani arastirma kisitlaniyor. Ama benim yerimde 2 tane gomu karsilikli sekilde
Az ilerede su kanalizasyonu mu var oyleyse bir dusus soz konusu, bundan emin olduktan sonra ve kayadaki isaretleri gordukten sonra burada gomu var. Buranin eski halini hatirlarmisin yada eskiden burasi selale olmaliydi ve derenin sagli sollu gomu yerleri olmali veya bir tek gomude olabilir isaret belirler. Tabiki benim yerimde de ayni burada ki gibi yerlesim yeri ve yol gecirmislerdi yani arastirma kisitlaniyor. Ama benim yerimde 2 tane gomu karsilikli sekilde alindigi kesindir.
Dereye kim define saklar. Derede define ariyan bu işten zerre anlamaz.sallar emice.. su mu yok ..burası mezar yeri..

favoriturk

Kullanıcı
Pulse dedektör ile kontrol edildi.hiç bir emare yok. Yer altı cihazı ile bakıldı tık yok..(protn elic )bisey yok.. zambak cigeginin orasi mezar,metal yok içi su dolu...
Pulse dedektör ile kontrol edildi.hiç bir emare yok. Yer altı cihazı ile bakıldı tık yok..(protn elic )bisey yok.. zambak cigeginin orasi mezar,metal yok içi su dolu...
Proton oda buluyor metal göstermez kolay kolay, yazılımında var bir şeyler farklı daha iyi bir cihaz ile rezistivite özeliği. olan

Üst Alt