lacivert ustamızın yuvarlak içine aldığı yerde.soldaki koç un omuz hizasında kalp işareti var.zannedersem çatlağıda var. ben 2 koç gibi gördüm.bide kalp.koçlarım benim.bu cennet vatan sizlere emanet.
kalbin solundaki kanal tünelin boyunu vermiş olabilirmi.ölçümünü yap istersen.kalp neyi ifade eder yazmama gerek varmı bilmiyorum.tehlikeli madde.bayan mezarı.yetermi bu kadar.ustam kızma yaaaaa,ben gördüklerimi yazdım.hahhhaaaa.
ustam tüneli bulurum dedinya.....ya bulamazsan...???? ben gelemmmiii.
Allah bagisalasin ustam. Bendede 2 kiz var elinden oper. Cubuk kullanmayi kizlara ogretecez gibi geliyor
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
şimdi burdaki aslanı birtek benmi göremedim. tamam renk körüyüm ama, bu konularda renk körlüğü engel olmasa gerek.![]()
şağdan bakirem olmiir, soldan bakirem olmiir, karşıya geçip birde ordan bakirem yine olmiir.
İki espiri yapcam diye, ortada duran 2 aslanı görmedik, hakkını helal et abi. Allah bağışlasın, rabbim bahtlarini açık etsin inşallah.ya bozkurtum alem adamsınşimdi şöyle oluyor....aslan uyuduğu için görünmüyor olabilir
senin için çizerim şimdi
Rabbim cumlemizin cocuklarini bagislasin acilarini gostermesin. AminSağolun var olun..sizin kızlarıda Allah bağışlasın,Allah analı babalı büyütsün. erken yaşda eğitmek gerekir elbet.en iyisini yaparsın.belki kızlarda çubuklar daha iyi çalışabilir.
Benim çoçuklar çok meraklı bu işlere. onlarda çubukları ellerinden düşürmediler ama ben aldım ellerinden çünkü kontrolsüz kullanıyorlar korktum gözlerine gelir çubuklar diyegeçen yıl dayısı almanyadan 50 yuroya dedektör getirdi,onunla avutuyorlar kendilerini sahilde.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
ustam allah baslasin anali babali buyutsun cok guzel 2 arslanin var baska arslanlardan fayda yoktur ustam .
bende 7 ay unce kayin peder oldun ikimiz bir yastayiz ben ta cabuk ihtiyarlafim senden galibam ustam .
isaret olarak bakilirsa ustam trasli ve isin zor bir isaretin var derin ve tunelden gidilen bir kral meza odasina benziyor yer ama senden kurtulamaz buliyorum ustam