Farklı Bakış Açıları Zenginliğimiz Olabilir mi? | Sayfa 17 | Define işaretleri ve anlamları

Farklı Bakış Açıları Zenginliğimiz Olabilir mi?

ARGE

Kullanıcı
Çubuk sistemleri elektron bulutunun dış manyetik alanla oluşturduğu mikro rezonasları yakalar. Altın sesiz değil sadece çok özel frekansta titreşen bir kaynak.

Son düzenleme:

ARGE

Kullanıcı
Katılmıyorum.
Çubuk sistemim var.
Ama bizatihi kendisini yakalıyorum.
Çok özel frekansa da gerek yok.
Biraz fizik biraz yetenek.
Anlayışla karşılıyorum. Kendi doğrularımı kimseye dayatma düşüncesi içinde değilim.
Ama yeteneğimi ve fizik bilgimi kimseyle tartışma konusu yapmam.
Bunun bilinmesini isterim.
Uzunca anlattığını kısa ve herkesin anlayacağı şekilde anlatayım.

Metallerin elektron bukutu durağan suskun etkisiz değildir. Özelikle altın ve gümüş gibi değerli metaller yüzeydeki serbest elektronlarıyla plazmon benzeri Toplu salınımlar yapar.
Bu salınımlar
Altın yer altında gömülü olsa bile Dünyanın manyetik alanıyla rezonasa girer. Elektron bukutu küçük manyetik momentler üretir. Bu momentler toprakla tamamen kayıp olmaz.aksine çok zayıfta olsa yönlü bir salınım kaynağı oluşturur.

Yine kitabi bilgilere göre altın diyamanyetik olduğundan sesiz metal olarak anlatılır.
Oysa elektron bulutu Sürekli mikro osilatör gibi çalışır. İşte bu sebeple çubuklarla altına özgün Yanlı tepkiler alabiliyor.
Son olarak altın tamamıyla Tepkisiz değil sadece çok kararlı ve zayıf salınımlar yayar.

Üyelere önerim bu bilimsel açıklamalara takılarak kafanızı yormayın. Sizin için en hayırlısı işin ehli olan birini bulup ortak çalışmalar yürütmenizdir.

Görselde altın gömülü olan bir noktada günün farklı saatlerinde oluşan ve açıklamaya çalıştığımız durumun teknolojik cihazlarla görüntülenmesidir.
(Ölçüm değil )

Ekli dosyalar

• Screenshot_2025-09-06-21-38-07-347_com.google.android.youtube.jpg
    Screenshot_2025-09-06-21-38-07-347_com.google.android.youtube.jpg
    59.2 KB · Görüntüleme: 14

_Trakyalı_

Vip Üye
Anlayışla karşılıyorum. Kendi doğrularımı kimseye dayatma düşüncesi içinde değilim.
Ama yeteneğimi ve fizik bilgimi kimseyle tartışma konusu yapmam.
Bunun bilinmesini isterim.
Uzunca anlattığını kısa ve herkesin anlayacağı şekilde anlatayım.

Metallerin elektron bukutu durağan suskun etkisiz değildir. Özelikle altın ve gümüş gibi değerli metaller yüzeydeki serbest elektronlarıyla plazmon benzeri Toplu salınımlar yapar.
Bu salınımlar
Altın yer altında gömülü olsa bile Dünyanın manyetik alanıyla rezonasa girer. Elektron bukutu küçük manyetik momentler üretir. Bu momentler toprakla tamamen kayıp olmaz.aksine çok zayıfta olsa yönlü bir salınım kaynağı oluşturur.

Yine kitabi bilgilere göre altın diyamanyetik olduğundan sesiz metal olarak anlatılır.
Oysa elektron bulutu Sürekli mikro osilatör gibi çalışır. İşte bu sebeple çubuklarla altına özgün Yanlı tepkiler alabiliyor.
Son olarak altın tamamıyla Tepkisiz değil sadece çok kararlı ve zayıf salınımlar yayar.

Üyelere önerim bu bilimsel açıklamalara takılarak kafanızı yormayın. Sizin için en hayırlısı işin ehli olan birini bulup ortak çalışmalar yürütmenizdir.

Görselde altın gömülü olan bir noktada günün farklı saatlerinde oluşan ve açıklamaya çalıştığımız durumun teknolojik cihazlarla görüntülenmesidir.
(Ölçüm değil )
Hayırdır usta?

Kendi konuma seni tercüman tuttum da benim mi haberim yok?

Benim bilgiseli yazılarıma, sen hangi had ile gelipte "bunlara takılıp kafanızı yormayın " şeklinde cümle kurabiliyorsun?

Benim yazdıklarımı papağan gibi tekrarlayacagina, iştahın oldugunda kendi tecrübelerini aktardigin konunda istedigin tavsiyeni ver.

Birinin konusuna gelip bunlara kafayı yormayın diyerek yazıyı/yazılanı/yazanı değersiz ve gereksiz şeyler şeklinde lanse etmeye çalışamazsın.

