Eee
Merhaba ustam
Hiç kimseyle tartışma niyetinde değilim.
Ben sadece cevap hakkımı kullandım.
Her mesajın sonunda iğneleyici cümleler kullanmak dolaylı yoldan hakaret etmek küçümsemek hakkında kimse kendinde görmesin.
Huylu huyundna vazgeçmiyor diyor ya doğrudur. Geçmiş konulara göz attığımda aynı davranışlar hep tekrarlanmış.
En son yazılan mesaja sadece gülüyorum. Açıklama yapmaktan sıkıldım.
Ha merakınız gitsin diye yazıyorum.
Gerçek adım YUSUF Z. ASLAN
Merhabalar,
Bu sitede kim kimdir?
Adı sanı nedir?
Nerelidir?
Ben hiç merak içinde olmadım.
(Bana hitaben yazdiysaniz)
Genele yazdıysanız, bu nedenle de acikladiysaniz buna da gerek olduğunu düşünmüyorum. Elbette karar sizin. Buna da birsey denmez.
Bizler gayrı meşru işler yapmıyoruz. Adımızı sanimizi açıklamakta hiç sorun yok. Benim adımın Bayram olduğunu da ekseriyet bilir, yorum yaparken de ismimi de kullanan olur. Soyadımı, memleketimi ve başka bilgileri de yazarım, sahsim açısından bir sorun yok. Lakin burası sanal bir alem. Bu alemde çok detay iyi olmuyor, gerek de yok. Faydası hiç yok, belki sonrasında zararı olma ihtimali olabilir. Bu nedenlerle nik kullanılmakta bildiğiniz üzre.
İstirhamım şudur:
@ARGE
@_Trakyalı_
ustalarim, siz birbirinizin konusuna yazmayın. Kendi görüşlerinizi acaginiz yeni konularda paylaşın.
Birbirinize cevap yazmaya devam ederseniz, mesele sahsilesir ve sitenin düzeni bozulur. Geçmişte farklı sitelerde bunları hep yaşadık. Sitenin ahenginin bozulmasına musade etmeyiz. Buna hicbirimizin hakkı yok. Şu an ülkemizde 2 tane define sitesi kaldı. Bu 2 sitenin ülkemize onlarca faydası var. Bu 2 site de devam etmeli.
Diğer sitede 4 sene yönetimdeydim.
Çoğu arkadaşlar hatırlar, o sitenin en aktif üyesi @malbulanindır usta idi. 14.000 civarında yorumu vardı sitede. Küfürlü yazmaya başladı. Genelden ve özelden 3-4 kez ikaz ettim, kaale almadı. Site kurallarını uygulayıp sitenin en popüler üyesini süresiz banladım. Eğer o gün bu işlemi yapmasaydım, diğer Site bugün belki kapanmış olacaktı.
Sizlere ve genele bir kez daha hatırlatma gereği duyorum;
Sitemizde TARTIŞMAK yasak.
Konulara yorum yazılıp geçilir.
Bu yanlıştır, öyle değil böyledir, cevap hakkımı kullanıyorum vs. Bu sitede yok. Bunu da kural olarak Site kurallarimiza yıllar önce koyduk. Zira başka bir çözümü yok bu meselenin. Tartışma başlayınca sonraki adım hakarete, hakaretten sonra argoya ve küfüre kadar gidiyor. Bu istenmeyen bir durumdur ve hep böyle olmuştur.
Her ikinizin yazdıklarınızı da dikkatle okuyorum. Bazı hususları kiymetinden dolayi bilgi dosyama kopyaliyorum. Yazdıklarınızın bir kısmına da katılmıyorum. Amma asla bu güne kadar hayır öyle değil böyledir diye cevap yazmadım, polemiğe de girmedim. Herkesin bilgisi tecrübesi farklı. Benim doğru bildiklerimden, sonra yanlış olduğunu anladığım çok konu oldu. Dogrularimin MUTLAK DOGRU olduğunu söyleyemiyorum, zamanla bende yanlışmış dediklerim çok oldu.
Lütfen yazdıklarımı kaale alın ve tartışma ortamından uzak durun. Ayrı ayrı konu açıp aynı konuyu da isleyebilirsiniz, bunda sorun yok. Bilginizi, tecrübenizi yazıp geçin. Okuyanlar kendi karar karar versinler. İlgi duyan sorular sorar sizde konunuzu genisletirsiniz.
Bu siteyi seviyoruz.
Site üyelerimizi de seviyoruz.
İnanın buradaki ahengi yakalamış çok Site kalmadı ülkemizde.
Baki Selamlar.