çok değerli site yöneticisi ve admin,usta,ve sitede bu
lunan user arkadaşlar hepinizden allah razı olsun. burada çok uzun süre durmadım ama kendimce çok da kısa değildi. nedenmi? çünki başka sitelerde elbette dostluk var ama bu ilgi ve alakayı hiç bir sitede görmedim. bunu içimden gelerek yazıyorm.
burası bana gerçekten nasıl haraket edilmeli ve ne yapılma gösterdi.
mesala admin arkadaşlar yorum yaparakta katkıda bulundu yapmayarakta. yapmayarak nasıl bulundu? açıklayayım.
1 daha çok yönelmemi ve araştırmamı artırdım.
2 resimler daha dikkatli ve açılı olmalı diye düşündüm.
3 kesin bir işaret yada bir yapı yada orayı ele verecek su. çeşçe. taş. örnek olmalı.
4 direk sen yanlış yerdesin demektense cevap vermeyip daha etkili bir aramaya yönlendirdiler.
bunlar benim düşüncemdir. burada sizlerin hakkı geçti nedenmi en değerli olanı bilgiyi bizlerle paylaştınız.
bu yüzden hakkınızı helal ediniz.
Nedenmi helalleşiyorum. bunu açıklayıpta ne kimseyi kırarım nede kimseyi suçlu durumuna düşürürüm.
nede birirlerini bana karşı birşeyler yazması için öncülük ederim.
sizler gerçekten ulaşılması zor bir okadarda yakın insanlarsınız.
herzaman söylediğim gibi Saygılarımla...
lunan user arkadaşlar hepinizden allah razı olsun. burada çok uzun süre durmadım ama kendimce çok da kısa değildi. nedenmi? çünki başka sitelerde elbette dostluk var ama bu ilgi ve alakayı hiç bir sitede görmedim. bunu içimden gelerek yazıyorm.
burası bana gerçekten nasıl haraket edilmeli ve ne yapılma gösterdi.
mesala admin arkadaşlar yorum yaparakta katkıda bulundu yapmayarakta. yapmayarak nasıl bulundu? açıklayayım.
1 daha çok yönelmemi ve araştırmamı artırdım.
2 resimler daha dikkatli ve açılı olmalı diye düşündüm.
3 kesin bir işaret yada bir yapı yada orayı ele verecek su. çeşçe. taş. örnek olmalı.
4 direk sen yanlış yerdesin demektense cevap vermeyip daha etkili bir aramaya yönlendirdiler.
bunlar benim düşüncemdir. burada sizlerin hakkı geçti nedenmi en değerli olanı bilgiyi bizlerle paylaştınız.
bu yüzden hakkınızı helal ediniz.
Nedenmi helalleşiyorum. bunu açıklayıpta ne kimseyi kırarım nede kimseyi suçlu durumuna düşürürüm.
nede birirlerini bana karşı birşeyler yazması için öncülük ederim.
sizler gerçekten ulaşılması zor bir okadarda yakın insanlarsınız.
herzaman söylediğim gibi Saygılarımla...