Hadi git tezgahını başka yere ac beni zıvanadan çıkarma..

Necat.

Emektar
Forum Düzeni
Admin
Ustalarım lütfen güzel giden konuyu tartışmaya döndürmeyelim. İlgiyle izlenen bu konu heba olmasın

Kader25

Hedef Roma
Admin
Hayırdır usta?

Kendi konuma seni tercüman tuttum da benim mi haberim yok?

Benim bilgiseli yazılarıma, sen hangi had ile gelipte "bunlara takılıp kafanızı yormayın " şeklinde cümle kurabiliyorsun?

Benim yazdıklarımı papağan gibi tekrarlayacagina, iştahın oldugunda kendi tecrübelerini aktardigin konunda istedigin tavsiyeni ver.

Birinin konusuna gelip bunlara kafayı yormayın diyerek yazıyı/yazılanı/yazanı değersiz ve gereksiz şeyler şeklinde lanse etmeye çalışamazsın.

Hadi git tezgahını başka yere ac beni zıvanadan çıkarma..
Formlarda açılan konulara herkes görüşünü yazabilir. Bunda sorun yok.
Lakin gorusleri yazarken tartışma ortamının oluşması sitenin insicamini bozuyor. Bu nedenle site kuralları içerisine tartisilmamasi kuralı getirdik.
Geçmişte bu nedenden dolayı bir çok site kapanmak zorunda kaldı.
Sitemizde sınırsız konu açma hakkı herkesin vardır. Herkes konusunu açıp burada bilgi, tecrübe ve fikirlerini yazabilir. Gerisi okuyucuya aittir.
Bunlardan dolayı @ARGE ustamizin bu konu ile alakalı görüşlerini aktaracagi yeni konular acmasinin daha uygun olacağını değerlendiriyorum. Muhalif bilgi ve görüşlerini burada değil açacağı konularda paylaşması, tartışma ortamını önleyecektir.

Doğrusu budur diyene Hayır doğrusu budur demek tartışmanın kapısını açar.
Biz bunu istemiyoruz.

Sitelerde, tartışmalar fayda değil zarar vermektedir. Biz bunu yillarca tecrübe ettik.

Her konu açanın bunu isteme hakkı vardır. @_Trakyalı_ ustamizinda vardır.

@ARGE ustamiz bu konularla alakalı her türlü bilgiyi açacağı yeni konuda paylaşabilir.

Bu şekilde ilerleyelim inşallah.
Istirhamimizda budur.

Herkese Baki Selamlar.

_Trakyalı_

Vip Üye
Lakin gorusleri yazarken tartışma ortamının oluşması sitenin insicamini bozuyor. Bu nedenle site kuralları içerisine tartisilmamasi kuralı getirdik.
Sitemizde sınırsız konu açma hakkı herkesin vardır. Herkes konusunu açıp burada bilgi, tecrübe ve fikirlerini yazabilir. Gerisi okuyucuya aittir.
Bunlardan dolayı @ARGE ustamizin bu konu ile alakalı görüşlerini aktaracagi yeni konular acmasinin daha uygun olacağını değerlendiriyorum. Muhalif bilgi ve görüşlerini burada değil açacağı konularda paylaşması, tartışma ortamını önleyecektir.

Biz bunu istemiyoruz.

Sitelerde, tartışmalar fayda değil zarar vermektedir. Biz bunu yillarca tecrübe ettik.

@ARGE ustamiz bu konularla alakalı her türlü bilgiyi açacağı yeni konuda paylaşabilir.

Istirhamimizda budur.

Herkese Baki Selamlar.
Huylu ,huyundan vazgeçmez.
Şartları oluşturmak için elinden geleni yapar.
Anlatacaktım ama vazgeçtim..
Gösterecektim ama uygun göremedim..
Sırrımı verecektim ama yeminim var..
Acaba nasıl yapsak?
Al bunu madem yardımcı olsun sana..
Vallahi bu malzeme parası..

Aklımla dalga geçeni görünce tepe tüyüm dikiliyor Abi..

ARGE

Kullanıcı
Eee

Biz bunu istemiyoruz.

Istirhamimizda budur.

Herkese Baki Selamlar.
Merhaba ustam
Hiç kimseyle tartışma niyetinde değilim.
Ben sadece cevap hakkımı kullandım.
Her mesajın sonunda iğneleyici cümleler kullanmak dolaylı yoldan hakaret etmek küçümsemek hakkında kimse kendinde görmesin.
Huylu huyundna vazgeçmiyor diyor ya doğrudur. Geçmiş konulara göz attığımda aynı davranışlar hep tekrarlanmış.
En son yazılan mesaja sadece gülüyorum. Açıklama yapmaktan sıkıldım.
Ha merakınız gitsin diye yazıyorum.
Gerçek adım YUSUF Z. ASLAN

Dedektif

Vip Üye

Biz bunu istemiyoruz.

