Aslan Ve Aslan Parçaları! | Sayfa 3 | Define işaretleri ve anlamları

Aslan Ve Aslan Parçaları!

metin77

Kullanıcı
Allah bagisalasin ustam. Bendede 2 kiz var elinden oper. Cubuk kullanmayi kizlara ogretecez gibi geliyor :)

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kervan07

Vip Üye
lacivert ustamızın yuvarlak içine aldığı yerde.soldaki koç un omuz hizasında kalp işareti var.zannedersem çatlağıda var. ben 2 koç gibi gördüm.bide kalp.koçlarım benim.bu cennet vatan sizlere emanet.

kalbin solundaki kanal tünelin boyunu vermiş olabilirmi.ölçümünü yap istersen.kalp neyi ifade eder yazmama gerek varmı bilmiyorum.tehlikeli madde.bayan mezarı.yetermi bu kadar.ustam kızma yaaaaa,ben gördüklerimi yazdım.hahhhaaaa.

ustam tüneli bulurum dedinya.....ya bulamazsan...???? ben gelemmmiii.

Öncelikle zahmet edip konuma yorum yaptığınız için çok teşekkür ederim.
Gördüğünüz işaretler doğru olabilir.yerinde detaylı inceleyip ondan sonra onay vermek gerekir. burada henüz yazmadığım çok fazla işaretler mevcut.sizlerin başını ağrıtmayayım diye yazmadım. merak eden olursa,bilgi edinmek isteyene yazarım. ama en önemlisi,resimdeki kayada çok daha önemli bir işaret var.onu henüz kimse görmedi. zaten kimsenin görmemesi gerekir. çünkü işaretin amacı bu! daha önceki yazılarımda da söylemişimdir,bazı işaretler güneşin açısına göre ortaya çıkar.bir çok işaret günün her saati görünmez. bu yüzden şüphelendiğimiz yerlere öğleden önce,öğleden sonra ve akşam güneş batmadan bakılması ve kayaların incelenmesi gerekir.
şimdi o görünmeyen işaretin,göründüğü zamanki çekilmiş resmini paylaşacağım inşallah.

evet sizin de dediğiniz gibi burda uyarı işareti de var. yalnız o işaret resimde yok. sağdaki koçun :)oturduğu kayanın 2 metre altında duvarda işareti mevcut.
Tamam tüneli bulamazsam sizi çağırırım:)
Tekrar teşekkürler

Kervan07

Vip Üye
Allah bagisalasin ustam. Bendede 2 kiz var elinden oper. Cubuk kullanmayi kizlara ogretecez gibi geliyor :)

Sağolun var olun..sizin kızlarıda Allah bağışlasın,Allah analı babalı büyütsün. erken yaşda eğitmek gerekir elbet.en iyisini yaparsın.belki kızlarda çubuklar daha iyi çalışabilir.
Benim çoçuklar çok meraklı bu işlere. onlarda çubukları ellerinden düşürmediler ama ben aldım ellerinden çünkü kontrolsüz kullanıyorlar korktum gözlerine gelir çubuklar diye:D:Dgeçen yıl dayısı almanyadan 50 yuroya dedektör getirdi,onunla avutuyorlar kendilerini sahilde.

BoZKurT

"R@m@z@N" ☪︎
Forum Düzeni
şimdi burdaki aslanı birtek benmi göremedim. tamam renk körüyüm ama, bu konularda renk körlüğü engel olmasa gerek. :D :D
şağdan bakirem olmiir, soldan bakirem olmiir, karşıya geçip birde ordan bakirem yine olmiir.

Kervan07

Vip Üye
şimdi burdaki aslanı birtek benmi göremedim. tamam renk körüyüm ama, bu konularda renk körlüğü engel olmasa gerek. :D :D
şağdan bakirem olmiir, soldan bakirem olmiir, karşıya geçip birde ordan bakirem yine olmiir.

ya bozkurtum alem adamsın:D:D:D şimdi şöyle oluyor....aslan uyuduğu için görünmüyor olabilir:D:D senin için çizerim şimdi

ersan

Vip Üye
ustam allah baslasin anali babali buyutsun cok guzel 2 arslanin var baska arslanlardan fayda yoktur ustam .
bende 7 ay unce kayin peder oldun ikimiz bir yastayiz ben ta cabuk ihtiyarlafim senden galibam ustam .
isaret olarak bakilirsa ustam trasli ve isin zor bir isaretin var derin ve tunelden gidilen bir kral meza odasina benziyor yer ama senden kurtulamaz buliyorum ustam

BoZKurT

"R@m@z@N" ☪︎
Forum Düzeni
ya bozkurtum alem adamsın:D:D:D şimdi şöyle oluyor....aslan uyuduğu için görünmüyor olabilir:D:D senin için çizerim şimdi
İki espiri yapcam diye, ortada duran 2 aslanı görmedik, hakkını helal et abi. Allah bağışlasın, rabbim bahtlarini açık etsin inşallah.

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

metin77

Kullanıcı
Sağolun var olun..sizin kızlarıda Allah bağışlasın,Allah analı babalı büyütsün. erken yaşda eğitmek gerekir elbet.en iyisini yaparsın.belki kızlarda çubuklar daha iyi çalışabilir.
Benim çoçuklar çok meraklı bu işlere. onlarda çubukları ellerinden düşürmediler ama ben aldım ellerinden çünkü kontrolsüz kullanıyorlar korktum gözlerine gelir çubuklar diye:D:Dgeçen yıl dayısı almanyadan 50 yuroya dedektör getirdi,onunla avutuyorlar kendilerini sahilde.

Rabbim cumlemizin cocuklarini bagislasin acilarini gostermesin. Amin

Kervan07

Vip Üye
ustam allah baslasin anali babali buyutsun cok guzel 2 arslanin var baska arslanlardan fayda yoktur ustam .
bende 7 ay unce kayin peder oldun ikimiz bir yastayiz ben ta cabuk ihtiyarlafim senden galibam ustam .
isaret olarak bakilirsa ustam trasli ve isin zor bir isaretin var derin ve tunelden gidilen bir kral meza odasina benziyor yer ama senden kurtulamaz buliyorum ustam

hayırlı uğurlu olsun ersan ustam..demek sonunda evlendirdin senin aslanı. senin adına çok sevindim. yok ustam sen daha çok gençsin.biz defineciler çabuk yaşlanmayız çünkü devamlı spor yapıyoruz.:D:D
evet ersan dostum yerim çok zor..evet tünel var fakat ne kadar gittiğini henüz bilmiyorum.kralın mezarına ellemem asla,hazinesi yeter bana:D

Üst Alt