domuz izi | Sayfa 8 | Define işaretleri ve anlamları

domuz izi

Can01

Kullanıcı
geçmi kaldım bilmiyorum gerekenler özenle yazılmış bu işaretli alanda başlıyor filim esas oğlan burda başrolde .*HAMDOLSUN*Ekli dosyayı görüntüle 50382
Abi Allah razı olsun, videoda çektim o taşı diye hatırlıyorum bir bakayım gidince yakından çekerim inşaallah,ama diğer bir taş var abimizin oval diye tabir ettiği, onun üzerindeki işarete bakar mısın birde o çok güzel geldi bana arkası oyuk ortada küçük bir tepecek sonra uzunca bir kanal ve orda da küçük bir çukur va, onada bakabilirseniz sevinirim

Can01

Kullanıcı
geçmi kaldım bilmiyorum gerekenler özenle yazılmış bu işaretli alanda başlıyor filim esas oğlan burda başrolde .*HAMDOLSUN*Ekli dosyayı görüntüle 50382
O küçük Kanal dikkatimden kaçmış benim evet onun tam karşısını video çektim özellikle. Burada baş rolde derken abi nasıl ni anlam var neyi görmem lazım o mu gösteriyor son noktayı.

TimuR964

Super Moderatör
O küçük Kanal dikkatimden kaçmış benim evet onun tam karşısını video çektim özellikle. Burada baş rolde derken abi nasıl ni anlam var neyi görmem lazım o mu gösteriyor son noktayı.
DUMUZDANaltından paradan bahsediyoruz öyle kolaymı hemen bakman görmen çözmen lakin bunlara ilaveten işaretlediğim taşı yönleriyle çekerseniz ustalarım bilgi vereceklerdir bunun kapaması çelik horasandan olur matkap kepçe murç vs işlemez vurdunmu geri teper tabi riski zehiride o derece domuzdan bahsediyoruz muazzam bir iş yapmış olursun çözersen 7 ceddin kurtulur.*HAMDOLSUN

Can01

Kullanıcı
DUMUZDANaltından paradan bahsediyoruz öyle kolaymı hemen bakman görmen çözmen lakin bunlara ilaveten işaretlediğim taşı yönleriyle çekerseniz ustalarım bilgi vereceklerdir bunun kapaması çelik horasandan olur matkap kepçe murç vs işlemez vurdunmu geri teper tabi riski zehiride o derece domuzdan bahsediyoruz muazzam bir iş yapmış olursun çözersen 7 ceddin kurtulur.*HAMDOLSUN

Ekli dosyalar

• Screenshot_2025-12-19-17-00-01-133_com.miui.mediaviewer.jpg
    Screenshot_2025-12-19-17-00-01-133_com.miui.mediaviewer.jpg
    1.4 MB · Görüntüleme: 14
  • Screenshot_2025-12-19-16-59-29-807_com.miui.mediaviewer-edit.jpg
    Screenshot_2025-12-19-16-59-29-807_com.miui.mediaviewer-edit.jpg
    1.1 MB · Görüntüleme: 13
  • Screenshot_2025-12-19-16-58-53-406_com.miui.mediaviewer-edit.jpg
    Screenshot_2025-12-19-16-58-53-406_com.miui.mediaviewer-edit.jpg
    1.3 MB · Görüntüleme: 15

Can01

Kullanıcı
Köye gidince üzerini iyice temizlerim fotoğraf çekerim abi videodan aldım bu fotoğrafı şimdi ama gözümden kaçmış gerçekten, tavsiyen için Allah razı olsun abi 🤲

Can01

Kullanıcı
Abi sana ve diğer ustalarıma zahmet şu işaret ne anlatıyor başlangıç çukur sonra arada bir duvar var sonra yine çukur Kanal şeklinde uzuyor, acaba ne anlatıyor burası

Ekli dosyalar

• Screenshot_2025-12-19-17-07-04-104_com.miui.mediaviewer-edit.jpg
    Screenshot_2025-12-19-17-07-04-104_com.miui.mediaviewer-edit.jpg
    1.3 MB · Görüntüleme: 14

TRUVA

USTA
Admin
Abi sana ve diğer ustalarıma zahmet şu işaret ne anlatıyor başlangıç çukur sonra arada bir duvar var sonra yine çukur Kanal şeklinde uzuyor, acaba ne anlatıyor burası
O isaret para isareti. Sivri ucu yonu soyledigim noktayi gostermesi lazim. Kesik kaya ustunde de yon ucgen yon vermis.

TRUVA

USTA
Admin
Abi bu domuz izi de aynı dere yatağından 6-7 metre aşağısında, ve doğal değil diye düşündüğüm bir dünya işaret var onlarında videosunu çektim, belki bağlantısı vardır onu da atayım diğer ustalarım da sende incelersen sevinirim
Cevredeki isaretlerin cok olmasi. Farkli yonlere bakiyor olmasindan dolayi Sasirtmaca yapilmis anlami cikiyor. Bir cok sasirtmaca isaret olabilir. Hedefi gizlemek amaclanmistir. Soylenrnlere dikkat ederek ve gerekli testleri yaparak dogru noktayi bulursun. Kocamwn bir isaret silsilesi icinde dikkatli bir inceleme yapmak gerekir. Acele etmeden. Gozumuze takilan kucuk ayrintilardan sana alani daraltmis olduk. Bu alanda biraz daha dikkatli inceleme yaparak goremedigimiz unsurlari ortaya çıkarırsak hedefi noktalamis oluruz

TRUVA

USTA
Admin
Tamam inşaallah abi gidip tekrar video çekecem inşaallah birde tahmini kaç metre derinlikte olur bilgin varmı abi
Çalılıkları temizlerim ben Pazar günü gidecem köye inşaallah gidince bakarım inşaallah,video çeker atarım, söylediğin saniyedeki yer bu çektiğim yer abi özellikle orayı çektim tam o işaretlerin gösterdiği yere denk geliyor ben yine çeker atarım inşaallah
Kardes derinlikten bahsediyorsun. Guzel ve zengin bir noktanin zahmetide cok olur. Kolay degildir. Once noktayi girisi tespit etmek lazim. Sonucta biz koymadik. 5m ye kadar da cikabilir. Yanlama tunelde olabilir. Kucuk bir comlek olsa bir adam boyunu gecmez deriz. Mevzu daha buyuk

Üst Alt