Istirhamimizda budur.

Herkese Baki Selamlar.
Ustam bencede herkez hakkını arasın lakin,üslupta sıkıntısı olanlara da iki çift özelden veya konu içinde söz etmeniz hoş olur

Kader25

Hedef Roma
Admin
Eee

Merhaba ustam
Hiç kimseyle tartışma niyetinde değilim.
Ben sadece cevap hakkımı kullandım.
Her mesajın sonunda iğneleyici cümleler kullanmak dolaylı yoldan hakaret etmek küçümsemek hakkında kimse kendinde görmesin.
Huylu huyundna vazgeçmiyor diyor ya doğrudur. Geçmiş konulara göz attığımda aynı davranışlar hep tekrarlanmış.
En son yazılan mesaja sadece gülüyorum. Açıklama yapmaktan sıkıldım.
Ha merakınız gitsin diye yazıyorum.
Gerçek adım YUSUF Z. ASLAN
Merhabalar,
Bu sitede kim kimdir?
Adı sanı nedir?
Nerelidir?
Ben hiç merak içinde olmadım.
(Bana hitaben yazdiysaniz)

Genele yazdıysanız, bu nedenle de acikladiysaniz buna da gerek olduğunu düşünmüyorum. Elbette karar sizin. Buna da birsey denmez.

Bizler gayrı meşru işler yapmıyoruz. Adımızı sanimizi açıklamakta hiç sorun yok. Benim adımın Bayram olduğunu da ekseriyet bilir, yorum yaparken de ismimi de kullanan olur. Soyadımı, memleketimi ve başka bilgileri de yazarım, sahsim açısından bir sorun yok. Lakin burası sanal bir alem. Bu alemde çok detay iyi olmuyor, gerek de yok. Faydası hiç yok, belki sonrasında zararı olma ihtimali olabilir. Bu nedenlerle nik kullanılmakta bildiğiniz üzre.

İstirhamım şudur:
@ARGE
@_Trakyalı_
ustalarim, siz birbirinizin konusuna yazmayın. Kendi görüşlerinizi acaginiz yeni konularda paylaşın.
Birbirinize cevap yazmaya devam ederseniz, mesele sahsilesir ve sitenin düzeni bozulur. Geçmişte farklı sitelerde bunları hep yaşadık. Sitenin ahenginin bozulmasına musade etmeyiz. Buna hicbirimizin hakkı yok. Şu an ülkemizde 2 tane define sitesi kaldı. Bu 2 sitenin ülkemize onlarca faydası var. Bu 2 site de devam etmeli.

Diğer sitede 4 sene yönetimdeydim.
Çoğu arkadaşlar hatırlar, o sitenin en aktif üyesi @malbulanindır usta idi. 14.000 civarında yorumu vardı sitede. Küfürlü yazmaya başladı. Genelden ve özelden 3-4 kez ikaz ettim, kaale almadı. Site kurallarını uygulayıp sitenin en popüler üyesini süresiz banladım. Eğer o gün bu işlemi yapmasaydım, diğer Site bugün belki kapanmış olacaktı.

Sizlere ve genele bir kez daha hatırlatma gereği duyorum;
Sitemizde TARTIŞMAK yasak.
Konulara yorum yazılıp geçilir.
Bu yanlıştır, öyle değil böyledir, cevap hakkımı kullanıyorum vs. Bu sitede yok. Bunu da kural olarak Site kurallarimiza yıllar önce koyduk. Zira başka bir çözümü yok bu meselenin. Tartışma başlayınca sonraki adım hakarete, hakaretten sonra argoya ve küfüre kadar gidiyor. Bu istenmeyen bir durumdur ve hep böyle olmuştur.

Her ikinizin yazdıklarınızı da dikkatle okuyorum. Bazı hususları kiymetinden dolayi bilgi dosyama kopyaliyorum. Yazdıklarınızın bir kısmına da katılmıyorum. Amma asla bu güne kadar hayır öyle değil böyledir diye cevap yazmadım, polemiğe de girmedim. Herkesin bilgisi tecrübesi farklı. Benim doğru bildiklerimden, sonra yanlış olduğunu anladığım çok konu oldu. Dogrularimin MUTLAK DOGRU olduğunu söyleyemiyorum, zamanla bende yanlışmış dediklerim çok oldu.

Lütfen yazdıklarımı kaale alın ve tartışma ortamından uzak durun. Ayrı ayrı konu açıp aynı konuyu da isleyebilirsiniz, bunda sorun yok. Bilginizi, tecrübenizi yazıp geçin. Okuyanlar kendi karar karar versinler. İlgi duyan sorular sorar sizde konunuzu genisletirsiniz.

Bu siteyi seviyoruz.
Site üyelerimizi de seviyoruz.
İnanın buradaki ahengi yakalamış çok Site kalmadı ülkemizde.

Baki Selamlar.

Üst Alt