Cevap: Dede mezarı ve kuyular ...
Allah razı olsun kardeşim
Heyecanla takipdeyiz İnşaAlah hayırlısı olur hakkınızda![]()
Allah razı olsun kardeşim
Heyecanla takipdeyiz İnşaAlah hayırlısı olur hakkınızda![]()
Anladım ustam en kısa sürede o taşı kaydırıp altını ka*** inşallah dediğin taşı bulurum. Bide ben yanlış görmediysem eğer o kanallı taşın altında düz bi taş olduğunu gördüm gibi bide para o ekmek gibi taştamı yani bide şu manevi anlamda risk dediğini anlamadım ustam.bi sorum daha olacak bu ortalama 30-40 cm de şaşma olabilirmi. Gelişmelerden haberdar edecem ustam ağzına sağlık
hayır konyalı kardeşim para o ekmek gibi taşta değil. bu sebeple eğer bulursan sakın o taşı kırmaya falan kalkma. o taş civardaki malların bekçilerinin tüneğidir. inanmak güç gelsede durum bu. bu taşı bulduğunda dikkatli davran çok fazla taşla haşır neşir olma ve altındaki oyuk kısma sakın elleme. ordaki tılsımı yok etmenin bir yolunu ilmi irfanı geniş bir ustanın anlattıklarından öğrenmiştim. yüzde yüz emin değilim ama bahsedilen taşla senin bulduğun taşın bu kadar benzeşmesinden dolayı bunları yazdım. sıkıntılı bir durum olmasın ilerde diye. 30 40 cm yi o usta söylemişti. eğer bulabilirsen tekrar haber verirsin.![]()
Ustam o taşı bulduğum zaman ne yapmam gerekiyor ordan çıkarıyımmı yoksa öylece bırakıyımmı saygılar...
elleme güzel kardeşim,oynatma.sadece resim çek.usta acıkca yazmıs.öyle bir taş bulursan,taşın bekçileri cinlerdir dıyor.
Eyvallah Bozkurt ustam saolasın yanlış birşey yapmayalım diye soruyorum kusuruma bakma...
yok estafurullah ne kusuru.ben bilgi amaçlı ve samimi olarak yazdım kardeşim diye.yanlış anlaşıldı ise özür dilerim.
Allah c.c gönlüne göre versin.sabırlı ve dıkkatlı ol.
Sarnıçlar