Mekân ustaların dediği gibi güzel ama yüzeysel bir şey beklemeyin her anlamda zahmetli bir yer
Hocam doğrudur burada tüm girişler kayalarda yani çoğunluk duvar girişi çoğu kapatılmış muhteşem bir işçilik ile bizimde amacımız kontrol etmekMekân ustaların dediği gibi güzel ama yüzeysel bir şey beklemeyin her anlamda zahmetli bir yer
hımmmHocam herhangi bir hayvan gelmiyor göremedik, sadece geçen hafta olduğumuz tarafta bu fotosunu attığım yere yakın yere sincap geldi sincabı takip ettik bizi olduğumuz yerin yukarısına tepeye çıkardı orda bir yer daha keşfettik, sincap aşağı indi yukarı çıktı onu takip ettik gittiği yerde yeni şekiller bulduk.
Peki ya ustam öldükten sonra bir yerlere gitmeyi düşünmüyor musun...Ben dünyada yaşarken üstündeydim.
Öldükten sonrada üstündeyim.
Rastgele ustam.
Hocam sağ taraftada aynı siyah kayalık var ama orada da sol üst tarafta 5 metrede havalandırma gibi bir yer var atayım fotosunu görün isterseniz.Bir iki adım sol tarafın resmi varmı...
Onu ben demiyorum orada yatan kişi başka bir yere gitmeyi döşünmemiş.Peki ya ustam öldükten sonra bir yerlere gitmeyi düşünmüyor musun...![]()
Onu ben demiyorum orada yatan kişi başka bir yere gitmeyi döşünmemiş.
İşin espirisi.
Orada yatan kişi diyorki benim durduğum yerin altına bak diyor.![]()