Allah'm Israili Ve Onun Destekçilerini Yok Et!!! | Sayfa 2 | Define işaretleri ve anlamları

Allah'm Israili Ve Onun Destekçilerini Yok Et!!!

Erdem

Vip Üye
Vip Üye
İsrailin kahrolması,yokolması için yapılan tüm dualara gönülden AMİİİİİNN.ALLAH TEALA EL KAHHAR isminin hürmetine Müslüman düşmanlarını Kahretsin,MUNTAKİM İsminin hürmetine İntikam'ımızı al cezalarını ver,SAİK İsminin hürmetine fani hayattan al Cehenneme sür Ya RABBİM Amin

Lacivert24

Extra/Dini Konular
Admin
Gecenin ağırlığının omuzlarınıza bindiği kasvetli bir vakti. Bir ses, yabancısı olmadığınız, içinizi yakan, şefkât duygularınızı kabartan bir ses… Bu ses, daha yaşını doldurmamış; her şeyi ile korunmaya ve bakılmaya muhtaç olan, tebessümü cihan değen, tertemiz, günahsız bebeğinizin sesidir. Hemen tatlı uykunuzdan uyanır, uyandığınız için de bir rahatsızlık duymayarak misk ü amber kokulu, melek yüzlü yavrunuzun başına Hızır misali yetersiniz, yetişirsiniz. Bir an içinizin yandığını, acıdığını duyarsınız. Yavrunuz neden ağlamaktadır? Aç mıdır, yoksa altını mı ıslatmıştır? İhtiyacını gidererek kalbinize eziyet olan bebeğinizin ağlamasını, dindirirsiniz. Ya bakmaya kıyamadığınız doyamadığınız gözünüzün ve gönlünüzün süruru, bebeğiniz hasta ise ne yaparsınız?…………….

Müslüman çocuklar, Filistinli çocuklar……………………

Ağlarım, ağlatamam; hissederim, söyleyemem.
Dili yok, kalbimin ondan ne kadar bîzarım,”

Kimisi, yetim; kimisi, öksüz; kimisi, sakat; kimisi, parmaksız; kimisi, aç; kimisi, açık; kimisinin gözü, yaşlı; kimisinin gövdesi, yanık ve yaralı; kimisi de, beyaz cennet kundaklara sarılı, öpülesi gül yüzü, al kanlar içinde…

Onların bir evleri olmadı, belki vardı ve yıkıldı. Babalarına ve annelerine doya doya bakamadılar, kardeşleriyle oynayamadılar. Şimdi neredeler? Kim bilir? Ya yıkık viran bir hastanede, çığlık çığlığa bedenlerindeki ve kalplerindeki onulmaz yaralarla beraber, kopan kol ve çıkan gözlerindeki sargılara, kırık aynalarda boş gözlerle bakıyorlar ya da Cennet-i Firdevs’te Rablerine kavuşmuşlar.

Onların suçları Allah’ın varlığına ve birliğine inanan Müslüman çocukları olmalarımı mı yoksa güçsüz, kuvvetsiz ve kudretsiz memleketlerde yaşayan, kimi ve kimseleri olmayanların çocukları olmaları mı? Şunu bilin ki ey zalimler! Evet, bu dünyada topunuzla, tüfeğinizle geçici bir süre şımararak bozgunculuk yapın. Gün gelecek, Allah’ın kudret elinden kurtulamayacaksınız. Masumların ve mazlumların kanlarından oluşan zulmet deryasında boğulacaksınız. O zaman Allah sizlere nimetlerinden soracak ve sizlerin de bu sayısız nimetlere yaptığınız sayısız nankörlükten dolayı boyunlarınız önünüze düşecek.

Onların memleketlerinde mutluluğun serin esintileri sinelere değmez. Soğuk kış sabahlarında doğan, baharın ter ü tazeliğini hiçbir zaman görmeyen, kahırlarını tek dişi kalmış canavar medenî dünyanın önünde yüreklerine gömen, zulmetin zehirli kin alevi, tenlerinde söndürülen Müslüman çocuklar, Filistinli çocuklar………………………

Ey ıslak gözlerle, günahsız, küçük avuçlarını Hakk’a döndüren ve bir büyük, yüce Yaratıcısı olduğunu bilen çocuk, sana üzülme demeyi ne kadar isterdim. Heyhat!… Kolu, kanadı kırık aciz insanlar ne yapabilirler ki…

İlâhî! Hüküm Senin. Müslümanlar, taktirine ve taksimine razı. Cümle mümin topluluğunu rıza dairene al. Kafirlerin yaptıklarını Sana havale ediyoruz. Mazlumların “ahı” gökleri tuttu. Mazlumların kimi ve kimsesi Sensin. Ey Sana kalkan elleri geri çevirmeyen Allah’ımız, Sen bilirsin!… Sen bilirsin!… Amin…

Lacivert24

Extra/Dini Konular
Admin
israil%20markalar%C4%B1.JPG

729 barkod numarası ile başlayan ürünlerin İsrail menşeili olduğu ve kullanılmaması isteniyor. Tüketiciler Birliği de bir liste yayınladı.

