Allaha Emanet Olun... | Define işaretleri ve anlamları

Allaha Emanet Olun...

sempatik_06

Kullanıcı
çok değerli site yöneticisi ve admin,usta,ve sitede bu
lunan user arkadaşlar hepinizden allah razı olsun. burada çok uzun süre durmadım ama kendimce çok da kısa değildi. nedenmi? çünki başka sitelerde elbette dostluk var ama bu ilgi ve alakayı hiç bir sitede görmedim. bunu içimden gelerek yazıyorm.

burası bana gerçekten nasıl haraket edilmeli ve ne yapılma gösterdi.
mesala admin arkadaşlar yorum yaparakta katkıda bulundu yapmayarakta. yapmayarak nasıl bulundu? açıklayayım.
1 daha çok yönelmemi ve araştırmamı artırdım.
2 resimler daha dikkatli ve açılı olmalı diye düşündüm.
3 kesin bir işaret yada bir yapı yada orayı ele verecek su. çeşçe. taş. örnek olmalı.
4 direk sen yanlış yerdesin demektense cevap vermeyip daha etkili bir aramaya yönlendirdiler.

bunlar benim düşüncemdir. burada sizlerin hakkı geçti nedenmi en değerli olanı bilgiyi bizlerle paylaştınız.
bu yüzden hakkınızı helal ediniz.
Nedenmi helalleşiyorum. bunu açıklayıpta ne kimseyi kırarım nede kimseyi suçlu durumuna düşürürüm.
nede birirlerini bana karşı birşeyler yazması için öncülük ederim.
sizler gerçekten ulaşılması zor bir okadarda yakın insanlarsınız.
herzaman söylediğim gibi Saygılarımla...

sempatik_06

Kullanıcı
Dediğim gibi admin ve usta arkadaşlarımız.çok dikkatli.ve çokta saygılı hepsi de burada kafalarında çözüm arayan bulamayan kişilere faydalı birşeyler öğretme ve yardımcı olma çabasında. sanal da arkadaşlık olmaz derler ama ben tam tersine inanıyorum. Sadece soru işareti oluştu kafamda buda benim cozmem gereken birşey. Allah sizlere zeval ziyan vermesin birilerinin umudu olmak çözemediği konularda yol göstermek. Elinden tutmak.beraberce çözüme gitmek inaninki öyle güzel durumlar ki anlatamam. Çünkü çoğu insan arkadasimiz dostumuz öyle yokluklarla umutlara dalıyorki.allahim hepsine yardimci olsun. İnsanların aslında çoğu iyi öyle masum kalpli insanlar ki. Sizin yani admin site yöneticileri bilgi ve tecrübesi olan güvenliğiniz arkadaşlar. O Umut tacirlerinin o iyi kalpli insanların umutlarini yikmasin Diye onları kandırıp bir parça olan elindekilerini almasın diye hep nöbette olmanız dileğimle... .saygilarimla...

ASİAVCI

Kullanıcı
senpatik dur nereye daha karpuz kesecektik ....tabiki şaka dedim
bu kararı almanın haklı sebepleri vardır illaki işallah aradığını veya umut ettiğini bulursun siz şöyle bir dolaşıp kafanızı toplayın her zaman yeriniz burada hazır olacaktır selametle

BoZKurT

"R@m@z@N" ☪︎
Forum Düzeni
Sempatik dostum,
nickin gibi sende öyleydin, cok sıcak kanlı ve cana yakın bir arkadaşsın.
Umarım sana bu kararı verdiren biz olmamışızdır.
lakin ben gitmen taraftari değilim. Daha paylasacak cok şeyimiz var.
güzel ve yapıcı yorumların icin nekadarr teşekkür etsek azdır.
Dost zor bulunuyor, cabuk kaybetmek istemeyiz.
Karar senin, mekan sana herdaim açık, burada her daim dostlarinin olduğunu unutma. Sebeplerin vardir elbet. Umarım cok geçmeden donersin.

ECE07

Kullanıcı
Üzülerek, kırılarak veya tartışarak ayrılmak yerine efendi gibi gitmek ve vedalaşmak, seni yetiştiren değerli Ailenin senin üzerindeki etkilerinden ve yetiştirme tarzlarından kaynaklanır. En doğru kararı elbette kendin verecek ve bu doğrultuda doğru olanı yapacağından kuşkum yok. Gitme kararına üzülmemin yanı sıra efendi gibi edepli bir şekilde vedalaşma tavrından dolayı size kendi adıma teşekkür eder, yolunuz açık olsun der, Allah yar ve yardımcın olması dileklerimi sunarım.

Üst Alt