dikili kaya ve altında kapalı yer! yeniden boyutlandirildi | Define işaretleri ve anlamları
  • Hoş Geldin Ya Şehr-î Ramazan

dikili kaya ve altında kapalı yer! yeniden boyutlandirildi

Kervan07

Vip Üye
bilgisayarımın ekranı kırık olduğundan bir müddet paylaşım yapamadım.

ustalar daha iyi bilirler elbet,ben fotoğraflardan sonradan farkına vardığım bir yer burası.

daha önceki konularımın devamı olarak bu dikili kayayı paylaşıyorum.

bu kayanın altına bakarsanız,2 adet birbirine yaslanmış kaya var ve bu kayalar dikili kayanın altında bi yeri kapatıyor.
hatta bu kayalarda oyma V işaretini görürsünüz..
oraya gittiğimde daha detaylı resim cekerim..

birde bu dikili kayanın hemen az yukarısında kuzeye bakan bir kertenkele kaya var!

güzel yorumlarınızı bekliyorum ustalarım..

uzaktan bakis

az yukardaki kertenkele kaya

saygı ve sevgiyle

rica etsem diger konuyu silermisiniz! bi hatamiz var ise af ola:)

BoZKurT

"R@m@z@N" ☪︎
Forum Düzeni
Cevap: dikili kaya ve altında kapalı yer! yeniden boyutlandirildi

S.a

Cep telden baglaniyorum.oyuzden hangi konunun silinmesini istiyorsunuz bulamadim.
konu linkini verirmisiniz.

Arada konunuzu guncellemis olduk.online olan ustalarin fikri varsa cvp alirsin.
iyi forumlar.

Kervan07

Vip Üye

aga.0074

Kullanıcı

bence o dikili kaya dedigin sey zamanla topragin kaymasiyla aciga cikmis bir kaya bunun bir cok ornekleri ankaranin ilcesi olan kizilcahamam ve civar koylerinde cokca mevcuttur bence burda birsey cikma dostum kendini yorma derim bu benim kendi fikrim digerl bilgili ustalarida dinle el elden üstündür çünkü..

KARE(KUKIR)

Kullanıcı

dikili kayanın tepesine çıkıp inceleme yaptınmı acaba.

HARBİCİ

SERKAN
Kullanıcı

iyi bir cihaz gerekir. değerli bakılması ve boşluk bakılması yerinde olur. şahsen ben son noktayı göremedim. ama buranın son noktası olmalı. gerek dikili kaya nın gerekse üst tarafının iyice kontrolü yerinde olur. resimlere çok uzun zaman ayıramadım. varsa başka resimleri onları da atarsan daha netleşebilir. biraz genişçe bir zamanımda iyice incelerim. saygılar kervan üstadım.

Kervan07

Vip Üye

burdaki kayalar birileri tarafından dikili kayaya yaslatılmış. yakında daha net resimlerini ceker eklerim foruma..

bu arada,dikili kayanın uzak resmini yaklaştırdığınız zaman X işaretinide görürsünüz

yorumlar icin çok teşekkürler

Kervan07

Vip Üye

iyi bir cihaz gerekir. değerli bakılması ve boşluk bakılması yerinde olur. şahsen ben son noktayı göremedim. ama buranın son noktası olmalı. gerek dikili kaya nın gerekse üst tarafının iyice kontrolü yerinde olur. resimlere çok uzun zaman ayıramadım. varsa başka resimleri onları da atarsan daha netleşebilir. biraz genişçe bir zamanımda iyice incelerim. saygılar kervan üstadım.

valla ustam benim cihazlara karşı bi alerjim var.hayatta bulundurmam,almam,satmam ve kullanmam...bu yüzden son noktaları belki bulamayacam ama en azından yaklaşırım diye düşünüyorum..

bu kayanın başka resmi yok ustam. yakında ceker eklerim foruma..
teşekkürler

Kervan07

Vip Üye

bence o dikili kaya dedigin sey zamanla topragin kaymasiyla aciga cikmis bir kaya bunun bir cok ornekleri ankaranin ilcesi olan kizilcahamam ve civar koylerinde cokca mevcuttur bence burda birsey cikma dostum kendini yorma derim bu benim kendi fikrim digerl bilgili ustalarida dinle el elden üstündür çünkü..

doğru olabilir ustam bu konuda bi fikrim yok.detaylı fotolar eklerim foruma belki daha net görme şansımız olabilir

tesekkürler

Üst Alt