İşte Boykot Edilen İsrail Ürünlerinin Listesi:

Nescafe, Kitkat, Nestle, Chestos, 7UP, British Amerikan Tobacco, Nestea, Nesfit, Crunch, Algida, Aquafina, Axe, Coffe Mate, Nesquik, Tofita, Burger King, Cappy, Chesterfield, Kent, Topitop, Cif, Coca Cola, Cadbury, Bonibon, Schweppes, Domestos, Dove, Olips, ToyBox, Missbon, Evian, KFC, Lipton, L'orêal, Vichy, Marks&Spencer, Polo, Motorola, Hayat, Becel, Cacharel, Diesel, Lucky Strike, Marlboro, McDonald's, Emporio Armani, Ko+ex, Lancomee, Omo, Johnson's baby, Kerastase, Biotherm, Philip Morris, Maggi, Huggies
Amway, Activa, Calve, Turkuaz, Pall Mall, Danette, Doritos, Tamek!

aliveli44

ONURSAL ÜYE
Admin
Super Moderatör
Vip Üye
Siyonistlerin uşaklarının ve tüm zalimlerin
Tek korkusu Osmanlının geri dönmesi
Bu neden ile
Çocuklarımızda gençlerimizde bu ruhun canlanmasını engellemek için
Ellerinden geleni yapmaktalar
Kuran- ın ve bayrağın kölesi olan gençler yetişmeli ki
Zalime sen haksızsın ey zalim diye bilmeli
İslam ve toplum ahlakından uzak gençlik
Zalime nasıl Osmanlı Tokatı atabilirki
O bileği güçlü kılan imandır
Ya Rabbim siyonistlere Osmanlı Tokatı atacak aramızdan gençler çıkarmayı nasip et
Mekan dostları şu konuya da dikkat çekmek istiyorum
Değerli abilerim zalimlerin markalarını yazmışlar
Birde şöyle bir tehlike var
Bildiğimiz güvendiğimiz markalara bu zalimlerin
Ufaklı büyüklü ortaklıkları var
Bu nedenle cep telefonu operatöründen tutunda
Okuduğunuz gazeteye kadar lütfen dikkat edin
Unutmayınki önemsemeden aldığımız markalar
Bu gün Filistinli kardeşlerimize bomba olarak düşüyor
Şüpesiz ki yarın bizlere bomba olarak düşecektir

ankara

Güvenlik
Kullanıcı
aliveli ustam neler yazılacak neler neler de bu yahudiler her yeri ele geçirmiş her kılık ta yanlız kimlikleri bizden gözüküyor hizmet etdikleri yer işte bu katillerin aga babaları öyleleri varki ticareti orayla yapıp birşey söyledinmi ekmek parası diyorlar trilyonlar larla ekmek alıyorlarya hiç unutmam doksanlı yıllar olmalı ermenistan daglık karabagı işkal etmiş katliyam yapıyor ülkenin anlı şanlı bisküvi markası ermenistana gıda satdıgı ortaya çıkıyor o dönemde bu markanın birde çok önemli kişi hala önemli baş bayisiydi servetin soruldugun da bisküvi işine baglıyordu ankara da bunların bir üstdüzey yöneticisine şuan hala görevde neden bu işe girdiklerini sorduğumda şoke olmuştum ticaret de bu konular bizi baglamaz demişti birde bunlar sözde kimlik olarak müslümanlıklarını heryerde kullanan insanlar holdink olarak bu günde birilerinin ticareti israille ayyuka çıkmış durum da budamı yalan be mubarekler nereye çalışıyorsunuz.

aliveli44

ONURSAL ÜYE
Admin
Super Moderatör
Vip Üye
Şapkalı gurme ustam
Dediğiniz gibi yazacak çok şey var
Ama yazmakla bitmiyeceği için ayrıntıya girmedim
Ama söz açılmışkan şunu söylemeden gecemiyeceğim
Ülkemize yahudi sermayesini sokan
Maalesef bahsettiğiniz biskevit markasıdır
@ankara lı ustam bu yara kaşındıkca kanar
En iyisimi Yaradana havale etmek
Dua etmek

