Dostum uğraşma herşey doğal konumunda
Dostum uğraşma herşey doğal konumunda
Tamamdır hocam çok teşekkür ederim inşallah öyle yapacağız.
Teşekkür ederim hocam yorumunuz için, alan tarama ile baktığımda tam ön tarafta mezar odası veriyor. AşağıMezar var giriş aşağıdan
Değerli hocam üstteki girişe mi yoksa direkt yıldızlı yere mi çalışma yapılır yıldızın olduğu yer işaretlediğiniz. tam burası fotosunu çekmiştimMezar var giriş aşağıdan
Tamam hocam çok teşekkür ediyorum Sağolasın dişine düşüncene yorumuna sağlık, inşallah yakında gideceğim daha detaylı çekeceğim tüm heryeri. Alan tarama tam duvarı gösteriyor ön duvara vuruyor sürekliEvet kardeşim. Bu alandan giriş var. yanlarda ve taban kısımda emareler var. Sol ve sağ ve üst ile geriden ön tabanı ayrıntılı incele. işaretler ağaç dalları arkasında kalmış biraz. net figürleri göreyim. güzel bir odaya buradan girişç . özellikle sağ üstte küheylan at var.hedefe bakıyor.
görünüyor. sağda ve ön tabanda da var. işaretledim. burayı biraz ayrıntılı inceleyip çek. hedef sarı kayanın arkası. ön tabandanda olabilir.direk sarı kayadanda. gerekli incelemeyi yap.yukarı ile işin yok. zaten aşağıdan girince içerden gideceğin yerlere gidersin.
orda çalışma yaptıgınızda herhangi bir hayvan geliyormuTamam hocam çok teşekkür ediyorum Sağolasın dişine düşüncene yorumuna sağlık, inşallah yakında gideceğim daha detaylı çekeceğim tüm heryeri. Alan tarama tam duvarı gösteriyor ön duvara vuruyor sürekli
Hocam herhangi bir hayvan gelmiyor göremedik, sadece geçen hafta olduğumuz tarafta bu fotosunu attığım yere yakın yere sincap geldi sincabı takip ettik bizi olduğumuz yerin yukarısına tepeye çıkardı orda bir yer daha keşfettik, sincap aşağı indi yukarı çıktı onu takip ettik gittiği yerde yeni şekiller bulduk.orda çalışma yaptıgınızda herhangi bir hayvan geliyormu