bu kayadaki kapıdan girince bizi ne bekliyor olabilir?? | Sayfa 3 | Define işaretleri ve anlamları

bu kayadaki kapıdan girince bizi ne bekliyor olabilir??

cantar

Kıymetli ustamız.
Kullanıcı
Cevap: bu kayadaki kapıdan girince bizi ne bekliyor olabilir??

3 ayrı konuyu 1 konu haline getirmişsiniz bu şekildede konular birbirlerine yorumlarda birbirlerine karışmış...
Hitit kaya mezarları sözüne katılıyorum kayaların yapısı ve rengi birbirlerine uyuyor .

Bencede güzel bir yerdesiniz

başka bir yere bakmanıza gerek varmı bilmem ama her şey ortada ufak daire içine aldığım yerde bir haç ( put istavroz ) var..Resmi büyüterek bakarsanız daha ayrıntılı görürsünüz...

Son düzenleme:

İRON

Kullanıcı

s.a mubarek harbici usta.maşaALLAH yerinde pek güzel hayırlsıı olsun hakkında inş.gerçi ustalar gerekenleri sölemişler ama yinede bi aciz fikrimide diyesim geldi.harbi usta görebildiklerim bunlar dikdörtgen kare içine alduığım yanılmıyorsam tabut şeklini vermiş buda çerde ya mezar yad lahit olma olasılığını gündeme getiriyor.en doğrusunu ALLAH c.c bilir. herşey uluaçık ortada gözüküyor.tatlarlı kardeş zten özetlemiş konuyu bende biraz renk katsın diye şekillendirip şemalandırdım konunuzu.inş bi katkım olmuştıur.kapıyı açmadan ayatlerinizi abdestsiz okumayı sakın unutmayınız.açtıktan sonrada en az yarım yada bi iki saat açık bırakıp öle girin besmele ile.selametle kalınız...NOT: girişinizdede sağdaki duvara diikatlice bakmınızı öneririrm.saygılar sevgiler....

Son düzenleme:

HARBİCİ

SERKAN
Kullanıcı

s.a mubarek harbici usta.maşaALLAH yerinde pek güzel hayırlsıı olsun hakkında inş.gerçi ustalar gerekenleri sölemişler ama yinede bi aciz fikrimide diyesim geldi.harbi usta görebildiklerim bunlar dikdörtgen kare içine alduığım yanılmıyorsam tabut şeklini vermiş buda çerde ya mezar yad lahit olma olasılığını gündeme getiriyor.en doğrusunu ALLAH c.c bilir. herşey uluaçık ortada gözüküyor.tatlarlı kardeş zten özetlemiş konuyu bende biraz renk katsın diye şekillendirip şemalandırdım konunuzu.inş bi katkım olmuştıur.kapıyı açmadan ayatlerinizi abdestsiz okumayı sakın unutmayınız.açtıktan sonrada en az yarım yada bi iki saat açık bırakıp öle girin besmele ile.selametle kalınız...NOT: girişinizdede sağdaki duvara diikatlice bakmınızı öneririrm.saygılar sevgiler....

sağolun fakir baba ustamız. güzel niyetiniz ve temennileriniz için. ustam yanlış anlamazsanız şunu diyeceğim. daha inanın o kadar çok alan varki elimizde resimlerini eklemeye devam ettikçe göreceksiniz zaten. bunlar içinde mutlaka kolay parası olan bi yer olmalı diye düşünüyorum. bu kolay paralı yeri sarılı yeri bir bulabilirsek ondan sonrası zaten daha kolay olur diye tahmin ediyorum. tabi yaradan bize nasip ettiyse. bu nadide ustalar mutlaka birinde bu parayı görürler. allah onların ve sizin ilminizi arttırsın. sağolun varolun ustalarım.

işte paralı yerden sonrada bunları tek tek çalışma planına dahil edeceğiz. nasip ise.

İRON

Kullanıcı

sağolun fakir baba ustamız. güzel niyetiniz ve temennileriniz için. ustam yanlış anlamazsanız şunu diyeceğim. daha inanın o kadar çok alan varki elimizde resimlerini eklemeye devam ettikçe göreceksiniz zaten. bunlar içinde mutlaka kolay parası olan bi yer olmalı diye düşünüyorum. bu kolay paralı yeri sarılı yeri bir bulabilirsek ondan sonrası zaten daha kolay olur diye tahmin ediyorum. tabi yaradan bize nasip ettiyse. bu nadide ustalar mutlaka birinde bu parayı görürler. allah onların ve sizin ilminizi arttırsın. sağolun varolun ustalarım.

işte paralı yerden sonrada bunları tek tek çalışma planına dahil edeceğiz. nasip ise.
ozaman bizede sadece rabbim işinizi gücünüzü rast getirsin dmeek düşüyor.inş kazasız belasız kolay bir yer bulursunuz.rabbimize emanet olasınız.klay gelsin selematle.....

A21MEDLi

Admin

A21MEDLi

Admin

usta benim burasıyla ilgili görüşümü üsteki resime yazdım..
senin A-B projenden sonra.
sana C seçeneğini sunayım,orada bulunan dere çizdiğimin aynısıdır.resimde görünen KARE oymanın anlatmaya çalıştığı yer sıra kayalığın OMEGA sıdır.
orada buluna dere düz gidip.öne doğru çıkıntılı kayanın etrafında dönüp Omega oluyor.bu Omega ya yukarıdan kar yağmur suyu yatağı birleşiyor.gezeceğin alan OMEGA ya gelen kuru dere yatağıdır.
-istersen google earth'ten dereye bakabilirsin.:p:p

HARBİCİ

SERKAN
Kullanıcı

tamam medli abim. dedikleri,nize bakıp bir kroki olarak çizeceğim size. sanırım bu çizimle daha iyi yol alabilir cevre detayını size sunabilirim. sağolun varolun saygılar ustam.

HARBİCİ

SERKAN
Kullanıcı

yok ustam bu gösterdiğiniz yere detaylı bakmadık. yer yakın olsa hemen bakarım ama biraz uzak kalıyor. ancak google earthden bahsettiğiniz omeganın oluşup oluşmadığını inceleyeceğim ustam. sağolun saygılar.

METİN

Kullanıcı

HARBİCİ kardeşim
bu konu altında attığınız ilk resimlerde olan
yerle ben derimki ilgilenmeye değmez.yani emeğinizi korumaz
esas ilgileneceğiniz yer bu konuya attığınız yeni yerimlerdir
son resimde gözüken kayanın yüzey kısmında yani
gördüğümüz kısımlarında kapı girişi arama
bakın son resminizde iç içe çift çerçeve mevcut ve solda kare oyma
inanın burası insanı ihya eder. sanmayınki siz buraya
resmi kazı izni alırsınız kesinlikle resmi izin almanın imkansız.
bu kayanın giriş noktası bütük çerçeneye göre sol çaprazında yani ufak kare oymanın tam altı toprakla birleştiği bölümden.

ufuk14

Kullanıcı

kardeşim yerin cok güzel gözüme ilginç gelen bi kac yerde ben işaretledim umarım işine yarar kırmızı ile işaretledigim yerleri güzelce inçelersen hoş olur.ayrıca alt taraflarında resmini görmek isterdim.saygılar

Üst Alt