bu ne işareti?

HARBİCİ

SERKAN
Kullanıcı
ustalarım bu ne işareti?

volks vagen mi image

SEVALİ

Kullanıcı
Günaydın.

Uzak fotosu olsa daha iyi olurdu ustam.

Son düzenleme:

METİN

Kullanıcı
Cevap: bu ne işareti?

bölge belirlemek için yapılmış
bir imza niteliğinde
çok şeyi anlatıyor.sadece imza ile kalmayan
bir işçilik.bu işaretin çevresinden biraz bahsedermisiniz (geniş çevresel olarak)
ben söylemek istemiyorum yanlış anlaşılabilir
fotoda sadece iki değişik işçilik var

TRUVA

USTA
Admin

kayayı tabiri caizse zumlamşısın tek resimle. biraz komle kayayı çekin.orda her şey var.eksik işaretlerde çıksın.öevresini çekin.biraz da açıklama yapın.

TATLARLI

Kullanıcı

Ustam zaten fotoğraf geriden çekilse kapı gözükür. dibinde kaya mezarı var. Fotoğraf harbici ustamın olsa tek paylaşmazdı eminim :) Kimden geldiyse ustam çözümünü biliyordur ben söyleyim :)

FENERLi

Vip Üye

W İŞARETİ görsem bölgesine bağlı kral wolçan bölgesi derdim ama değil diye düşünüyorum.
W İŞARETİ bence zengin para me,,r işareti olması lazım diye düşünüyorumda harbici kardeşim resim olayını çözerse arkadaşların yardımı çok olur.harbici kardeşim sen zaten resimleyeceğin yerleri iyi bilirsin kolay gelsin.gazelide hemencecik orda olabilir.:rolleyes:

Son düzenleme:

HARBİCİ

SERKAN
Kullanıcı

sayın ustalarım. bu resimler malesef bana ait değil. zaten bana ait resimler olsa idi size görsel şöleni sunma sözü veriyorum burdan. çünkü çok iyi biliyorumki burdan bana yardım edecek ustalarıma en çok lazım olan detaylı resim ve cevre bilgisi olacak. ben ne kadar yardımcı olursam onlarda bana o kadar güzel yardım edebilecekler. haklısınız. yanlız şöyle birdurum var ki bu ve bundan sonra açacağım konulardaki resimler bir abimize aitler. bu abimiz konularında muvaffak olamamış. beraber çözmek ister. bana alanlar hakkında bilgi verdi. bu resimlere göre krokiler çizerek sizlerden yorumlar almaya çalışacağım. sonraki konulardaki resimlerdede sıkıntılarımız olacak malesef. çünkü resimlemeler çok zayıf ya net değil ya tek resim yada alan resmi yok. konusunu açacağım alanlar çok zengin ve görsel şölen niteliğinde eski medeniyet ve eşkiya sistemli konular. nasipse bu açıcağım konudaki alanlardan ekmek yersek belki bitimiz kanlanır da sağa sola rahat rahat gider gezeriz. resimlemelerini alan keşiflerini kolaylıkla yaparız. ama malesef şu an olmuyor. çünkü 1-2 değilki şu an 10 dan fazla vilayet ve 3 bölgeyi kapsayan işaretler var elimde bu abimizin benle paylaştığı resimler ve alanlardan.

ama en azından bi yerlerden başlamak istedik. belki yorumlara göre kolay bi yerler bulursak devamıda gelir inşallah.

her ne kadar bendeki resimler eksik yetersiz olsada siz o güzel halisane bilgilerinizi eksik etmeyin.. bu bizim başlangıcımız için çok yararlı olacak. saygılar hürmetler ustalarım.

Son düzenleme:

METİN

Kullanıcı

ESKİ FİRİĞ DİLİNDE
ALAN BELİRLEME VE
AYNIZAMANDA MESAFE belirtmekte kullanılmış
şahsım adına konuşuyorum
başka resim gerekmez neyin ne olduğu belli oldu
siz sadece bana bu taşın bir km çevresinde
nelerin olduğunu yazılı oarak açıklarsanız
neyin ne olduğu şekillenmiş olur
1...üç adet yan yana yumurta tepe
2....1km alan içinde bizans klise haçı
3....gölet içinde balık olacak
4....göleti besleyen ufak değil biraz büyükçe dere
bunlardan hangileri mevcut siz açıklayın bende size
yardımcı olmaya çalışayım
5...göleti besleyen dereden biraz mesafeli çeşme
bu çeşmenin akarı dereyi besleyecek

ÇALKAYA 28

Document/Belge/Usta
Kullanıcı

uzaktan araziye bakarsan bu şekilde görünen yer şekilleri olmalı arazinin krokisi gibi

İRON

Kullanıcı

çok mu çok bi ilginç resim.ilk defa böle bi resimle karşılaşıyorum.subhanALLAH.rabbim kolaylıklar eylesin harbici usta.selametle kalınız.ama bana göre sanki mağarayı çağırıştırıyor gerçi diğer buyuk ustalarımız daha iiyi bilirler.hayırlara vesile ola.selmaetle....

Üst Alt