Çok Acil Destek

A21MEDLi

Admin
balabey---ustam aramiza hos geldin anatiklarina bakilirsa hoca isinlen urasiyorsun iyi deyil hoca bilse orda para oldunu kendisi gidik alir buyle bos masalara inanma.
sindik gelelim hakiki senin yere eyer burda kesin malzeme oldunu ispat edebilirsen sitemizde bir ustamiz var....Amedli,,,abimiz uydudan yer bakiyor bir balantiya gec ta guzel sonuclar alirsin ve yureyin de rahatlar umudunu da alirsin cubuklarlan olacak sey deyil senin isin orda usta nedense ta cubuk tutun yok anatmana bakilirsa

ersan usta beni bu tür işlere bulaştırma,ha bi zamanlar ilgileniyordum,çok uzak atmalar olunca vaz geçtim,ilgilenmiyorum artık.
ersan sende uydu işiyle ilgileniyorsun yardımcı olabilirsin.veya
BABACONDA ustamız bu işte yetkili kuruma başvurması için,arkadaşa gerekeni yazmış.

balabey

Kullanıcı
ersan usta beni bu tür işlere bulaştırma,ha bi zamanlar ilgileniyordum,çok uzak atmalar olunca vaz geçtim,ilgilenmiyorum artık.
ersan sende uydu işiyle ilgileniyorsun yardımcı olabilirsin.veya
BABACONDA ustamız bu işte yetkili kuruma başvurması için,arkadaşa gerekeni yazmış.

üstad usulsüz bir işlem yapmak istemiyorum zaten ancak var olduğunun yüzdeli olarak öğrensem yine sizlerden destek isteyeceğim işlemler nasıl olur nerde ne şekilde başvuru yapılır araştıracağım. yinede cevabınız için tşk

balabey

Kullanıcı
anlamak istediğim olay 3 makinenin altını ayrıştırıp var dediği ve civa çubukların döndüğü bir alanda olma olasılığı yüzde kaçtır ?

Mirkut

Vip Üye
O size gelip nokta veren insanlarla neden calismadiniz? Size nokta veren insanlari bulun karar verdik dediginiz yere girecez deyin onlarla baslayin derim. Adama gecenlerde bahcesinde nokta tesbit ettim safligima noktayida verdim girelim dedim birsey yok dedi olmaz dedi. Resmi "Yasak Kelime" baslatlim masraflari ben karsilayacam dedim yine yok dedi. Kardes yanlis anlama ama siz size gelen adamlari atlatmissiniz. Size gelen adamlarin yanlis olduklarini gorduyseniz o baska. Herhalukarda yine biz RABB imizden hayirlisini isteyelim. Saglicakla

balabey

Kullanıcı
O size gelip nokta veren insanlarla neden calismadiniz? Size nokta veren insanlari bulun karar verdik dediginiz yere girecez deyin onlarla baslayin derim. Adama gecenlerde bahcesinde nokta tesbit ettim safligima noktayida verdim girelim dedim birsey yok dedi olmaz dedi. Resmi "Yasak Kelime" baslatlim masraflari ben karsilayacam dedim yine yok dedi. Kardes yanlis anlama ama siz size gelen adamlari atlatmissiniz. Size gelen adamlarin yanlis olduklarini gorduyseniz o baska. Herhalukarda yine biz RABB imizden hayirlisini isteyelim. Saglicakla
üstad yorumun için teşekkür ederim.gelen insanlarla çalışmak istedik ancak bu hisse pay olayları açıldığında olaylar farklı yere gidiyor ve ben yapılacaksa herşey resmi olsun istedim gelenler resmiyete yanaşmak istemedi.bu sebepten dolayı öncelikle olup olmadığını öğrenip sonrasında resmiyete dökerek ilerlemek istiyorum

Lacivert24

Extra/Dini Konular
Admin
Kıymetli kardeşim içinde bulunacağınız eylem kanun ve nizamlarımıza uygun olsun malı izinsiz aldığınızı var saysak değerinde satma imkanınız olmaz üstelikte yakalanma riski yüzde doksan devletimiz değerinde alır ve başınız dişiniz ağrımaz babaconda ustamızın tavsiyesine uymalısınız Mevlam hayırlı ise nasip eylesin inşAllah...

balabey

Kullanıcı
arkadaşlar merhaba,

dün akşam civa çubuk getirdik çubuğu getiren arkadaşın eline iki tane çeyrek altın verdik ve alanda dolaştırmaya başladık.kullanan arkadaş aynı noktada dolaşırken çubuklar çapraz bir şekilde aynı noktayı gösterdi.şimdi ben bugün resmiyete başvurmak istiyorum nereye ne şekilde başvuru yapacağım.konu ile ilgili destek olabilecek üstadlardan yorum bekliyorum.

Mirkut

Vip Üye
Ustam oncelikle yerinizi tam teyyit edin derinliginide alin. Acele etmeyin yer sizin zaten biraz arastirma yapin her cubugun gosterdigi yerde metal var denmez. Iyice bir arastirin resmiyete dikmeden once kurumda tanidiginiz varsa arkeogla gorusun ve yerinize bakyirmaya calisin hersey tam netlessin sonra resmiyete dokun. Sonucta budabir masraf zarara ugramanizi istemem. Saglicakla

balabey

Kullanıcı
Ustam oncelikle yerinizi tam teyyit edin derinliginide alin. Acele etmeyin yer sizin zaten biraz arastirma yapin her cubugun gosterdigi yerde metal var denmez. Iyice bir arastirin resmiyete dikmeden once kurumda tanidiginiz varsa arkeogla gorusun ve yerinize bakyirmaya calisin hersey tam netlessin sonra resmiyete dokun. Sonucta budabir masraf zarara ugramanizi istemem. Saglicakla

mirkut ustam teşekkürler dün akşam gelen arkadaş toprağa bir kazık çakıp boşluk ve mesafe ölçümü gerçekleştirdi. 125 cm boşluk ve alt taban 375cm dedi bundan ne anlamam gerekiyor

Mirkut

Vip Üye
Bosluk alinan yerin genisligi nekadardi bunlarida olctumu. Degerli tesbiti yapildimi 1.25 ve 3.75 olan hangi olcumler tam anlayamadim

Üst Alt