Büyük ayak .basamaklar .yazılar ve X işareti ve çevresi!

enver

Kullanıcı

Selamun Aleykum Sayın Usta Arkadaşlar!Yaptığınız yorumlarınızdan dolayı size sonsuz minettarım.bana kızmayın ama sonuca ulaşılmış değilim hiç bir şekilde.imkanlar tam olmadığı için dediğim gibi kolayını bulmaya çalışıyorum.onun için mümkün olduğunca çok işaret ve çok konu açmaya çalışıyorum.ve her gitiğimde yeni yeni işaretler ve yerleri keşfediyorum.bölge baya büyük çünkü.bu da onlardan biri.büyük ayak yaklaşık 25 cm ortasında delik o da yaklaşık 10cm derinlikte.baktığı yön güney doğudur sayın arkadaşlar.orta deliğin en üst solunda da ufak ve derin olmayan başka bir delik oyması daha var.bunduğumuz nokta bir tepenin en üst noktasıdır sayın arkadaşlar.yazılar da vardı ve X işaretleri de.birde A harfi de var.TŞimdiden teşekürler!SOrularınız varsa lütfen yapınız sayın arkadaşlar!Teşekürler!

enver

Kullanıcı
Cevap: Büyük ayak .basamaklar .yazılar ve X işareti ve çevresi!

Son resim tepenin en üst tarafı düzlük alan vede ayağın üstü yani arkası sayılır.Teşekürler!

İRON

Kullanıcı

s.a mubarejk enver kardeşimm.hakikatende yerin çok mukkemmel bi okdarda güzel.vede çok yönlu bi araştırma lazım.yani yerinde görüp yoklamak vede keşfetmek gerek.yoksa burdan biraz zor olsa grek noktaları görmek.noktaları diyorum çünkü birden fazla noktaların vardır.görmen gerekenlerden.
sana zahmet işaretlediğim yerleri temizleyebilecen mi.orayıda görmek istiyorumm.bide ayağın baktığı yönde boşluk testi yaptın mı?
yönlere biraz araştırma yaparmısın. 7 ila 9 metrede gibi...
hayırlı olsun hakkında

İRON

Kullanıcı

inş güzel buyuk ustalar değerli yorumlarını esirgemezler.böle güzel bi yer kaçmaz bence onun için uzerinde çokça durmanda fayda var diyorum.tabi önceden soyulmmadı ise.yorumları takip edecem.selametle kalınız.

enver

Kullanıcı

Ve Aleykum Selam fakir--baba Kardeşim!evet yerim güzel diğerleri gibi de bu yerde bakılması bitirilmesi ve sonuca ulaşılması bekleyen bir yerdir.Yorumların için teşekürler.inşaALLAH sonuca ulaşırım hangi yerde olursa olsun.evet bir gitiğimde birkaç tane konu açabileceğim yerlere ulaşıyorum keşfediyorum.dediğin yerleri temizleyeceğim ve bakıp resimlerini çekeceğim usta.Teşekürler ve Saygılar!

kakavanchi

Kullanıcı

sol ayagını koy karsıya bak bakalım ıkıncı ayak nerde acaba

enver

Kullanıcı

Yorumunuz için teşekürler kakavanchi usta .diğer ayağı da bulmam lazım?bakacağım onu da usta gitiğimde!

enver

Kullanıcı

iki X işaretleri net görünüyordu.ama diğer harfleri zor ayarlayabildim.Teşekürler!

Son düzenleme:

A21MEDLi

Admin

usta bu konunda öyle bakılacak yerler varki anlatılamaz,ancak resim üzerinde işaretledim,kolay gelsin.

Son düzenleme:

enver

Kullanıcı

Selamun Aleykum Sayın Ustalar!Yorumunuz için teşekürler A21MEDLİ usta.devamını dileğiyle:) inşaALLAH hayırlısı olsun.diğer arkadaşlarında yorumlarını beklemekteyim.(yüklediğim resimde lütfen dikatle incelermisini?o açılar neiçindir?) Teşekürler ve Saygılar!

Üst Alt