Son düzenleme:

saidzeyd

Kullanıcı
şu mübarek ramazan ayında yer yüzündeki tüm müslümanlara seher vakitlerinde dua edelim İnşallaah
EUZUBİLLAHİMİNEŞŞEYTANİRRACİM BİSMİLLAHİRAHMANİRRAHİM.
ELHAMDÜLİLLAHİRABBİLALEMİN.ELHAMDÜLİLLAHİRABBİLALEMİN.ELHAMDÜLİLLAHİRABBİLALEMİN
ESSELATÜVESSELAMÜALEYKE YA RESULALLAH
ESSELATÜVESSELAMÜALEYKE YA HABİBALLAH
ESSELATÜVESSELAMÜALEYKE YA NEBİ ALLAH

ESSELATÜVESSELAMÜALEYKE YA SEYYİDENEVVELİNEVELAHİRİN
YARABBER RAHİM YA EKREMEL EKREMİN
EY ZAMANDAN MEKANDAN MÜNEZZEH OLAN
EY YOKTAN VAREDEN EY BAĞIŞLAYAN AFFEDEN
EY MERHAMETLİLERİN EN MERHAMETLİSİ
EY GARİPLERİN SAHİBİ
EY DERTLİLERİN DERMANI
EY KAİNATA SIĞMAYIP GARİBİN GÖNLÜNE GİREN
KAPINA GELDİK ALLAHIM DİLEĞİMİZ VAR
GAZZEDE YARDIM BEKLEYEN MÜSLÜMAN KARDEŞLERİMİZ VAR
SEN DARDA KALMIŞ BU KARDEŞLERİMİZE YARDIM EYLE
SEN ZORDA KALMIŞ BU KARDEŞLERİMİZE YARDIM EYLE
SEN GARİP KALMIŞ BU KARDEŞLERİMİZE YARDIM EYLE
SEN ÖKSÜZ KALMIŞ BU KARDEŞLERİMİZE YARDIM EYLE
SEN ONLARA DAYANMA GÜCÜ VER
SEN ONLARA SAVAŞMA GÜCÜ VER
SEN ONLARA DİRENME GÜCÜ VER
SEN ONLARI ZALİME YEM ETME
SEN ONLARI KAFİRE MAĞLUP ETME
SEN OLARI SİYONİST KAFİRLERİN ELİNE DÜŞÜRME
SEN ONLARA ZAFER NASİB EYLE
SEN ONLARA GALİP OLMAYI NASİB EYLE
SEN NEYE OL DERSİNDE OLMAZ SEN OL DERSEN
ON YAŞINDAKİ ÇOCUKLAR ELLERİNDE SAPANLA KAFİRİ MAĞLUP EDER OL DE
SEN NEYE OL DERSİNDE OLMAZ SEN OL DERSEN BİR AVUÇ MÜCAHİT DÜNYANIN EN MODERN ORDUSUNA GALİP GELİR OL DE
SEN NEYE OL DERSİNDE OLMAZ TÜM DÜNYA İZLERKEN SESSİZCE KARDEŞLERİMİZİN KANININ AKMASINI SEYREDERKEN BEBEKLER KATLEDİLİRKEN NAMUSLAR ÇİĞNENİRKEN ŞEREFLER AYAKLAR ALTINA ALINIRKEN SEN OL DERSEN GAZZE ZALİME MEZAR OLUR OL DE YARABBİ YARDIM EYLE KARDEŞLERİMİZE
YARABBİ BİZE MÜSLÜMANLIĞIN ŞUURUNU VER
YARABBİ BİZE BİRLİK DİRLİK VER
YARABBİ KARDEŞLERİMİZE YARDIM ETMEYİ NASİB EYLE
ONLARA BU ZULMÜ EDEN israil i DESTEK VEREN amerika'yı MAZLUMA ZULMEDEN CÜMLE KAFİRİ SEN İSMİN HÜRMETİNE HANİ İSMİN KAHHAR'YA İŞTE KAHHAR ADIN HÜRMETİNE KAHREYLE MAĞLUP EYLE ALLAH'IM NE OLUR DUALARI KABUL EYLE SEN BANA ACZİYET'LE DUA EDENLERİN DUASINI REDDETMEKTEN HAYA EDERİM UYURDUN ALLAH'IM ACİZİZ SENİN HUZURUNDA ACİZLİKTEN BAŞKA NE HALDE OLABİLİR SEN KABUL EYLE DUALARIMIZI AMİN AMİN AMİN DUALARIN KABULU İÇİN GAZZE DEKİ KARDEŞLERİMİZİN ŞEHİTLERİNİN VE CÜMLE ŞEHİTLERİMİZİN RUHU İÇİN ALLAH RIZASI İÇİN.... EL FATİHA.

Üst Alt