Dede mezarı ve kuyular ...

HARBİCİ

SERKAN
Kullanıcı
Cevap: Dede mezarı ve kuyular ...

o resimdeki ortası kanallı kaya varya tahminimde yanılmıyorsam eğer, işte o kaya senin emniyet kemerin olacak. ucu bucağı olmayan bir maceraya hoşgeldin der, emniyet kemerin olan kanallı kayanın 30 40 cm altındaki ekmek şeklindeki taşı acilen bulmanı rica ederim. ancak ve ancak bu ekmek gibi altı oyuk şeklindeki taşı bulduğunda buradaki sistemden para alabilirsin. taşa hiçbir işlem yapma sakın. bul ve devamını yazmamı bekle. manevi anlamda risk altına girme.

axiqonyali42

Kullanıcı

o resimdeki ortası kanallı kaya varya tahminimde yanılmıyorsam eğer, işte o kaya senin emniyet kemerin olacak. ucu bucağı olmayan bir maceraya hoşgeldin der, emniyet kemerin olan kanallı kayanın 30 40 cm altındaki ekmek şeklindeki taşı acilen bulmanı rica ederim. ancak ve ancak bu ekmek gibi altı oyuk şeklindeki taşı bulduğunda buradaki sistemden para alabilirsin. taşa hiçbir işlem yapma sakın. bul ve devamını yazmamı bekle. manevi anlamda risk altına girme.

Anladım ustam en kısa sürede o taşı kaydırıp altını ka*** inşallah dediğin taşı bulurum. Bide ben yanlış görmediysem eğer o kanallı taşın altında düz bi taş olduğunu gördüm gibi bide para o ekmek gibi taştamı yani bide şu manevi anlamda risk dediğini anlamadım ustam.bi sorum daha olacak bu ortalama 30-40 cm de şaşma olabilirmi. Gelişmelerden haberdar edecem ustam ağzına sağlık

BoZKurT

"R@m@z@N" ☪︎
Forum Düzeni

öncelikle resmi kazıya teşfik ederek,kazdım vurdum gibi ifadeleri kullanmayalım dimi ;)

ve manevi durumu size bildirmiş usta.işlem yapmadan evvel belirtilen hususlar bulunursa,burdan ustaya bilgi verin.(manevi kısım emin olmamakla birlikte tılsım anlamındadır sanıırım )

axiqonyali42

Kullanıcı

öncelikle resmi kazıya teşfik ederek,kazdım vurdum gibi ifadeleri kullanmayalım dimi ;)

ve manevi durumu size bildirmiş usta.işlem yapmadan evvel belirtilen hususlar bulunursa,burdan ustaya bilgi verin.(manevi kısım emin olmamakla birlikte tılsım anlamındadır sanıırım )

Eyvallah ustam kusura bakma öğreneceğim çok şey var daha bidaha olmaz inşallah uyardığın için sağolasın

Sarpedon

Kullanıcı

evet arkadaslar, inceleme ve arastirma kelimeleri uzerinde yogunlasin, girdim ciktim seyleri rahatsizlik verir.

harbici kardesim, insallah devami gelir, bekliyoruz incelemeyi. banada ilginc bir yer gibi geldi

kolay gelsin..

aga.0074

Kullanıcı

Buranin onunde yerde kayalik var sanirim eger varsa bosluk tesbiti yap derim..birde kayanin en fazla 3 yada 5 mt soluna bak oyma olacak etrafinda yerde..orayada bosluk tesbiti yap..

axiqonyali42

Kullanıcı

Buranin onunde yerde kayalik var sanirim eger varsa bosluk tesbiti yap derim..birde kayanin en fazla 3 yada 5 mt soluna bak oyma olacak etrafinda yerde..orayada bosluk tesbiti yap..

Kayalık var kardeşim bu Kaya'nın sol tarafında yaklaşık bi 5 m de boşluk bulduk çubuklarla baktık. Oyma derken bi oymaya rastlamadım

aga.0074

Kullanıcı

Yakin cevresindeki yerde olan kayalarin uzerine bak dogal catlak gibi gorunen kanallarada dikkat et cikarsa karsina onuda es gecme

impossibleman

Kullanıcı

Heyecanla takipdeyiz İnşaAlah hayırlısı olur hakkınızda :)

Üst Alt