Çok Acil Destek | Sayfa 2 | Define işaretleri ve anlamları

Çok Acil Destek

balabey

Kullanıcı
arkadaşım yalan kesinlikle konuşmak bile istemem ama beni böyle yerlere çok götüren oldu bi çok cihazın nokta yaptığı yerden sadece çivi veya at nalı topladım açmadanda dedim bu demir diye ha bazılarında tek parada çıkabiliyor ama dediğim gibi cihazı iyi kullanan biri size yardımcı olacaktır bakıp yeri biraz temizledikten sonra yine tutarsanız belli olacaktır saygı vede sevgilerimle not.cihaz derinliği en fazla 1.5 bilemedin 2.olur saygı vede sevgilerimle
hocam değerli yorumunuz için teşekkür ederim.sağolun

esrarengiz2828

Kullanıcı
esrarengiz2828 hocam teşekkürler şöyleki bir durum var daha önce civa cubuk getiren arkadaş iki eline altın aldı alana o şekilde girdi ve çubuklar önce açıldı sonra bir anda kapandı bu çubukların doğruluk payı yüzde kaçtır[/QUOTEçubuğu kullanan ustaya göre değişebilir ama emin ol civa mineralede çok çekim yapar bunu bazı püf noktaları var formda okuyabilirseniz hangi çubuk işinize yarar yard
Boşluk ve su bulma çubukları
Konular:

363
11.216
  1. Bakır çubuklar
  2. Anten çubuklar
  3. Gümüş çubuklar
  4. Karışımlı çubuklar
  5. İki kişilik çubuklar
  6. L çubuklar
  7. Elektronik çubuklar

tuncers

Kullanıcı
ustam bana kalırsa hiç uğraşmayın bu para size kötülük getirir başka da bişey getirmez ama siz illaki biz çıkarıcaz ordaki malı derseniz de orda çalışma yaparken illaki tanıdık bir hocadan yardım almanız gerekli çünkü anlattığına göre ordaki malı cinler sahiplenmiş hoca ordaki cinlerle iletişim kurup onlarla anlaşması gerekir aksi takdirde ordaki malın hiç bi hayrı dokunmaz sizee

balabey

Kullanıcı
ustam bana kalırsa hiç uğraşmayın bu para size kötülük getirir başka da bişey getirmez ama siz illaki biz çıkarıcaz ordaki malı derseniz de orda çalışma yaparken illaki tanıdık bir hocadan yardım almanız gerekli çünkü anlattığına göre ordaki malı cinler sahiplenmiş hoca ordaki cinlerle iletişim kurup onlarla anlaşması gerekir aksi takdirde ordaki malın hiç bi hayrı dokunmaz sizee

tuncers hocam bizde zaten onun korkusuna kapattık hoca bir okunmuş su verdi biz suyun yarısını döktük kalanı eve koyduk yengem o gece tuhaf seslerle olaylar yaşayınca sabah erkenden geri kapattık. desteğin için tşk ancak insan ister istemez merak ediyor yıllar önce dedeme bu olayda eskilerden kalma bir adamın yıldızname falı baktırmasıyla ortaya çıktı.

tuncers

Kullanıcı
tuncers hocam bizde zaten onun korkusuna kapattık hoca bir okunmuş su verdi biz suyun yarısını döktük kalanı eve koyduk yengem o gece tuhaf seslerle olaylar yaşayınca sabah erkenden geri kapattık. desteğin için tşk ancak insan ister istemez merak ediyor yıllar önce dedeme bu olayda eskilerden kalma bir adamın yıldızname falı baktırmasıyla ortaya çıktı.
ustam sen eğerki imanı yerinde dininle imanıyla bütünleşmiş bir kişi isen o zaman felak nas ayetel kürsi okuyarak istediğin yeri kaz derim ama senin iş tam tersi ise dediğim gibi iş çok sıkıntılı ama siz önce yer tespitini bii yapın ondan sonra allah cc. ya boll bol dua edin eğer nasibinizde varsa ordaki malı çıkarmak allahın izniyle kolay bi şekilde çıkarır hayırlı bi şekilde de o parayı kullanırsınız..

balabey

Kullanıcı
ustam sen eğerki imanı yerinde dininle imanıyla bütünleşmiş bir kişi isen o zaman felak nas ayetel kürsi okuyarak istediğin yeri kaz derim ama senin iş tam tersi ise dediğim gibi iş çok sıkıntılı ama siz önce yer tespitini bii yapın ondan sonra allah cc. ya boll bol dua edin eğer nasibinizde varsa ordaki malı çıkarmak allahın izniyle kolay bi şekilde çıkarır hayırlı bi şekilde de o parayı kullanırsınız..
Allah razı olsun.Sağolun.

wolf_52

Kullanıcı
balabey Usta öncelikle aramıza hoş geldin, hayırlı olsun. yerin bir kaç fotosunu yükleseniz iyi olurdu, bek böyle afaki konulara yorum yapılmıyor.
Yinede size şunu söyleyeyim eğer siz orada çalıştığınız saat eğer sabah namazından ikindi arası ise gerçekten sıkıntılı bir yerdesiniz. ancak ikindi namazdan sonra sabah namazı arası çalıştıysanız korkmayın devam edin, ancak resmi olarak lütfen.
O komutan neye istinaden size para teklif etti verdiği para iyi ise eyvallah deseydiniz sizin için daha hayırlı olurdu. Çubuk konusunda usta değilseniz işiniz zor bir usta bulmalısınız. Yoksa benim gibi kas yaparsınız.
ustama harfiyle katılıyorum, yer tılsımlı,musalat olurlar mazzallah,sizden para tallep etmeyen hoca bulun o sorunu çözer,ilaveten sadece sizin evle sınırlı bir yer değil o bölgede bir çok hedef nokdası vardır, 1 sorum olacak dede mezarı varmı bu sizin köyde tepede???

ersan

Vip Üye
balabey---ustam aramiza hos geldin anatiklarina bakilirsa hoca isinlen urasiyorsun iyi deyil hoca bilse orda para oldunu kendisi gidik alir buyle bos masalara inanma.
sindik gelelim hakiki senin yere eyer burda kesin malzeme oldunu ispat edebilirsen sitemizde bir ustamiz var....Amedli,,,abimiz uydudan yer bakiyor bir balantiya gec ta guzel sonuclar alirsin ve yureyin de rahatlar umudunu da alirsin cubuklarlan olacak sey deyil senin isin orda usta nedense ta cubuk tutun yok anatmana bakilirsa

balabey

Kullanıcı
a2medli abimizden destek istiyorum o zaman yardımcı olabilirse çok sevinirim.

Üst Alt