domuz izi

Can01

Kullanıcı
Videoda cubuk soktugun kayayi incele. Cubuk soktugun nokta ucgen ve yanda ucgen var. Cubugun girdigi delik yonune git. Ikinci resimdeki calilik alani inceden detayli bak. Kaya vs. Ne var o alanda. Calilik alan ve cevresi olma ihtimali yulsek. Sazlik gibi bitkiler var orada.
Hocam bu işaretledigin çalılıkların az üstünde taşlar ve bu taşlar üzerinde işaretler var bakar mısın lütfen videoda

Kader25

Nasip olursa olur..!
Admin
S Aleyküm abilerim ustalarım bu video Youtube de baya izleniyor sıkıntı olurmu buraya attım, YouTube den şimdi silsem sizde izleyemezsin doğrumu, ayrıca sorun olurmu bu bana
İzlesinler, sorun olmaz.
Ustalarimiz görsün.
Yorumlar bitsin.
Sonra silersin.

Herkese rızkı vardır.
Kimse kimsenin rızkına bulaşamaz.

Can01

Kullanıcı
Si
İzlesinler, sorun olmaz.
Ustalarimiz görsün.
Yorumlar bitsin.
Sonra silersin.

Herkese rızkı vardır.
Kimse kimsenin rızkına bulaşamaz.
Sıkıntı rızık değil ona amenna Allah kime ne rızık verdiyse o olur da, ne bileyim başka sıkıntı çıkarmı dedim,

Can01

Kullanıcı
S aleyküm ustalarım burada sanki bir uygarlık yaşamış her yer işaret, ben anlamıyorum nasıl bir sonuç çıkar, yani sürekli bişey çıkıyor, mezarlık varsa makine görür mü, boşluk gören cihaz iş yapar mı yada benim 5.000 iş yaparmı, vallahi sabırsızlıkla bekliyorum yorumlarınızi

TRUVA

USTA
Admin
Kardes deredeki kaya uzerindeki degisik isaretleri genel olarak ele alirsak sasirtma isaretlerin disinda alani araziyi ifade eden harita tas olarak ifade edilmis olmasi yuksek. Cevrenin haritasi gibi. Araziye uyarlamak ugrastirir. Videonun 12:10-12:15 arasindaki sirali kayaligin arkasina kalan alanin goruntuye gore hedef nokta olma ihmtimali yuksek.kaya uzerinde yon veren kanallar ustte ucgen ve tam gorunmesede oymalar var. Burayi detayli incelemeniz lazim. Sol arada kalan bolgeyi. Soldan goruntusu detayli kayaligi aytintili incelemeniz lazim. Ozellikle ust kisimdan cubukla bosluk tunel oda vs. Tespit ediniz netlessin.

Ekli dosyalar

• 20251222_010745.jpg
    20251222_010745.jpg
    435.8 KB · Görüntüleme: 10
  • 20251222_010449.jpg
    20251222_010449.jpg
    530.3 KB · Görüntüleme: 10
  • 20251222_010538.jpg
    20251222_010538.jpg
    547.6 KB · Görüntüleme: 10

Can01

Kullanıcı
Kardes deredeki kaya uzerindeki degisik isaretleri genel olarak ele alirsak sasirtma isaretlerin disinda alani araziyi ifade eden harita tas olarak ifade edilmis olmasi yuksek. Cevrenin haritasi gibi. Araziye uyarlamak ugrastirir. Videonun 12:10-12:15 arasindaki sirali kayaligin arkasina kalan alanin goruntuye gore hedef nokta olma ihmtimali yuksek.kaya uzerinde yon veren kanallar ustte ucgen ve tam gorunmesede oymalar var. Burayi detayli incelemeniz lazim. Sol arada kalan bolgeyi. Soldan goruntusu detayli kayaligi aytintili incelemeniz lazim. Ozellikle ust kisimdan cubukla bosluk tunel oda vs. Tespit ediniz netlessin.
Bu kabartma ne anlama geliyor abi toprağın altında kalmış

Ekli dosyalar

• IMG_20251221_155211.jpg
    IMG_20251221_155211.jpg
    891.8 KB · Görüntüleme: 10

Can01

Kullanıcı
Abi burada birden çok mezar olabilir mi acaba, arkeolok orda uygarlık yaşamış diyor çok fazla mezar çıkar kepçe ile bir dedi dedim tüm köy gelir o zaman,,, yani birini bulsan diğerleri gelir diyorda o biri hangisi onu diyemiyor, çok karışık iyi bir cihaz ile bak dedi lakin o dediği cihaz çok pahalı Lorenz iki imiş nasıl bişey bilmiyorum,
O dere içinde içine çöp soktuğum kayadan bişey çıkarmı abi

TRUVA

USTA
Admin
Bu kabartma ne anlama geliyor abi toprağın altında kalmış
Her usarete kafayi takarsan buradan cikamazsin. Sana alani daraltmaya calisiyorum. Bu kadar cok isaret icinde hedef noktasini belirlemek zordur. Sen son cizdigim soyledigim alani incele detaylandir.

Üst Alt