domuz izi

Can01

Kullanıcı
Her usarete kafayi takarsan buradan cikamazsin. Sana alani daraltmaya calisiyorum. Bu kadar cok isaret icinde hedef noktasini belirlemek zordur. Sen son cizdigim soyledigim alani incele detaylandir.
Abi ilk oraya gittiğimde Allah şahit dedim burası sanki aklıma yattı kayaların şekli oturak işareti birde ortadaki küçük taş, orası sanki W yi andırıyor lakin ortadaki taş kısa kalmış dedim Hikmeti var bence bunun, inşaallah oradan başlayacam,

TRUVA

USTA
Admin
Abi burada birden çok mezar olabilir mi acaba, arkeolok orda uygarlık yaşamış diyor çok fazla mezar çıkar kepçe ile bir dedi dedim tüm köy gelir o zaman,,, yani birini bulsan diğerleri gelir diyorda o biri hangisi onu diyemiyor, çok karışık iyi bir cihaz ile bak dedi lakin o dediği cihaz çok pahalı Lorenz iki imiş nasıl bişey bilmiyorum,
O dere içinde içine çöp soktuğum kayadan bişey çıkarmı abi
Kardes cok sey var alanda. Bu arkeolog cok iyi biliyorsa niye yasantiyi ortaya cikarmiyor. Sana mezar buldurmaya calismiyorum. Paraya yonlendiriyorum. Iyi bir cubukla oda tunel varsa tespit et soyledigim alanda.

Can01

Kullanıcı
Kardes cok sey var alanda. Bu arkeolog cok iyi biliyorsa niye yasantiyi ortaya cikarmiyor. Sana mezar buldurmaya calismiyorum. Paraya yonlendiriyorum. Iyi bir cubukla oda tunel varsa tespit et soyledigim alanda.
Tamam inşaallah abi ilk oraya odaklanacagim vallaha yakın olsan gelsen keşke, alan çok kafa karıştırıcı dediğin gibi,
Buranın Güney kısmında bir dere yatağı daha var orda da kıyamet gibi işaret var birde domuz izleri de var anlam veremediğim bir dünya işaret var inşaallah burayı çözersek oraya da bakacaz yine değerli yorumlarına başvururum abi
Abi Allah cc senden ve burada bulunan herkesten ayrıca tüm sevdiklerinizden razı olsun sizi cenneti ile müjdelesin..razı olduğu kullarından eylesin.

Can01

Kullanıcı
Her usarete kafayi takarsan buradan cikamazsin. Sana alani daraltmaya calisiyorum. Bu kadar cok isaret icinde hedef noktasini belirlemek zordur. Sen son cizdigim soyledigim alani incele detaylandir.
Abi yine bişey farkedersen yazarsan sevinirim ve diğer ustalarım sizlerinde değerli yorumları olursa yazarsanız sevinirim bir nevi istişare olmuş olur, istişare de çok hayır vardır hayırlı geceler Allah'a emanet olun selametle kalın

TRUVA

USTA
Admin
Abi ilk oraya gittiğimde Allah şahit dedim burası sanki aklıma yattı kayaların şekli oturak işareti birde ortadaki küçük taş, orası sanki W yi andırıyor lakin ortadaki taş kısa kalmış dedim Hikmeti var bence bunun, inşaallah oradan başlayacam,
Once testleri yapacan netlestirecen. Ben resim ve cekimlerine gore bakiyorum. Birde cok acele cekiyorsun. Gordugunu karsidan yakin uzak hem resim hem video olarak cek. Zumlama fazla. Arkandan tazi kosar gibi hizli gidiyorsun. Yavas ve detayli olsun. Videoda nasil gorecem isareti hizlica geciyorsun. Detayli resim ceksen daha iyi en azindan isaretleri gorurum.videodan kesmeye calisiyorum.

Can01

Kullanıcı
Once testleri yapacan netlestirecen. Ben resim ve cekimlerine gore bakiyorum. Birde cok acele cekiyorsun. Gordugunu karsidan yakin uzak hem resim hem video olarak cek. Zumlama fazla. Arkandan tazi kosar gibi hizli gidiyorsun. Yavas ve detayli olsun. Videoda nasil gorecem isareti hizlica geciyorsun. Detayli resim ceksen daha iyi en azindan isaretleri gorurum.videodan kesmeye calisiyorum.
Tamam inşaallah daha yavaş çekerim fotoğraf da alırım abi, işe geç kaldım ondan hızlı oldu köye gittim birazda odun yardım baya yoruldum geç kaldık ilçeye ondan biraz hızlı oldu ayrıca ben aşağı dere yatağında bekliyordum valla oraya odaklandım ama yine iyi Bir video çekecem yarın giderim olmazsa

TimuR964

Super Moderatör
Hocam dediğin fotoğrafları yükledim🙂🤲
alıntı yapmışsın cevapsız kalmayasın kaale almamış demiyesin diye bir kaç cümle yazacağım yüklediğin hiç birşey yok sitemizde nasıl fotolanmalı konularını önce dikkatlice okuyup uygulayın , başlangıcını bilmiyorum sizi budereye getiren işaret nedir bilmiyorum kısaca şunu yazayım işaret nerede hangi ortamda hangi yönde bunlar hikayeyi yazanları medeniyetinin bölgenin özellikleriyle harmanlanıp sunulmalı videoyu izledim benim belim ağırdı izlerken işaret dediklerin işaret değil birdefa buyrun 3 taş daha çektim dersen sonuç alamazsın başdada dediğim gibi işaretler nasıl fotolanmalı konularını okuyup bence başa dönmelisin şartlar uygunmu bilemiyorum tavsiyem sözum bundan ibarettir kolaylıklar.*HAMDOLSUN*

Can01

Kullanıcı
alıntı yapmışsın cevapsız kalmayasın kaale almamış demiyesin diye bir kaç cümle yazacağım yüklediğin hiç birşey yok sitemizde nasıl fotolanmalı konularını önce dikkatlice okuyup uygulayın , başlangıcını bilmiyorum sizi budereye getiren işaret nedir bilmiyorum kısaca şunu yazayım işaret nerede hangi ortamda hangi yönde bunlar hikayeyi yazanları medeniyetinin bölgenin özellikleriyle harmanlanıp sunulmalı videoyu izledim benim belim ağırdı izlerken işaret dediklerin işaret değil birdefa buyrun 3 taş daha çektim dersen sonuç alamazsın başdada dediğim gibi işaretler nasıl fotolanmalı konularını okuyup bence başa dönmelisin şartlar uygunmu bilemiyorum tavsiyem sözum bundan ibarettir kolaylıklar.*HAMDOLSUN*
Allah razı olsun ustam tavsiyen için, vallahi yer çok müsait değil ondan öyle çekmek zorunda kaldım çalıların içinden geçtim, elimdeki tüm videolari atayım ora ile ilgili

Üst Alt