Balık kaya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

A21MEDLi

Admin
selamlar dostlarım 🖐
bir çoğumuz balık işareti hakkında az çok bilgi sahibidir.
bu işaret hakkında ustalarımın düşüncelerini almak isterim.
Ekli dosyayı görüntüle 10478
Aleykumselam usta,kusura bakma,elinizi bıraktığınızın kayanın kendisimi balık, yoksa o kayadamı balık var,balığı bi türlü göremedim,imkanınız varsa resim üzerinde karalayabilirmisin..
Görebildigim sadece Y gibi kanal...

Kervan07

Vip Üye
Aleykumselam usta,kusura bakma,elinizi bıraktığınızın kayanın kendisimi balık, yoksa o kayadamı balık var,balığı bi türlü göremedim,imkanınız varsa resim üzerinde karalayabilirmisin..
Görebildigim sadece Y gibi kanal...
aslında balık mevsimindeyiz,görmen gerekirde ustam :D

Ekli dosyalar

• IMG_5794.jpeg
    IMG_5794.jpeg
    2 MB · Görüntüleme: 11

MAVRAN

Vip Üye
@Kervan07 Kardeşim şimdi ben bu konuya yorum yapsam mı yapmasam mı karar veremedim 😊. Yine de bir iki Kelime yazayım.
Neden balığı gördüğümüz yerde ırmak,dere, göl,deniz veya su ararız, oysa dağın başında da balığa denk geldiğimiz oluyor. O zaman iyi ayırt etmeliyiz üzerinde olan pullara bakin kalp ❤️ gibi olan var mı veya yakınında veya büyük kaya ❤️ e benziyor mu. Eğer su yoksa mezar oralarda bir yerde ancak işiniz kolay değil bir 6 ay daha çalışmak zorundasınız.

balkaya34

Vip Üye

MAVRAN

Vip Üye
Eger bu taşlarında görüntüsü net olsaydı , saniyorum arkadaşlar daha geniş bilgi verirdi , Bir kişinin kaldıramayacağı ebatta ise ucu ince ,belki bir yer gösteriyor olabilir
@balkaya34 ustam aslında işaretler çok güzel de biraz resim açısında sorun var. Ve yine bu resimleri herhalde kervan ustam değil de yanında olanlar resmetti. Ancak işaret çok güzel ve ustalıkla gizlendi. Aslında iyi bir örnek yeni bu işi öğrenenlere.

Kervan07

Vip Üye
Eger bu taşlarında görüntüsü net olsaydı , saniyorum arkadaşlar daha geniş bilgi verirdi , Bir kişinin kaldıramayacağı ebatta ise ucu ince ,belki bir yer gösteriyor olabilir
bi önceki sayfada yorumda belirttim,balık baktığı istikamette girişi verir diye. geniş açılı resim çekemedim hem ağaçlardan hemde aşağıya düşme riski olduğundan:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt