Balık kaya | Sayfa 3 | Define işaretleri ve anlamları

Balık kaya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kervan07

Vip Üye
@Kervan07 Kardeşim şimdi ben bu konuya yorum yapsam mı yapmasam mı karar veremedim 😊. Yine de bir iki Kelime yazayım.
Neden balığı gördüğümüz yerde ırmak,dere, göl,deniz veya su ararız, oysa dağın başında da balığa denk geldiğimiz oluyor. O zaman iyi ayırt etmeliyiz üzerinde olan pullara bakin kalp ❤️ gibi olan var mı veya yakınında veya büyük kaya ❤️ e benziyor mu. Eğer su yoksa mezar oralarda bir yerde ancak işiniz kolay değil bir 6 ay daha çalışmak zorundasınız.
şimdi mavran ustam heykel gibi yapılmış işaretlerin anlamları diğer işaretlere nazaran farklılıklar gösterir. şimdi bu balık bir yığmada desem kim inanır?:D

Ekli dosyalar

• IMG_5800.jpeg
    IMG_5800.jpeg
    1.6 MB · Görüntüleme: 12

Kervan07

Vip Üye
Siz asıl hedefe otaklanın her zaman hedefiniz yüksek oldun. Oradaki kasa küçük hedef, unutmayın sizi yavaşlatır.
aynen ustam haklısın..burası 6 ay olsa gözüm kapalı çalışırdım fakat yıllar alır biliyorum. burası bildiğimiz yığmalara benzemez. örneklerini çok gördük.

A21MEDLi

Admin
@MAVRAN ustam balıkta espiri deyince espiriyi,patlattı ;)
Espiriden ne kast ettigimi anlatayım, balığı yakaladın ve yere atınca balığın ilk yaptığı hareket ne olur? hemen kendini kuyrugunun üstünden geriye takla atar.. 🤣 İşte bu balığın kuyruguna vurulan iki murc deliginde bu espiri var.. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt