Balık kaya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kervan07

Vip Üye
Videoda 1-2-3-4 diye sayılan kayalar balığın arkasınamı düşüyor
dizili kayalar balığın baktığı istikamette. balık ve tüm işaretler yığmanın zirve yaptığı yere yakın. bu tarz yığmalarda girişi çok yukarıdan verip tünellerle kademeli olarak derine indirirler. bu yüzden girişten girmek en zoru ve en uzun yoldur.

TRUVA

USTA
Admin
Usdat artık falciliga başladım.Inanırsan yuvarlak içine aldığım yerde ne var bak :D

Ekli dosyalar

• 20220126_002319.jpg
    20220126_002319.jpg
    1.4 MB · Görüntüleme: 8

Kervan07

Vip Üye
@MAVRAN ustam balıkta espiri deyince espiriyi,patlattı ;)
Espiriden ne kast ettigimi anlatayım, balığı yakaladın ve yere atınca balığın ilk yaptığı hareket ne olur? hemen kendini kuyrugunun üstünden geriye takla atar.. 🤣 İşte bu balığın kuyruguna vurulan iki murc deliginde bu espiri var.. :)
kayada kabartma yada çizim olarak yapılmış balık işaretlerinde genelde kuyruk kısmında noktası olur. bu yığmadaki işaretlerde yanıltma olmaz lakin işçilik çok ama çok zordur. devlet baba el atarsa ancak

A21MEDLi

Admin
kayada kabartma yada çizim olarak yapılmış balık işaretlerinde genelde kuyruk kısmında noktası olur. bu yığmadaki işaretlerde yanıltma olmaz lakin işçilik çok ama çok zordur. devlet baba el atarsa anca
Keşke kuyruk yönününde resimleri olsaydı..
Eşkiya sisteminde V nin açı kısmı makbuldur..videoda Balığın eğimide Geriye dogruydu..Görebildigim kadarıyla yorumladım
Birebir canlı gördüğünüz için,Fazlada bisey diyemiyecegim.

Kervan07

Vip Üye
Keşke kuyruk yönününde resimleri olsaydı..
Eşkiya sisteminde V nin açı kısmı makbuldur..videoda Balığın eğimide Geriye dogruydu..Görebildigim kadarıyla yorumladım
Birebir canlı gördüğünüz için,Fazlada bisey diyemiyecegim.
balığın kuyruk kısmı uçuruma bakıyor. sadece balık değil,bulduğum tüm işaretler aynı noktayı veriyor. daha önceki yığmalarda da giriş hep bu yöndeydi. ustam sizin bahsettiğiniz V işareti de doğrudur fakat işareti tek açıdan ele almamak gerek. şöyle söylim,bir aslan işareti var ve kulağında V işareti var. aynı sizin bahsettiğiniz gibi V nin açı kısmında dikili üçgen kaya ve bu kayanın 10 metre altında tünel girişi. yani işarete ilk bakıldığında zaten hangi yöne hizmet ettiğini çevresi ve tüm detaylar ele veriyor.
ilgi ve alaka için teşekkür ederim saygılar ustam

R00T

Vip Üye
:D balık kaya mı. Ben resme baktım bide videoya .Tam doğuya bakıyor ise yönü zaten hristiyanlık öncesi işarettir. O zaman daha net konuşulabilir.Tam doğu değilse yön .Yönü bilelim ki kafamızda netleşmiş durumu yazalım. Büyük mahzen değildir.Tekli mezar sembolüdür. Her balık değil bu yani. Mezar kemiksizde olabilir.Burdan öteye atmaz .Fakat V açı belli bir uzaklık arz eder kısa olsa da.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt